Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
2 јули 2007
Мислења
472
Поени од реакции
27
Ај некој да даде мислење... Имам да избирам бесплатни телефони Samsung galaxy mini s5570, Xperia X8/X10 Mini pro/X10mini...и други со доплата кој може да си ги дозволам HTC wildfire s , Xperia neo Hu , Desire Hu N97 mini HU...
и ако некој знае што тоа HU значи и колку може да ми намалат од цената со прифакање на 5 500 бодови од т-моб клубот

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Ај некој да даде мислење... Имам да избирам бесплатни телефони Samsung galaxy mini s5570, Xperia X8/X10 Mini pro/X10mini...и други со доплата кој може да си ги дозволам HTC wildfire s , Xperia neo Hu , Desire Hu N97 mini HU...
и ако некој знае што тоа HU значи и колку може да ми намалат од цената со прифакање на 5 500 бодови од т-моб клубот
5500 bodovi = 2250 den ili taka nesto mislam deka na pola ide od bodovite

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Земи го Xperia Neo. Гледам добри спецификации,а и некои луѓе го фалат. Wildfire S от батали го,Нокиата истотака. За дизајерот не знам.

Член од
25 август 2011
Мислења
17
Поени од реакции
6
Imam nokia c3 od 2be go zemav skoro ama touch-ot ne mu raboti bas. Imam garancija ama na dve mesta e izgreban pa mislam deka nema da mu vazi. Dali i kade moze da se popravi ova i kolku bi cinelo? Dali da go nosam vo 2be?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Imam nokia c3 od 2be go zemav skoro ama touch-ot ne mu raboti bas. Imam garancija ama na dve mesta e izgreban pa mislam deka nema da mu vazi. Dali i kade moze da se popravi ova i kolku bi cinelo? Dali da go nosam vo 2be?
Најверојатно ти е C3-01 ... однеси го 99,9999% ќе ти го средат

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
NOKIA C5-03 или HTC WILDFIRE S ? Цената е тука некаде, перформансите исти освен што HTC има блиц.. Но без разлика дали има блиц ме интересира дали уопште се добри камерите? Нокиа имаат убави камери, ама HTC незнам, никогаш не сум користел. И квалитетот на телефоните ме интересира како и батериите.

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
NOKIA C5-03 или HTC WILDFIRE S ? Цената е тука некаде, перформансите исти освен што HTC има блиц.. Но без разлика дали има блиц ме интересира дали уопште се добри камерите? Нокиа имаат убави камери, ама HTC незнам, никогаш не сум користел. И квалитетот на телефоните ме интересира како и батериите.
Еве тест на камерите. HTC е подобар според мене ама тука некаде се со камерите. Освен навечер каде помага да има блиц макар и да е ЛЕД. Јас ако избирам меѓу андроид и симбијан(особено S60 V5) би го зел андроидот. И друга предност на HTC има 512 рам а нокиата 128. Па сега ти види. За друго не можам да кажам го немам ни едниот ни другиот. Нека ти каже некој вакви телефони.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Еве тест на камерите. HTC е подобар според мене ама тука некаде се со камерите. Освен навечер каде помага да има блиц макар и да е ЛЕД. Јас ако избирам меѓу андроид и симбијан(особено S60 V5) би го зел андроидот. И друга предност на HTC има 512 рам а нокиата 128. Па сега ти види. За друго не можам да кажам го немам ни едниот ни другиот. Нека ти каже некој вакви телефони.
Да, заборавив да прашам за симбијан никогаш немам користено, Андроид користам моментално.. Има тој апликации како на Андроид или?

Член од
3 април 2009
Мислења
22
Поени од реакции
0
Се мислам меѓу следниве телефони..
*HTC Wildfire S
*Lg P500- Optimus One
*Nokia N8
*Samsung Galaxy Ace s5830
ми треба телефон со добра камера, добар звук, добра навигација ,подршка на office докоменти, игри и апликации...
Дали би можел некој да ми помогне во изборот.?

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.547
Nokia N8 или Samsung Galaxy Ace s5830​

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
Да, заборавив да прашам за симбијан никогаш немам користено, Андроид користам моментално.. Има тој апликации како на Андроид или?
Има ама не толку многу како андроид, а и застарени се. Овој S60 V5 е од времето на 5800 Xpress Music, N97... пред умирање е. Поновиве имаат Symbian^3, Symbian Anna.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Има ама не толку многу како андроид, а и застарени се. Овој S60 V5 е од времето на 5800 Xpress Music, N97... пред умирање е. Поновиве имаат Symbian^3, Symbian Anna.
A Samsung Galaxy Ace s5830 ќе ги згази двата во сите погледи нели?

Член од
31 јули 2011
Мислења
270
Поени од реакции
237
A Samsung Galaxy Ace s5830 ќе ги згази двата во сите погледи нели?
За тоа не можам да ти кажам, нека одговори некој друг. Galaxy Ace s5830 во т-мобиле е 16.000, а за тие пари се најдува Desire S на старо. Desire S би бил мојот избор. Нокиа во никој случај па макар бил со Symbian Anna.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ме интересра како е ова да земеш телефон преку фирма или преку пензионер.Гледам цениве се поефтини од овие во ПриПејд ама дане треба да се доплати после нешто...?

Kajgana Shop

На врв Bottom