Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Подобар е SE во се од Wildfire S, само 0.2 инчи помал екран има, а тоа е незначително, да сум на твое место го одбирам Сони Ериксонот. :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дали е можно да се користи интернет на iPhone 2G на ONE?
Наместив стеинзи, APN:internet, user и pass се празни, уклучив и тоа дата роаминг и со и без него нејќе да работи. Ми пишува горе до мрешата "E" најверојатно тоа е EDGE мрежа индикатор... Иначе 2G нема 3G мрежа :)

Член од
8 септември 2011
Мислења
17
Поени од реакции
6
Јас сум со ниет да купувам
Nokia X3-02
и повеќе ми е заради камерата и батеријата, па дали некој може да ми каже дали вреди да се купи заради тоа? :) Тенк ју ин адванс :)

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Нема оперативен систем, нема блиц, нема гпс, батеријата незнам кај виде дека е добра, јас видов дека е многу слаба, а да има многу мало екранче а на тач е...
Него кажи од кај планираш да купуваш телефон (вип оне..) па да ти предложиме некое..

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Наместив стеинзи, APN:internet, user и pass се празни, уклучив и тоа дата роаминг и со и без него нејќе да работи. Ми пишува горе до мрешата "E" најверојатно тоа е EDGE мрежа индикатор... Иначе 2G нема 3G мрежа :)
Ова е упатсвото за параметри е сега зависи дали си припејд или постпејд.
http://www.one.mk/webcontent/document_library/2011/doc/ios-internet-mmc.pdf

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
APN: internet - ако си потпејд, ако си припејд - ppinternet
username исто така.
ништо друго не треба да биде потполнето. Кај телефоните без iOS Name of Settings One Internet.

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
SONYERICSSON XPERIА MINI PRO - Гледам телефонов во мобимак е 13,750 ден ,додека во оне 10,490 ден, интересни им се цениве :) ,иначе мислење за овој телефон ако може?
Јас имам ваков го земав пред 4 месеца. Многу сум задоволен пред се поради брзината. Мал ама навистина брз телефон. Самиот процесор си го прави своето. Екранот е no comment стварно е перфектен. За големината не зборувам, ако не ти се допаѓаат мали телефони тогаш не ни помислувај за мини про. Тастатурата е многу добра, има исто така и reviews на youtube и сите ја фалат тастатурата. Има доволно простор помеѓу буквите и да имаш дебели прсти нема да имаш проблем. Барем мене тастатурата, екранот и брзината ми прават најмногу мерак. Исто така наскоро стига Ice Cream Sandwich 4.0 за овој телефон. Имаш 720p HD снимање што е исто така добро. Негативна страна е батеријата поготово кога користиш Skype (јас често го користам), играш често итн. Али ќе го пуниш секој ден и немаш гајле

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
APN: internet - ако си потпејд, ако си припејд - ppinternet
username исто така.
ништо друго не треба да биде потполнето. Кај телефоните без iOS Name of Settings One Internet.
Го апдејтав на најновиот за 2Г - 3.1.3 сега си работи топ :drk:

Интересно коа му напраив ристор на бекапот пак заглави, изгелда некој глуп сетинг имав ставено, па само синхронизирав контакти и си фура сеа

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Еве ти споредба http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3777&idPhone2=3713 Сони е подобар па ти како сакаш...
Кога би бирал помеѓу Сони и ХТЦ со слични карактеристики би зел ХТЦ... Иначе користам HTC HD2, Wildfire S и HTC 3D EVO, одлични телефони немам коментар... Имав на кратко околу недела дена користено Xperia Mini Pro и Sony Ericsson Xperia x8 - куцањето на минијатурната тастатура на овие два телефона ме нервираше (10 минути пишував порака) - така да не би ги препорачал овие телефони... А сега да кажам за Wildfire S - истото мислев дека ќе се случи и со овој телефон но тачот е сепак подобар во однос на овие два телефона и е олеснето пишувањето... Иначе јас би ви препорачал ако не можете да земете НОВ добар телефон со добри карактеристики и голем екран - да го земете на старо во некоја мобилара што дава 3-6-9 месеца гаранција на истиот... Јас така го земав HD2-ката и више цели година и пол го користам... Перформансите нема да ви направат разлика - ова ви го кажувам од лично искуство

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.757
Поени од реакции
8.774
Ајде и јас :)
Мајка ми купи Нокиа н8 и мене ми е супер телефончето, ама нели Нокиа функционираат на Симбиан, а како што гледам Андроид е наједноставен и способен за преобразби и милиони апликации.
Се мислам дали и јас да купам ваков, или па сепак да барам Андроид? Од Андроид ми прави ќеиф Галакси двојката.

Член од
9 март 2009
Мислења
25
Поени од реакции
4
Imam problem so XPERIA X8 nemozam da primam sms poraki, sto i kako da go razresam problemot ednas go resetirav i site kontakti gi izbrisav

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Мајка ми купи Нокиа н8 и мене ми е супер телефончето, ама нели Нокиа функционираат на Симбиан, а како што гледам Андроид е наједноставен и способен за преобразби и милиони апликации.
Се мислам дали и јас да купам ваков, или па сепак да барам Андроид? Од Андроид ми прави ќеиф Галакси двојката.
Чекај го да дојде Галакси С3 ако имаш толку пари за трошење :P

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Дали и како може да ги префрлам контактите од именик на sony ericsson p1i на lg optimus l3?

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Kupiv go VIP HTC one v I imam problem so memorialize karticki.telefonot ne li gi cita a podrzuva micro de kartici.polls od nekoj?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Земај галакси 2ка и ИЧ да не му ја мислиш :)

Kajgana Shop

На врв Bottom