Ова е упатсвото за параметри е сега зависи дали си припејд или постпејд.Дали е можно да се користи интернет на iPhone 2G на ONE?
Наместив стеинзи, APN:internet, user и pass се празни, уклучив и тоа дата роаминг и со и без него нејќе да работи. Ми пишува горе до мрешата "E" најверојатно тоа е EDGE мрежа индикатор... Иначе 2G нема 3G мрежа
APN: internet - ако си потпејд, ако си припејд - ppinternetДали е можно да се користи интернет на iPhone 2G на ONE?
Наместив стеинзи, APN:internet, user и pass се празни, уклучив и тоа дата роаминг и со и без него нејќе да работи. Ми пишува горе до мрешата "E" најверојатно тоа е EDGE мрежа индикатор... Иначе 2G нема 3G мрежа
Јас имам ваков го земав пред 4 месеца. Многу сум задоволен пред се поради брзината. Мал ама навистина брз телефон. Самиот процесор си го прави своето. Екранот е no comment стварно е перфектен. За големината не зборувам, ако не ти се допаѓаат мали телефони тогаш не ни помислувај за мини про. Тастатурата е многу добра, има исто така и reviews на youtube и сите ја фалат тастатурата. Има доволно простор помеѓу буквите и да имаш дебели прсти нема да имаш проблем. Барем мене тастатурата, екранот и брзината ми прават најмногу мерак. Исто така наскоро стига Ice Cream Sandwich 4.0 за овој телефон. Имаш 720p HD снимање што е исто така добро. Негативна страна е батеријата поготово кога користиш Skype (јас често го користам), играш често итн. Али ќе го пуниш секој ден и немаш гајлеSONYERICSSON XPERIА MINI PRO - Гледам телефонов во мобимак е 13,750 ден ,додека во оне 10,490 ден, интересни им се цениве ,иначе мислење за овој телефон ако може?
Го апдејтав на најновиот за 2Г - 3.1.3 сега си работи топAPN: internet - ако си потпејд, ако си припејд - ppinternet
username исто така.
ништо друго не треба да биде потполнето. Кај телефоните без iOS Name of Settings One Internet.
Кога би бирал помеѓу Сони и ХТЦ со слични карактеристики би зел ХТЦ... Иначе користам HTC HD2, Wildfire S и HTC 3D EVO, одлични телефони немам коментар... Имав на кратко околу недела дена користено Xperia Mini Pro и Sony Ericsson Xperia x8 - куцањето на минијатурната тастатура на овие два телефона ме нервираше (10 минути пишував порака) - така да не би ги препорачал овие телефони... А сега да кажам за Wildfire S - истото мислев дека ќе се случи и со овој телефон но тачот е сепак подобар во однос на овие два телефона и е олеснето пишувањето... Иначе јас би ви препорачал ако не можете да земете НОВ добар телефон со добри карактеристики и голем екран - да го земете на старо во некоја мобилара што дава 3-6-9 месеца гаранција на истиот... Јас така го земав HD2-ката и више цели година и пол го користам... Перформансите нема да ви направат разлика - ова ви го кажувам од лично искуствоЕве ти споредба http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3713 Сони е подобар па ти како сакаш...
Чекај го да дојде Галакси С3 ако имаш толку пари за трошењеАјде и јас
Мајка ми купи Нокиа н8 и мене ми е супер телефончето, ама нели Нокиа функционираат на Симбиан, а како што гледам Андроид е наједноставен и способен за преобразби и милиони апликации.
Се мислам дали и јас да купам ваков, или па сепак да барам Андроид? Од Андроид ми прави ќеиф Галакси двојката.
Земај галакси 2ка и ИЧ да не му ја мислишАјде и јас
Мајка ми купи Нокиа н8 и мене ми е супер телефончето, ама нели Нокиа функционираат на Симбиан, а како што гледам Андроид е наједноставен и способен за преобразби и милиони апликации.
Се мислам дали и јас да купам ваков, или па сепак да барам Андроид? Од Андроид ми прави ќеиф Галакси двојката.