Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
axx...немам Wireless рутер..:/
lol, сака вајрлес интернет а немаш мрежа. :pos:
Тогаш или кради им ја мрежата на комшиите ако не им е кодирана, ако не, па, купи си вајрлес рутер. ;)
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 14:38 ---
комшиката има таков рутер.. :P треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата? :confused:
Името и лозинката(најверојатно и е кодирана мрежата). ;)

С

Само Човек

Гостин
комшиката има таков рутер.. :P треба да и го дознаам името на вајрлес мрежата? :confused:
абе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?

Член од
9 мај 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
абе не треба име бее, иди само скенирај и ќе најде, али послем треба пасворд... што ќе ти е името, сам го наоѓа.Ко блутот нешо разбираш?
Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;S

С

Само Човек

Гостин
Ama kaj mene non stop vika Скенирање i pak nisto.. go snemuva toa Скенирање i odam uklucuvam Browser i nemozham da ukl nisto ;S
епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.

пс кога ќе заврши скенирањето ти дава мрежи, ако не дава нема у близина

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
епа комшиката нема вифи или и е слаб рутерот, илим е далеку од тебе или и е искл рутерот. Ајде вака иди нека ти свари кафе и оп имам телефон де кажи да симнам тоа мачето, и ќе ти каже пасс , и оп на смеа на шала може ќе буцнеш.

пс кога ќе заврши скенирањето ти дава мрежи, ако не дава нема у близина
Хехехе, ја кај комшиката отидов да и го опраам компјутерот и мојот си го однесов, демек треба нешто од мојот да и пренесам на најзиниот. Ја прашав за лозинката на рутерот, си се пуштив и си симнував игри со голема брзина, а на нејзе и викав "чекај имам уште малце да ти пренесам, демек и ставав анти-вирус и инсталирам некои важни програми за заштита од хакери". :D :pos:

Член од
9 мај 2012
Мислења
34
Поени од реакции
3
Хехехе, ја кај комшиката отидов да и го опраам компјутерот и мојот си го однесов, демек треба нешто од мојот да и пренесам на најзиниот. Ја прашав за лозинката на рутерот, си се пуштив и си симнував игри со голема брзина, а на нејзе и викав "чекај имам уште малце да ти пренесам, демек и ставав анти-вирус и инсталирам некои важни програми за заштита од хакери". :D :pos:
lol.. ahaahhaha.. ama inaku ne mi e samo komsika tuku i bratucedka i zatoa kje ja prasham ubavo dali kje saka da mi dade

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Која верзија на андроид ја имаш?
Андроид 2.1

А да пробаш во settings/apps и стисни на маркет а потоа Uninstall updates. Пробај не е страшно, може ке проработи. :)

Во сетинзи немаш унинстал брат, неможеш маркетот да го избришеш од никаде. Проблемот е шо јас неможам ни поново да го ре-инсталирам ни па да инсталирам нешто друго.

Член од
13 мај 2009
Мислења
687
Поени од реакции
283
Благодарам на сите за помошта околу изборот за моторолата, но сепак се одлучив за неа. :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Епа стави си кастом ром, треба да го рутираш па ово оно ... имаш туториали по нет
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:05 ---
Благодарам на сите за помошта околу изборот за моторолата, но сепак се одлучив за неа. :)
Да знаеш дека грешиш ... ама твое си е :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Епа стави си кастом ром, треба да го рутираш па ово оно ... имаш туториали по нет
--- надополнето: 6 јуни 2012 во 21:05 ---

Гледав низ нет, ама заебано е малце. Нашо е детево, ФДеспотовски ама англискиот не му е ИЧ ЈАСЕН и неможам да го разберам што треба да се направи. Ќе почекам некое решение или ќе го дадам на некој да ми го апдејтува во 2.2.1

Kajgana Shop

На врв Bottom