nema ni da mozes nema flash jbg sepak e alkatel ima wifi ama nema NIKAKOV softver. so drugi zborovi TAPAimam alcatel ot 806 ima Wi Fi i sakam da gledam od youtube no ne mozam nikako da pustam klip
nema ni da mozes nema flash jbg sepak e alkatel ima wifi ama nema NIKAKOV softver. so drugi zborovi TAPAimam alcatel ot 806 ima Wi Fi i sakam da gledam od youtube no ne mozam nikako da pustam klip
Само симни го истиот фирмвер 3.1.3 направи си десен клик бекап, па со shift + restore одбери го 3.1.3 симнатиот и нека си се среди остај го, после џејлбрејк и анлок со redsn0wИмам iPhone 2G со фирмвер 3.1.3. Ми ги снема повеќето икони на екранот, немам Call, Calendar и уште други апликации. Сегде чепкав и во restrictions ама пак неможам да ги вратам. Го рестартирав iPhonот ама пак исто. Имав и Cydia на телефонот и неа ја снема. Дали едини спас е реинсталација на софтверот од ново и дали е лесно, дали можам тоа да го направам сам без да го зафркнам цел телефон? Фала многу.
Ве молам за info: Каде можам да купам кабелче microUSB to USB во Скопје и за која цена?
Ми треба за Sony ericsson j108i cedar!!
во телефонот имаш опција диверт кол... и опција во кој случај да дивертираш... опциите се:мозе некој да ми казе како да пренасоцам број од оне на т-мобиле.
фала за информацијата но стом се наплака тогас не ми треба и мене.во телефонот имаш опција диверт кол... и опција во кој случај да дивертираш... опциите се:
-кога си недостапен
-кога е зафатено
-кога нема одговор
ке си го внесеш бројот на кој сакаш да биде дивертиран повикот, ке кликнеш јес и тоа е тоа... инаку да знаеш дека тој луксуз се наплаќа (во твојов случај од оне бројот) за секој дивертиран повик. ако ти е припејд бројот на оне, ке дивертира додека имаш кредит. кога ке се потроши едноставно ке дава заузето или дека си недостапен. за цените на дивертирање, важат еднакво исти како првата минута разговор од тој број на оне кон т-мобиле....
шо знам... да не е до то дека бројот не ти е активиран сеуште? или можи нема врска со тоа...Што би можело да значи SIM Card registration failed..само што си го купив мобилниот,исто и бројот ми е нов..ми рекоа дека до 12часот ќе ми го пуштат бројот ама еве веќе 17:00 e и уште ми дава SIM Card registration failed..any ideas? (второво мислење не беше планирано)
1. Рамстор - позади подвижните скали на приземје има мала APPLE продавницаКај да најдам кабле за iPhone тоа USB и шо пари е? ајде итно ми е...