- Член од
- 6 февруари 2009
- Мислења
- 496
- Поени од реакции
- 462
сакам да купам мобилен со 2 сим картици. Е сега не праам муабет за кинескине срања, туку глеам има нокиа некоја самсунг... дајте предлог и ако некој има искуство уште подобро! фала многу!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
сакам да купам мобилен со 2 сим картици. Е сега не праам муабет за кинескине срања, туку глеам има нокиа некоја самсунг... дајте предлог и ако некој има искуство уште подобро! фала многу!
Шемата кај пиновите за овие телефони е мошне едноставна и многу лесно се менува, не би требало многу пари да ти земат ја мислам макс. 500 денари, инаку проблемот е или до оштетените пинови или пак до едни две жички со зелена боја кои го поврзуваат првиот и последниот пин за полнење.Имам проблем со Sony Ericsson K750i. Дури се намести полначот за да го полни мобилниот со струја, треба пола саат да се потроши. Не е до полначот, пробав и со друг. Гледам тие златните линии кај што се пика полначот се малце изгребани. До тоа ли е, или има некој друг проблем?
Можно решение, и цена на истото?
Зелена боја?Шемата кај пиновите за овие телефони е мошне едноставна и многу лесно се менува, не би требало многу пари да ти земат ја мислам макс. 500 денари, инаку проблемот е или до оштетените пинови или пак до едни две жички со зелена боја кои го поврзуваат првиот и последниот пин за полнење.
Зелена боја?
Каде си го видел тоа?

A случајно и батериите да не си ги сменил по грешка? Сепак пробај смени гиБи сакала да ве замолам за совет: денес купив Nokia C1-01 од T-mobile со нивна припејд картица. Имав стар нокиа 2320, па картицата од т-хоме ја извадив од новиот телефон и ја ставив во старата нокиа,а неговата картица од оне ја ставив во новиот. Е сега проблем: новиот телефон го ставам на полнач и ми дава charger nor supported. Го ставам да се полни и стариот телефон истиот проблем ми го дава а денес го полнев. Дали е можно менувањето на картиците да има направено збрка некоја (Што не би требало) па сега ниеден телефон не можам да полнам? Any solution? ФАЛА !

дај листа на телефони што можат да ти ги донесат до таа цена и ќе ти кажамШто телефон да ми донесат од Америка за 180-200 долари?

900 денариDa ve prasam kolku pari bi kostalo ekran da mu se smeni na ALCATEL OT-800 posto mi padna i mi se skrsi i sega e bel cel ekran :S
Кој е бројот на SMS SERVICE CENTRE за корисниците на VIP?
Тоа е оној број што го има во MESSAGE SETTINGS некаде, обично опцијата е SERVICE CENTRE и има некој број впишано таму.
Тој број ми треба од тие што имате VIP.
Би ви бил многу благодарен.