Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
21 мај 2012
Мислења
27
Поени од реакции
4
imam sagem my 750x imam i usb kabel za nego ne mi go otvara bara cd ako moze nekoj sovet :D

O

Orion.

Гостин
Имам проблем со мемориската картичка Kingston 2gb micro SD, телефонот воопшто не ја препознава? Телефонот е Nokia 302 Asha

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Тачот на самсунгот с8000 џет почна да ме заебава , де си работи супер де или не фаќа или фаќа на сосема трето место. Е сеа иам приметено некоја надуеност, воздух шо ти ја знам на екранот... дали е можно да се опрајт или да го пензионирам ?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Тачот на самсунгот с8000 џет почна да ме заебава , де си работи супер де или не фаќа или фаќа на сосема трето место. Е сеа иам приметено некоја надуеност, воздух шо ти ја знам на екранот... дали е можно да се опрајт или да го пензионирам ?
Дај ако го продаваш пиши ми на ПП цена :)

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај некој ако знае дали можи да се инсталира на Alcatel OT-806 апликација за читање и пишување на gmail пошто ако влезам на www.gmail.com неможам да прочитам е-маил, а исто така неможам и да напишам.

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Гледам на гсмарена Live With Walkmenov има 512мб рам а на телефонот кога ќе појдам услуги што работат кај рам пишува искористени 128 и слободно 142. а тоа е 270мб рам ?? Тука е проблемот кај мене или на гсмарена погрешна информација имаат дадено ???

еве тука пишит дека е 512мб http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Гледам на гсмарена Live With Walkmenov има 512мб рам а на телефонот кога ќе појдам услуги што работат кај рам пишува искористени 128 и слободно 142. а тоа е 270мб рам ?? Тука е проблемот кај мене или на гсмарена погрешна информација имаат дадено ???

еве тука пишит дека е 512мб http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_live_with_walkman-4111.php
Тој телефон има 512 RAM (номинален), од кои само 320 MB се за апликации и ти можеш да го видиш, a останатото е системски RAM (RAM кој го користи системот).
Извор

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Имам wildfire s и од вчера нешто се збрка. Кога ќе се јавам или ми се јават одма ми се ми се оклучува микрофонот за хендцфри. Дали досега на некој му се случил таков проблем и како го решил?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Имам wildfire s и од вчера нешто се збрка. Кога ќе се јавам или ми се јават одма ми се ми се оклучува микрофонот за хендцфри. Дали досега на некој му се случил таков проблем и како го решил?
Aj probaj formatiraj go ko za pocetok ke mu pomine "ko na kutre" ako e softverski bug
odi vo settings vo sd & phone storage i najdole imas factory reset

pa pisi sto si napravil, ako ne pomine togas e hardver

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Sigurno e softwerski problem, vcera vidov nesto mu izleze kako "car mode" pa sega baram da go isklucam nekako!!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Sigurno e softwerski problem, vcera vidov nesto mu izleze kako "car mode" pa sega baram da go isklucam nekako!!
auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car mode
na brat mi na htcto taka mu pravese koga se vrati od odmor :D
od vlaga najverojatno na plaza so mokri raci fati go i toa mu e

prvin probaj so softver pa pisi

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
Значи пробав и со мастер ресет на телефонот. Се живо и диво избишав и пак исто. Утре го носам на сервис!

Член од
1 мај 2012
Мислења
153
Поени од реакции
74
auuf, mozno e i da e hardver da imas nekoj spoj vo konektorot sto go stava vo car mode
na brat mi na htcto taka mu pravese koga se vrati od odmor :D
od vlaga najverojatno na plaza so mokri raci fati go i toa mu e

prvin probaj so softver pa pisi
И што чаре му рекоа на брат ти? Беше на сервис, колку пари коште проблемот?

Kajgana Shop

На врв Bottom