Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако може да ми препорачате мобилен телефон до 3.000 ден. на пост пејд да можам да користам интернет и месенџер да се инсталира. Ако постои ваков, пишете.

Однапред Благодарам:smir:
Друже ти најубаво да си појдеш во Вип,Т-Мобајл или Космофон и таму да си прашаш, таму најубаво ќе ти објаснат.Инаку мислам дека за тие пари можеш да земеш супер телефонче во доверба24.

http://i332.photobucket.com/albums/m335/phonerator/im008.jpg
може ли да ми кажете како се вика овој модел на Нокиа?
5500 :helou:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
a be igricki nekoi kaj da simnam i da gi stavam preku USB u mob ne da gi siminjam od mob preku internet ako znae nekoj neka kaze :smir:

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
a be igricki nekoi kaj da simnam i da gi stavam preku USB u mob ne da gi siminjam od mob preku internet ako znae nekoj neka kaze :smir:
Модел на мобилен?:)
Да знаеме какви игри да ти дадеме, за симбиан, виндоус мобајл или само за јава.:helou:

Vodza

Ultras Crew
Член од
9 ноември 2008
Мислења
934
Поени од реакции
19
sonyericsson w200i пробав со zedge.net ми ги дава во јад формат и кога ке ги ставам во мобилен не ми ги покажува воопште некоја друга страница??

Член од
2 декември 2007
Мислења
453
Поени од реакции
14
sonyericsson w200i пробав со zedge.net ми ги дава во јад формат и кога ке ги ставам во мобилен не ми ги покажува воопште некоја друга страница??
Кога одиш PC Download ќе излезе едно и избери Download JAR и кога ќе се слегне префрли го на мобилниот.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
ги ставаш во мобилен во Other фолдерот, преку фајл менаџерот на телефонот одиш во тој фолдер, кликаш на фајлот и ти бара инстал - инсталираш и потоа во гејмс или апп си ја играш играта.
на форумов имаш околу 30.000 јава игри за тој сониериксон, само помачи се да ја најдеш темата, пред неполн месец е отворена, што значи на првите 2 страни треба да е.

T

The Blob

Гостин
На LG KE600 не работи флетот. Дали има во МК некаде да се смени, и колку време и пари е потребно. Некро би требало ти да знаеш за ова,еден другар утре ќе иди во Ск па ако е изводливо пиши каде е сервисот. Фала :smir:

T

The Blob

Гостин
Супер.Кажи ми само адреса или упатство каде да дојдам утре,и за колку време ќе биде готов телефонот.и телефонски број од сервисот ако се загинам евентуално :P

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Од каде можам да симнам MSN Messenger за Sony Ericsson k510i? И како да го инсталирам?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Дали сите телефони т.е. поновите пр. Самсунг е200 може да има интернет?

Kajgana Shop

На врв Bottom