Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.268
Поени од реакции
2.269
Тоа што не се уопште квалитетни им паѓа цената ко луда тешко се продаваат после слаби функции напумпани камери ... едино донекаде ефтини цени ... а сонито е за мене утка тел ради што не е популарен тешко се продава ништо посебно функции ...

да проверам што како нудат нашиве оператори ќе ти пишам :helou:

Ај еве вака да почнам од најпопуларен за најмалку пари со највеќе функции и глупа пластична изработка ...

NOKIA 5800 16990 малце поише од елЌите ама далеку посолиден модел ...

NOKIA 6220 CLASSIC 12990 не популарен меѓу народов изглеа ради покласичниот изглед иначе перфект камера 5 пиксела со ксенон блиц, симбиан, GPS штета што нема вифи

Siny ericsson G900i ... 15490 јака машина со симбиан 5 пиксела јака камера вифи гипиес едино класика изглед

Нокиа Е51 12000 мислам дека е во т-мобиле исто доста добар телефон тапа камера ама вифи има и симбиан

друго нешто не ми текнува :helou:
Wi-fi нели е за интернет така (wireless lan)??????

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Wi-fi нели е за интернет така (wireless lan)??????
јап јап ... гага нет од кафичи по улици ако најдеш фри или у соба па и дур дремеш у кревет ко мене да си возиш нет на телефон ... права ствар :)

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.268
Поени од реакции
2.269
Е па добар тогаш ми се гледа овој Нокиа 5800, ама многу паре.....да си почекам најубаво тогаш до летоска па да си земам......ама па ќе немам за на одмор да си одам:helou:...............ај само ако има некој овде на форумов од овие ЛГ нека пише искуство лично.........некако и многу ми се 17 000 за телефон тренутачно!!!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
А ку990 не ти е многу 15-16 000 хехехе ... моментално од сите тие ја би одбрал 5800 ...

бајдвеј прати огласи 5800 продаваат нови од т-мобиле за некои 240-250 евра ... може и поефтино да поминеш зависи :helou:

Еве ти ТУКА види ...

Schhh87

schhh...
Член од
3 февруари 2009
Мислења
356
Поени од реакции
16
Е па добар тогаш ми се гледа овој Нокиа 5800, ама многу паре.....да си почекам најубаво тогаш до летоска па да си земам......ама па ќе немам за на одмор да си одам:helou:...............ај само ако има некој овде на форумов од овие ЛГ нека пише искуство лично.........некако и многу ми се 17 000 за телефон тренутачно!!!
ili 5800 ili SE G900 spored mene

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Здраво мала помош ако може

Вака имам LG KE970 и сакам да си префрлам нешто од и на телефонот арно ама блутутот неможе да ја остваре конекцијата пробувам со самсунг го најде и дава опција за File transfer menager а за LG-то не :nerv:, го дава во мрежата али неможе да се влезе во телефонот, ако знае некој нека пише што е проблемов однапред фала :smir:

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
Друже ти кажи отприлика колко пари ти се даваат за телефон за да ти препорачаме,бидејки има телефони и со по 5 и повеке mpx камера,ама "солени" се на цената :toe:

Иначе за модел Sony Ericson за мене има најдобра камера,посебно ми се аресе тај Walkman,незнам шо модел беше неможех да го најдам на нет. Супер камера
Колку што јас разбирам Гевгелиски ова значи ми се свиѓа тој Walkman !!!

Не се вреѓај одма туууууу.

Плус темава не е за нервози! И не викам дека сум мастер, само ч'чкам по нетов.:toe:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
Вака имам LG KE970 и сакам да си префрлам нешто од и на телефонот арно ама блутутот неможе да ја остваре конекцијата пробувам со самсунг го најде и дава опција за File transfer menager а за LG-то не :nerv:, го дава во мрежата али неможе да се влезе во телефонот, ако знае некој нека пише што е проблемов однапред фала :smir:
Некој???? да помогне

Член од
24 јули 2008
Мислења
285
Поени од реакции
5
Ке мозе некој на ПП да ми каззе кој е дефаулт пасворд на оние кинеските CECT или некоја програма со мозе да го открие . . . ФАЛА однапред:toe:

Член од
10 февруари 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
Здраво на сите

Пред 10-на дена купив Nokia 5800 XpressMusic
телефонот е одличен но батеријата ми трае најмногу еден ден. Во него има Li-Ion 1320 mAh(BL-5J) со која Stand-By е Up to 406 h - иако, нормално не би очекувал тоа :), но не ли би требало најмалку 2 дена без полнење да помине?
Помош ?

Поздрав
Јас иам 5800-ка ама немам таков проблем...ако има гаранција носи го кај шо си го купил да видат шо е со батеријата..мојот трае по 3-4 дена и тоа со чепкање по цел ден на телефонот...
Има гаранција и планирам да го однесам...

...и го однесов, го "чуваа" некои 3 дена, му смениле софтвер V 20.0.012 , а со батеријата незнам што правеле - битно сега е ОК и тоа било се надевам случај само со мојата батерија.
Постов го пишам само да не предомислам некој нареден корисник на 5800 со претходните мои постови :wink:

Поздрав на сите.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да не знае некој ФРОГ бројче кај можам да купам? :)

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Да не знае некој ФРОГ бројче кај можам да купам? :)
Frog ти е број од Космофон колко за инфо.:smir:

Инаку види и низ тобако продавниците,низ "дилерите" на Космофон дали стојат уште.:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom