Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
31 мај 2008
Мислења
803
Поени од реакции
33
Imam HTC one v I imam problem-telefonot ne mi cita micro sd card.Dali nekoj znae sto da napravam?probav so dve razlicni ne ide.sovet?

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Еве. Сакам да земам мобилка со:
Qwerty тастатура (пожелно е лизгач), тачскрин, ОС андроид минимум 2.3, камера од 5 МП (минимум), ѕвер батерија и екран хардвер итн да биде сјај =) цена - НЕБИТНА, а ниту тоа колку милиметри е дебелина, и онака сакам да ми послужи за пишување, а и за мултимедијално денгубење... кој телефон ми го препорачувате?
Најдов нешто вакво
http://www.youtube.com/watch?v=CZlsH4I43xw
Дизајнот ич не ми е битен, битно е телефончето да е ѕвересто во сите сегменти. ПРЕДЛОЗИ :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Qwerty тастатура (пожелно е лизгач), тачскрин, ОС андроид минимум 2.3, камера од 5 МП (минимум), ѕвер батерија и екран хардвер итн да биде сјај =) цена - НЕБИТНА, а ниту тоа колку милиметри е дебелина, и онака сакам да ми послужи за пишување, а и за мултимедијално денгубење... кој телефон ми го препорачувате?
Најдов нешто вакво http://www.youtube.com/watch?v=CZlsH4I43xw
Дизајнот ич не ми е битен, битно е телефончето да е ѕвересто во сите сегменти. ПРЕДЛОЗИ :)
Не зезај на видеото е touch pro кецот од пред милион години ... грдосија дебела
од поновиве модели земи си HTC Desire Z со странична слајд тастатура или ако нејќеш слајд тогаш HTC Cha Cha или па Xperia Pro
Еве ти линк од поновиве "кверташи" па бирај
http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=0&YearAnnounced=0&nPriceLow=0&nPriceHigh=0&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=0&idQwerty=1&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=0&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=0&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=0&fmaxDisplaySize=0&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&idGyro=0&idCompass=0&id35mm=0&idCamera=0&idCameraFlash=0&idVideoRecorder=0&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=0&idNFC=0&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=0&TalkTime=0&sFreeText=

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Најдов нешто вакво http://www.youtube.com/watch?v=CZlsH4I43xw
HTC ChaCha, Nokia E6, X10 Mini Pro, Xperia Mini Pro, HTC Status.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Status e уствари Cha Cha, мини про е ужасно мало грдо, xperia pro е друго ама го нема кај нас ... а Е6 нокиа не работи на андроид туку на симбиан
За статус, да, по грешка, сега видов. Најдобро ќе му дојде ЧаЧа-та.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 15:33 ---
HTC Status има појака предна камера само и појак чип.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
... и не е за наш пазар, туку за амерички т.е. AT&T

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
http://www.youtube.com/watch?v=kunI685A2mM Благодарам :cool: или ова е добро...сабајле на брзање пишав не ни видов што сум пратил xD ќе разгледам, па за едно 2-3 недели да земам нешто.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 16:48 ---
Sony Ericsson Xperia pro
Екранот му е за никаде, не се гледа ништо :(

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Утре одам да земам телефон. Вчера бев да видам и на лагер ги имаат: Хтц ча ча, Сони ериксон Лајв, Сони ериксон мини,нокиа 500. Па кажете еден од овие, кој да го купам. некои се од оне некои од т-мобиле.

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
http://www.youtube.com/watch?v=kunI685A2mM Благодарам :cool: или ова е добро...сабајле на брзање пишав не ни видов што сум пратил xD ќе разгледам, па за едно 2-3 недели да земам нешто.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 16:48 ---

Екранот му е за никаде, не се гледа ништо :(
Не реков мини про туку само про екранот е одличен ево каков екран има
LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density)

Член од
25 март 2012
Мислења
59
Поени од реакции
12
Не реков мини про туку само про екранот е одличен ево каков екран има
LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density)
Да, гледав на јутуб неколку клипчиња. И јас помислив на мини про, пошто користев 2-3 дена онака на заем, мини про е ништо :Ѕ али ова... ќе видиме, ќе направам споредби, нешто ќе излезе.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 18:15 ---
Друштво, вака. Sony Ericsson Xperia PRO, дефинитивно. Разгледав 7-8 врсти по јутјуб, спецификации, дрндрн.... ама како што гледам кај нашиве „оператори“ го нема :( кај може да се најде низ Македонија? Или...било како, да го земам да бидам раат, ми здосадија кршовите досега..

Lajce

Не за сркање
Член од
19 април 2006
Мислења
997
Поени од реакции
116
Види по мобилари дали ќе го најдеш ако не ebay е тука.

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.899
Поени од реакции
717
Да прашам имам еден Самсунг Д900Е му земав батерија и покажуваше дека се полни ама кога ке го извадиш си беше на 1-2 цртки.Купив друга батерија ама истата приказна а батеријата ја пробав и работи супер на друг Д900И.Најверојатно местото кај што се става полначот на Самсунгот не полни убаво или е поебан нешто.Дали се прави такво нешто или цел телефон е отиден во курац?Да напоменам уште еднаш дека се работи за Д900Е кај што софтверот е различен од Д900И.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Да прашам имам еден Самсунг Д900Е му земав батерија и покажуваше дека се полни ама кога ке го извадиш си беше на 1-2 цртки.Купив друга батерија ама истата приказна а батеријата ја пробав и работи супер на друг Д900И.Најверојатно местото кај што се става полначот на Самсунгот не полни убаво или е поебан нешто.Дали се прави такво нешто или цел телефон е отиден во курац?Да напоменам уште еднаш дека се работи за Д900Е кај што софтверот е различен од Д900И.
се менува конекторот за полнење, мада тој или ќе полни или нема да полни, нешто на плоча е дефект

Kajgana Shop

На врв Bottom