Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
не постојат дубајски телефони, они таму немаат фабрика за пуњачи да прават не камоли мобилни телефони, има само кинески мобилни телефони, кинески копии на мобилни телефони и оригинални од производителот само во различни фабрики склопени за различни држиште.
а дубаи е без царинска зона, затоа од таму се земаат телфоните, затоа што дилерот што сака да продаде - не плаќа никаква царина, дилерот што сака да купи не плаќа никаква царина :)
iMate се од Дубаи.Некоја корпорација на HTC :smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Сакам да пратам фајл од компјутер на мобилен преку блуту ама не сака да го најде мобилниот. Обратно може да се праќа се е во ред. Значи пробав со таа програмата што оди со блутут адаптерот и не сакаше, пробав преку windows што се автоматските драјвери пак нејќе. Чаре?

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
imam samsung j700 i simna si temi od net za ovaj model kako da si ja aktiviram vo mobilnio t.e kade tocno da ja prefrlam oti nema nekoj poseben folder za toa?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
imam samsung j700 i simna si temi od net za ovaj model kako da si ja aktiviram vo mobilnio t.e kade tocno da ja prefrlam oti nema nekoj poseben folder za toa?
Нема теми за самсунг ... не поддржуваат ... можда се праело со флешување ... ама тешко :nenene:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Може ли некој да ми каже некој модел на мобилка со добра камера и пристапна цена (само телефон)?

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Може ли некој да ми каже некој модел на мобилка со добра камера и пристапна цена (само телефон)?
Друже ти кажи отприлика колко пари ти се даваат за телефон за да ти препорачаме,бидејки има телефони и со по 5 и повеке mpx камера,ама "солени" се на цената :toe:

Иначе за модел Sony Ericson за мене има најдобра камера,посебно ми се аресе тај Walkman,незнам шо модел беше неможех да го најдам на нет. Супер камера

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
:pos2: стручњаци

Walkman e цела серија на музички телефони на Sony Ericsson!
Има вкупно 21 телефон од W генерацијата (Walkmen)

линк

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Друже ти кажи отприлика колко пари ти се даваат за телефон за да ти препорачаме,бидејки има телефони и со по 5 и повеке mpx камера,ама "солени" се на цената :toe:

Иначе за модел Sony Ericson за мене има најдобра камера,посебно ми се аресе тај Walkman,незнам шо модел беше неможех да го најдам на нет. Супер камера
:pos2: стручњаци

Walkman e цела серија на музички телефони на Sony Ericsson!
Има вкупно 21 телефон од W генерацијата (Walkmen)

линк
Знаеш да читаш? Реков дека од серијата Walkman само незнам шо модел беше...и неможам да го најдам на нет.
:tapp::tapp:

п.с. Стручњаку помогни му на детето ако си "Master" за телефони.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Ај вака мене сега ми треба помош за избор на мобилен телефон и вака што гледам во каталог некако овие така за таа цена ми се највеќе допаднаа........е сега гледате дека преовладува LG....ја до сега не сум имал ваков ама гледам дека најдобри се според карактеристиките за овие пари....ај ако има некој од овие телефони нека пише лично искуство или па нека препорача некој друг за тие пари(сакам да има добра камера и пред се музички плеер со добри звучници)!!!

LG KU990
LG KP500
LG KC550
LG KF510
Sony Ericsson W595

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ај вака мене сега ми треба помош за избор на мобилен телефон и вака што гледам во каталог некако овие така за таа цена ми се највеќе допаднаа........е сега гледате дека преовладува LG....ја до сега не сум имал ваков ама гледам дека најдобри се според карактеристиките за овие пари....ај ако има некој од овие телефони нека пише лично искуство или па нека препорача некој друг за тие пари(сакам да има добра камера и пред се музички плеер со добри звучници)!!!

LG KU990
LG KP500
LG KC550
LG KF510
Sony Ericsson W595
Не ме зезај уште некој се лаже на елЌи :pos2:до која цена бараш ќе најдеме некој поквалитетен ... бајдвеј и Sony Ericsson W595 е утка модел :helou:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Не ме зезај уште некој се лаже на елЌи :pos2:до која цена бараш ќе најдеме некој поквалитетен ... бајдвеј и Sony Ericsson W595 е утка модел :helou:
Друже дај малце поконкретно објасни што е проблемот со ЛГ и посебно со Сони Ериксонов....мене ми се чини како пристоен телефон.....инаку еве ги цените на овие телефони па ти види до која цена сакам:

LG KU990 (14.490денари)
LG KP500 (11.990денари)
LG KC550 (5.990денари во пост пејд, припејд не знам колку е)
LG KF510 (9.475денари)
Sony Ericsson W595 (12.975денари)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Друже дај малце поконкретно објасни што е проблемот со ЛГ и посебно со Сони Ериксонов....мене ми се чини како пристоен телефон.....инаку еве ги цените на овие телефони па ти види до која цена сакам:

LG KU990 (14.490денари)
LG KP500 (11.990денари)
LG KC550 (5.990денари во пост пејд, припејд не знам колку е)
LG KF510 (9.475денари)
Sony Ericsson W595 (12.975денари)
Тоа што не се уопште квалитетни им паѓа цената ко луда тешко се продаваат после слаби функции напумпани камери ... едино донекаде ефтини цени ... а сонито е за мене утка тел ради што не е популарен тешко се продава ништо посебно функции ...

да проверам што како нудат нашиве оператори ќе ти пишам :helou:

Ај еве вака да почнам од најпопуларен за најмалку пари со највеќе функции и глупа пластична изработка ...

NOKIA 5800 16990 малце поише од елЌите ама далеку посолиден модел ...

NOKIA 6220 CLASSIC 12990 не популарен меѓу народов изглеа ради покласичниот изглед иначе перфект камера 5 пиксела со ксенон блиц, симбиан, GPS штета што нема вифи

Siny ericsson G900i ... 15490 јака машина со симбиан 5 пиксела јака камера вифи гипиес едино класика изглед

Нокиа Е51 12000 мислам дека е во т-мобиле исто доста добар телефон тапа камера ама вифи има и симбиан

друго нешто не ми текнува :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom