Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.753
Поени од реакции
6.497
Па реално, толку му е цена, околку 150-160евра.
Немам никакво искуство со Ледиком, немам земено мобилен од таму, колку што читам по форумиве, ок мобилара била, можеби ги „шверцува“ мобилниве, нема да ти го даде во оргинал паковта, туку во црна кутија (нормално ти ја имаш сета опрема што следи, како слушалки, полнач) ДДВ е 18%, тоа ти е околу 2400 денари на 13400, плус 1000денари маржа, ете ја цената. Не му ја мисли, ако најдеш по Пазар3/Реклама 5, поевтин, а неотпакуван, земи, не фрлај 2000/3000 денари за џабе :)
Абе подобро да платам 3,000 ден повеќе барем знам сигурен ми е мобилниот:),како и дае фала на информацијава (ова дека интераши хехе:))

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Од мобимак ке го земам,13,450 ден :)
Немој не зезај ... Ако сакаш ќе ти најдам нов од оператор до 150 евра ако си за купување, имав еден пред месец дена од вип нов така 150 го дадов плус декодиран гратис

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
Ај некој ако знае нека ми кажи дали можи да се одкодира Alcater OT-806 ?

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
Немој не зезај ... Ако сакаш ќе ти најдам нов од оператор до 150 евра ако си за купување, имав еден пред месец дена од вип нов така 150 го дадов плус декодиран гратис
Немој аман само од ВИП не нуди телефон, се знае што лај.. се телефоните од Вип.

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
Дали ќе може некој да ми најде линк од adobe reader за sony erricson k770i или за word јас барав и симнав еден ама не ми раб..
благодарам однапред..

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Немој аман само од ВИП не нуди телефон, се знае што лај.. се телефоните од Вип.
Па исти се телефоните, ова од искуство збориш?
Нов телефон си е нов, само зависи за кој пазар е произведен.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.753
Поени од реакции
6.497
SONYERICSSON XPERIА MINI PRO - Гледам телефонов во мобимак е 13,750 ден ,додека во оне 10,490 ден, интересни им се цениве :) ,иначе мислење за овој телефон ако може?

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Дали некој може да ми каже, кои модели на мобилни со можност за dual sim ги има на понуда кај нас? Гледав еден каталог од One, не забележав таков, па пред да продолжам со разгледување, дали некој овде би можел да помогне.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Дали некој може да ми каже, кои модели на мобилни со можност за dual sim ги има на понуда кај нас? Гледав еден каталог од One, не забележав таков, па пред да продолжам со разгледување, дали некој овде би можел да помогне.
Во понудите на мобилните оператори нема да најдеш Dual sim, само по мобилари или приватни огласи. Нјаевтините ти се одприлика 50 евра, најскапиот моментално кај нас е 170 евра (Samsung Galaxy Y duos). Јас лично користам Alcatel OT-890d, со Андроид, wifi, GPS. и задоволен сум од него. Но на ум сум да земам нешто со поголем дисплеј, така да го продавам, ако си заинтересиран.

Член од
5 август 2007
Мислења
847
Поени од реакции
1.231
Во понудите на мобилните оператори нема да најдеш Dual sim, само по мобилари или приватни огласи. Нјаевтините ти се одприлика 50 евра, најскапиот моментално кај нас е 170 евра (Samsung Galaxy Y duos). Јас лично користам Alcatel OT-890d, со Андроид, wifi, GPS. и задоволен сум од него. Но на ум сум да земам нешто со поголем дисплеј, така да го продавам, ако си заинтересиран.
Фала ти многу, ќе разгледам што има и како има и по мобилари и по огласи.
Ги видов карактеристиките на твојов телефон, добар е, ама ќе барам и други понуди пошто во план ми се некои 200 евра за ова и ќе земам што е најдобро во рамки на таа сума.

Член од
9 септември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
6
Фала ти многу, ќе разгледам што има и како има и по мобилари и по огласи.
Ги видов карактеристиките на твојов телефон, добар е, ама ќе барам и други понуди пошто во план ми се некои 200 евра за ова и ќе земам што е најдобро во рамки на таа сума.
Па моментално тука најдобар е Galaxy Y duos, со цена од 170 евра.

Инаку јас Алкателот можам да го дадам 80 евра. Комплетен е со кутија, полнач, слушалки, кабел, 2Gb, инсталиран IGo...

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
SONYERICSSON XPERIА MINI PRO - Гледам телефонов во мобимак е 13,750 ден ,додека во оне 10,490 ден, интересни им се цениве :) ,иначе мислење за овој телефон ако може?
Мислење за телефонов - не би сакал да знаеш :D... Ќе почнам прво од екранот - помал не може да биде - прстот цел екран ќе ти го зафаќа и ќе те болат очи дур гледаш... Тастатурата пак е најголема утка на овој телефон - помали копчиња не може да има (ако имаш големи прсти немој да си помислил да го земеш - па и мали да имаш исто ти се фаќа).... И камера нема нешто добра... Единствено што вреди на него е оперативниот систем и процесорот, мада за тие пари ќе најдам 50 пати подобар телефон... Едноставно кажано Xperia Mini ти е ЧИПИЧАН, а Pro-то ЧИПИЧАН со тастатура

Член од
26 октомври 2011
Мислења
795
Поени од реакции
375
Мислење за телефонов - не би сакал да знаеш :D... Ќе почнам прво од екранот - помал не може да биде - прстот цел екран ќе ти го зафаќа и ќе те болат очи дур гледаш... Тастатурата пак е најголема утка на овој телефон - помали копчиња не може да има (ако имаш големи прсти немој да си помислил да го земеш - па и мали да имаш исто ти се фаќа).... И камера нема нешто добра... Единствено што вреди на него е оперативниот систем и процесорот, мада за тие пари ќе најдам 50 пати подобар телефон... Едноставно кажано Xperia Mini ти е ЧИПИЧАН, а Pro-то ЧИПИЧАН со тастатура
Ама види другар Xperia x10 mini i Xperia Mini Pro не се исти
еве ти споредба http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3147&idPhone2=3713 за тој ти што мислиш и за овој што прашува човекот

Член од
3 мај 2009
Мислења
155
Поени од реакции
57
Ама види другар Xperia x10 mini i Xperia Mini Pro не се исти
еве ти споредба http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3147&idPhone2=3713 за тој ти што мислиш и за овој што прашува човекот
Малце е подобар во споредба со Мини верзијата но сепак за тие пари не вреди телефонот... Барем за мене важи тач телефон да немам под 3.5 инчи екран...

Kajgana Shop

На врв Bottom