- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 462
сакам да купам мобилен со 2 сим картици. Е сега не праам муабет за кинескине срања, туку глеам има нокиа некоја самсунг... дајте предлог и ако некој има искуство уште подобро! фала многу!
Купувај Самсунг. Можам да ти препорачам Samsung C6712 Star II, B7722, B5702, C6112; Nokia C2-03. Нокиа сега скоро почнаа да прават модели со две картички, така да немаат јаки перфоманси за разлика од Самсунг. Од тие што ти ги набројав би ти го препорачал првиот Самсунг.сакам да купам мобилен со 2 сим картици. Е сега не праам муабет за кинескине срања, туку глеам има нокиа некоја самсунг... дајте предлог и ако некој има искуство уште подобро! фала многу!
Шемата кај пиновите за овие телефони е мошне едноставна и многу лесно се менува, не би требало многу пари да ти земат ја мислам макс. 500 денари, инаку проблемот е или до оштетените пинови или пак до едни две жички со зелена боја кои го поврзуваат првиот и последниот пин за полнење.Имам проблем со Sony Ericsson K750i. Дури се намести полначот за да го полни мобилниот со струја, треба пола саат да се потроши. Не е до полначот, пробав и со друг. Гледам тие златните линии кај што се пика полначот се малце изгребани. До тоа ли е, или има некој друг проблем?
Можно решение, и цена на истото?
Зелена боја?Шемата кај пиновите за овие телефони е мошне едноставна и многу лесно се менува, не би требало многу пари да ти земат ја мислам макс. 500 денари, инаку проблемот е или до оштетените пинови или пак до едни две жички со зелена боја кои го поврзуваат првиот и последниот пин за полнење.
Зелена боја?
Каде си го видел тоа?
A случајно и батериите да не си ги сменил по грешка? Сепак пробај смени гиБи сакала да ве замолам за совет: денес купив Nokia C1-01 од T-mobile со нивна припејд картица. Имав стар нокиа 2320, па картицата од т-хоме ја извадив од новиот телефон и ја ставив во старата нокиа,а неговата картица од оне ја ставив во новиот. Е сега проблем: новиот телефон го ставам на полнач и ми дава charger nor supported. Го ставам да се полни и стариот телефон истиот проблем ми го дава а денес го полнев. Дали е можно менувањето на картиците да има направено збрка некоја (Што не би требало) па сега ниеден телефон не можам да полнам? Any solution? ФАЛА !
дај листа на телефони што можат да ти ги донесат до таа цена и ќе ти кажамШто телефон да ми донесат од Америка за 180-200 долари?
900 денариDa ve prasam kolku pari bi kostalo ekran da mu se smeni na ALCATEL OT-800 posto mi padna i mi se skrsi i sega e bel cel ekran :S
+38977000301Кој е бројот на SMS SERVICE CENTRE за корисниците на VIP?
Тоа е оној број што го има во MESSAGE SETTINGS некаде, обично опцијата е SERVICE CENTRE и има некој број впишано таму.
Тој број ми треба од тие што имате VIP.
Би ви бил многу благодарен.