Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_d750-1112.php има автофокус :toe: а при флешување ќе се изгубат податоците од телефонот? (како именикот, пораки, слики)

меѓу најголемите разлики е што твојот нема автофокус, и доколку ставиш софтвер од к750/w800 нема да функционира правилно камерата.

кај мене софтвер тие 300 денари - алфа мобил.
евентуално тука имаш туториал за флешување на сони ериксон телефоните на македонски јазик, но треба регистрација која е бесплатна.
се разбира појќе инфо во врска со твојот дефект можеш да добиеш и таму.

Член од
20 јануари 2008
Мислења
387
Поени од реакции
27
Имам Самсунг Омниа, но никако не можам да ставам подесувања за GPRS интернет од Т Мобајл. Автоматско конфигуриране немаат...

Ве молам помогајте како мануелно да средам...

Фала.

Едит:
Проблемот е среден. :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еден мој другар имаше мислам нешто слично како Vista, на Nokia. Ама не сум баш сигурен :toe:
Ако добро те сватив сакаш да ставиш Windows на Нокиа ?

најточно софтверот на нокиа е Symbian или обичен с40 платформа ... нокиа нема виндоус ... кажи што сакаш да направиш ?

Да ... тоа е само флеш анимација ...
Korun незнам дали мислеше на ова но ако сакаш да снимаш windows на Nokia та оди во t-mobile таму ќе ти снимат, за цена незнам колку е но еден мој школски таму му го снимаа.:toe:
Не не, сакам тој оперативен систем што е на нокиа да го инсталирам дома на РС и да работам на него, дали преку емулатор, дали само инсталација...

Значи оперативниот систем што го има на нокиа, јас да го имам на РС

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
во врска со д750та сум се збунил во w700ta нвм...

а за корун - сеуште никој не се позамарал емулатор од симбиан да направи за виндоус пц.
имаш емулатор од виндоус мобјал за виндоус доколку ти врши нешто работа.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Ми треба Bluetooth Remote програма за мобилниот (Java) за управување со програмите на лап топот. Слегнав една што ја најдов по торентите ама никако неможам да ја инсталирам. Ако е важно имам LG KE770.
Помагајте, давајте совети...:toe:
И едно прашање, дали и како може да го апдејтирам софтверот на овој телефон?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој да знае кои сетинзи треба да се подесат на мобилниот за да имаш интернет на COSMOFON? (WAP интернет)

• Protocol
  • Proxy
  • GSM parameters
  • GPRS parameters
  • .......

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Некој да знае кои сетинзи треба да се подесат на мобилниот за да имаш интернет на COSMOFON? (WAP интернет)

• Protocol
  • Proxy
  • GSM parameters
  • GPRS parameters
  • .......
Нема на Космофон на страната? Мислам дека имаше...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Нема на Космофон на страната? Мислам дека имаше...

Е нема, торлаци...

Вика да се јавам на 124 па да се разбереме.... али ја си барам проверено, некој што користи WAP интернет преку космофон, како му се наместени опциите.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Е нема, торлаци...

Вика да се јавам на 124 па да се разбереме.... али ја си барам проверено, некој што користи WAP интернет преку космофон, како му се наместени опциите.
Za razlicen telefon razlisni setinzi se.treba da se napravat setinzi vo Browser,Messages i vo Setings na telefonot.Pojdi vo bilo koja prodavnica na Cosmofon i ke ti isprintaat (na nivni troshok) setinzite za WAP :wink:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
28
Поени од реакции
7
Здраво луѓе.Пред 3-4 недели купив Сони Ериксон w580i.И баш пред некој ден одлучив да ставам некои песни од компјутер на телефон.Сите песни се префрлија и се беше во ред,но кога сакав да ги пуштам на телефон,пола од нив ги немаше.Ова ми се има случено повеќе пати, како некој да ги избришал од телефон ама нема шанси да ги бришел некој пошто никој не го фаќаше телефонот,а исто така ова ми се дешава и со некои видеа.Ова се дешава и после полнење на батеријата на телефонот.Ќе отидам во фајл менаџер и нема ништо,ќе го исклучам и пак ќе го уклучам телефонот и некои песни се уште во телефонот а некои не.Некогаш дури и кога ќе пуштам некои песни ми вика Cannot play this sound,некогаш песните се испревртени,не почнуваат од почеток и така.Не знам што е проблемот,дали е можда до мемориската картица?Ако некој знае,нека пише.Фала ви однапред.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ако ги ставаш директно во мемориската картичка - до картичката е, 101% имав една тура на "sony" картички што вака правеа.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
28
Поени од реакции
7
Фала за одговорот.Овие денови ќе ја мењам мемориската само не знам дали w580i подржува 4гб картица пошто сум читал на интернет дека подржувал али сецкал телефонот.Па ако некој може да ми каже која е најјака картица за w580i без да сецка телефонот?

Член од
11 април 2008
Мислења
70
Поени од реакции
0
Ако може да ми препорачате мобилен телефон до 3.000 ден. на пост пејд да можам да користам интернет и месенџер да се инсталира. Ако постои ваков, пишете.

Однапред Благодарам:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom