Не ти пишав да го избришеш маркетот туку да му ги избришеш апдејтите (на маркетот) ако воопшто ги има.Андроид 2.1
Во сетинзи немаш унинстал брат, неможеш маркетот да го избришеш од никаде. Проблемот е шо јас неможам ни поново да го ре-инсталирам ни па да инсталирам нешто друго.
Прашај го на Македонски тогаш, DualCore му е никот и тука и на гсм.мкГледав низ нет, ама заебано е малце. Нашо е детево, ФДеспотовски ама англискиот не му е ИЧ ЈАСЕН и неможам да го разберам што треба да се направи. Ќе почекам некое решение или ќе го дадам на некој да ми го апдејтува во 2.2.1
Го апдејтирам во моментот во верзија која што ми ја дава од LG official, па ќе видиме што ќе биде. Ако ми треба помош, ќе му пишам сигурно. ThanksПрашај го на Македонски тогаш, DualCore му е никот и тука и на гсм.мк
Апдејтувај го на 4.2.1 преку ајтјунс.Имам Iphone 3G со IOS 3.1.3 и не можам да инсталирам Skype. поновата верзија што ја има на нет бара да имам понов IOS. :S Дали го има некој стариот Skype да го закачи?
Поззз
Апдејтувај го на 4.2.1 преку ајтјунс.Имам Iphone 3G со IOS 3.1.3 и не можам да инсталирам Skype. поновата верзија што ја има на нет бара да имам понов IOS. :S Дали го има некој стариот Skype да го закачи?
Поззз
Да не се повторуваме тука имаше мала дискусија за телефонов.Ајде некое мислење за овој MOTOROLA Fire XT530. Гледам многу почнаа да го фалат, па дали е само комерцијала или телефончето навистина вреди?
Slave проблем, често е. Без сим картички рестартира или само со една сим картичка? Доколку рестартира со една сим картичка, пробај преместија на другиот слот и види.Ај без мемориска, ако не пробај на сервис мада ми мириса на процесор шознам
Некој знаее?Како да спуштам за Sony Ericsson Yendo речник? Од интернет од телефон, ама преку која страна и апликација, ај ако знае нека ми пише некој(хитно е)