Togas koga ce ti skurci da go nadopolnuvas telefonot oti ne ti stasuva baterijata za da go pominis denot.На колку проценти од health на батеријата на ајфон 12 се менува батерија?
Стасав до 86ка
Togas koga ce ti skurci da go nadopolnuvas telefonot oti ne ti stasuva baterijata za da go pominis denot.На колку проценти од health на батеријата на ајфон 12 се менува батерија?
Стасав до 86ка
Vo red, ti BlagodaramА што ти смета да имаш нов софтвер? Ако било за да користиме ствари од историјата земи си Нокиа 3210 да не ти е многу нова 3310
УИ е софтвер на Самсунг и е неповрзано со Андроид кој е софтвер од гугл
Fala !Intaliraj i ne prasuvaj
Za Details ce prasas na Google.
Pishuva povejce od jasno
Јас имам, супер е, со звездичка ги означуваш оние разговори кои ти се битни и така ги зачувуваш. Имаш опција и да ги пратиш на некој ,,облак,, за сигурност.Користи ли некој андроид апликација за снимање разговори и како е задоволен од истата?
Едино ако имаш врски во операторот од кај што е издадена SIM картичката. Поинаку мислам дека нема како.Здраво,
Ме интересира како со ИМЕИ да го најдам сопственикот на телефон без да одам преку полиција.
Ми треба помош, кој може би му бил благодарен.
од алиекспрес нарачај екран 1700, и 600 до 800 ден работна рака доктор мобилShaomi redmi not 10 4giga ram super amoled ekran. Mi padna se skrsi ekranot. Raboti se isto telefonot nema izgubeno boja. Dali da go pram ili da zemam drug telefon ? 4500 barat za originalen ekran na gjomiti ama neznam dali ke bidi ist tacot. Telefonot e odlicen,za 40 min se polni,brz e,odlicna kamera. Od edna strana radi to ne mi se frla a od druga strana 4500 se mnogu za ekran. Neznam so da pram.
Eve ti na brzina cena od germanijaShaomi redmi not 10 4giga ram super amoled ekran. Mi padna se skrsi ekranot. Raboti se isto telefonot nema izgubeno boja. Dali da go pram ili da zemam drug telefon ? 4500 barat za originalen ekran na gjomiti ama neznam dali ke bidi ist tacot. Telefonot e odlicen,za 40 min se polni,brz e,odlicna kamera. Od edna strana radi to ne mi se frla a od druga strana 4500 se mnogu za ekran. Neznam so da pram.
Samsung A04s nov neotpakuvan so 24mes garancija od telekom 7500 denПрепорачајте некој телефон макар и на старо да биде до кај 9 илјади денари.
Toa djubre ne e dobro ni za 4to oddelenecSamsung A04s nov neotpakuvan so 24mes garancija od telekom 7500 den
A52 s се наоѓа околу 10 000(половен, околу година користен) а можи и за пониско. пеформанси фул...Препорачајте некој телефон макар и на старо да биде до кај 9 илјади денари.