Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Дечки имам еден проблем. Имам LG GT540 сега ј упгрејдував 2,1 верзијата преку официјалниот сајт. Проблемот е во тоа што неможам да се уклужам на мојата wifi мрежа connection unsuccessful. Што може да е проблемот и како може да се реши?

Член од
19 март 2011
Мислења
51
Поени од реакции
4
Дечки имам еден проблем. Имам LG GT540 сега ј упгрејдував 2,1 верзијата преку официјалниот сајт. Проблемот е во тоа што неможам да се уклужам на мојата wifi мрежа connection unsuccessful. Што може да е проблемот и како може да се реши?
probaj da napravis factory reset mislam deka ke se sredi

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Сакам да го сменам мојов iPhone 3GS па се двоумам меѓу Samsung Galaxy S II и iPhone 4, баш ми се допаѓа iOS и сум немал никакви проблеми до сега, имам над 150 апликации на телефонот. Дали Android маркетот е богат како App Store на apple и кој телефон од овие два би го одбрале вие?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Сакам да го сменам мојов iPhone 3GS па се двоумам меѓу Samsung Galaxy S II и iPhone 4, баш ми се допаѓа iOS и сум немал никакви проблеми до сега, имам над 150 апликации на телефонот. Дали Android маркетот е богат како App Store на apple и кој телефон од овие два би го одбрале вие?
Па ако сакаш нешто ново смени во Андроид, во андроид маркетот има доста програми, скоро сите може да се најдат про кракнати, Галакси С е добро телефонче.
Доколку сакаш да останеш на iOS смени го за iphone4 ќе добиеш побрз телефон, со подобар екран, подобра камера, снимање хд видеа.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Па ако сакаш нешто ново смени во Андроид, во андроид маркетот има доста програми, скоро сите може да се најдат про кракнати, Галакси С е добро телефонче.
Доколку сакаш да останеш на iOS смени го за iphone4 ќе добиеш побрз телефон, со подобар екран, подобра камера, снимање хд видеа.
Ама он сака с2-ка што е уште подобар од кецот ... мада јас не сум љубител на самсунзите, лесни и пластични ми се како макети

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Ама он сака с2-ка што е уште подобар од кецот ... мада јас не сум љубител на самсунзите, лесни и пластични ми се како макети
Јас мислев Галакси С.

Woofer, Епа тогаш Гакалси С 2 е подобар од ајфон 4 во секој поглед, поготово хардверски.
Ако не ти се брза почекај ајфон 5 или 4с, тој 99% ќе има поголем екран од ајфон4, дуал кор процесор..

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Јас мислев Галакси С.

Woofer, Епа тогаш Гакалси С 2 е подобар од ајфон 4 во секој поглед, поготово хардверски.
Ако не ти се брза почекај ајфон 5 или 4с, тој 99% ќе има поголем екран од ајфон4, дуал кор процесор..
iPhone 5 ќе добијам како и да е, моментално ми нудат од T-Mobile телефон до 36.000 (само телефон) па сеуште се мислам што да земам, според тоа што видов Apple има далеку подобар маркет од Android, али Galaxy S II е многу подобар како телефон. :cautious:

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
iPhone 5 ќе добијам како и да е, моментално ми нудат од T-Mobile телефон до 36.000 (само телефон) па сеуште се мислам што да земам, според тоа што видов Apple има далеку подобар маркет од Android, али Galaxy S II е многу подобар како телефон. :cautious:
Море има и за Андроид мноооогу апликации, дури и посериозни отколку на AppStore

ќе си ставиш како мене црн маркет каде што цените на апликациите се шктнати и си ги симнуваш бесплатно :D

Снајпериста

несреќник
Член од
20 ноември 2008
Мислења
293
Поени од реакции
4
Ми го поправаше еден моб. и мењал нешто и камерата ја менил и сега прво слика а блицот потоа светка и на сликите во темно ништо не се гледа. може ли некако да се подеси? се работи за sony ericsson c905

Член од
24 јуни 2011
Мислења
522
Поени од реакции
462
Кога се конектирам на интернет од мојот самсун гт с3350 секогаш е неуспешно, односно ако се конектирам на домашен рутер цело време ми покажува connecting... и не се конектира, ако пак се најавувам на друга мрежа (каде шшто со јузернејм и пасворд можам да користам нет)ми показува нотификација unable to connect to network,authentication failed.Притоа заборавив да кажам дека и кога сум до рутерот не се поврзува.Како да го режам овој пробем, пробав со ресет и не помогна, дали со мастер ресет би требало да биде ок, да не ги изгубам апликациите за џабе? Или пак да го однесам во салон бидејки има гаранција.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Има ли некој искуство со оверклок апликацијата на андроид (зголемување на брзината на процесот?) И може ли некој подетално да ми објасни?

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
Има ли некој искуство со оверклок апликацијата на андроид (зголемување на брзината на процесот?) И може ли некој подетално да ми објасни?
Јас терам со оверклокувана X8 мица на 768Мхз. Треба да ти биде рутиран телефонот за ова да можеш да го користиш. Што те интересира поточно ?

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383
Јас терам со оверклокувана X8 мица на 768Мхз. Треба да ти биде рутиран телефонот за ова да можеш да го користиш. Што те интересира поточно ?
Каква апликација користиш за рут? Дали се можни некакви последици од оверклокувањето бидејќи некои велат дека имаат многу багови после оверклокувањето. И има ли некои промени после оверклокувањето?

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
За рутирање,рутиран ми е со SuperOneClick. Последици од оверклокувањето,што знам. Батеријата ке ти се троши многу побрзо за разлика од стандардниот неоверклокуван процесор(600Мхз). Исто ако претераш со мегахерците може да ти мрзне телефонот и да се ресетира.
Промени има значителни во брзината,нели се зависи за колку ке го покачиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom