Necrophilia
Find Prettys Womans from your city for night
- Член од
- 13 август 2006
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 140
Телефонот е топ! Јас само историјата ти ја кажавJane напиша:Интересно. Ај баш да видам како ќе ме користи.
Телефонот е топ! Јас само историјата ти ја кажавJane напиша:Интересно. Ај баш да видам како ќе ме користи.
Инаку батеријата ме изненади. Го наплонив скроз и издржа цели 3 дена и се симна до 20% па го наполнив. Инаку го чепкав минимум по 3-4 саати дневно онака играв, снимав работи, камера, музика... Битно екранот светеше по 3-4 саати дневно ако не и повеќе а издржа толку. Според коментарите што ги читав на интернет сите се жалеа дека малце му траела батеријата. Можно е да ми ставиле некоја појака? Мене 6600 не ми држеше колку овој.Necrophilia напиша:Телефонот е топ! Јас само историјата ти ја кажав
јас имам.pcjodamaster напиша:Знае некој дека се продаваат маски за Motorola C650? Кај мене во Штип нема, а маската на телефонот ми е лом така да очајно ми треба друга
Vakov telefon imashe pred 5 godini najmalku kaj nas poznat kako Benefon.Za poveke info.. eve vi linkJane напиша:Во блиска иднина ке има и кај нас такви телефони произведени од швајцарска фирма. Ќе може да се користат со 2 сим картички. Која ќе биде цената и што карактеристики ке имаат незнам да ти кажам. За некоја недела најверојатно ќе почне со работа фирмата во Македонија.
исто како Јане, намали контраст, ако ни во тој случај не видиш некоја голема разлика тогаш инсталирај си таск менаџер сигурно имаш вирусирана апликација која ти го цица процесорот.Sase91 напиша:I jas imam problem eden so N73 baterijata mi se trosi ekstremno brzo za skoro eden den ako ne i pomalce.Probuvam so telefonov ni igram ni mircam ni muzika slusam da vidam dali nekakov efekt ima i nisto.Pak za eden den ja nema baterijata so mislam deka ne e normalno barem da drzi 48 casa. Da ne znae neko so e problemov i kako da go popravam.imam instalirano nekoi aplikacii i igri ali ne gi uklucuvam voopsto i sekogas proveruvam da ne rabotat vo pozadina nekoi programi ama nisto nema.