Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
Лее а шајоми сигурно има да препорачаш некое ајде ископај за тие париToa djubre ne e dobro ni za 4to oddelenec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лее а шајоми сигурно има да препорачаш некое ајде ископај за тие париToa djubre ne e dobro ni za 4to oddelenec
Фала нема никад да купам такво злоEve od eden Note 10 pro ti pisuvam.
Nov go kupiv 180€ pred 1 i pol godina.
A eve ti Screenshot od ebay za
polovni Kako odat denoviiveПрегледај го приврзокот 375559
Прегледај го приврзокот 375560
Zlo??Фала нема никад да купам такво зло![]()
Колку пати ти се укочил да треба да го ресетираш на копчиња?Zlo??
Tesko tebe
Ako Mobilen so 120 Herz Amoled Display
so 3 Kameri od koi glavnata 108 Mega Pixel Kamera koja e ramna na Nivau od Iphone 12
Predna kamera so 16 Mp
128 Gr Ram , Dual SIM
Bluetooth i superstabilen Software ne e vreden ebani 100€ togas ne znam sto bi kupil za tie pari.
Ili samo Samsung i Iphone se za tebe telefoni.
Nikogas nisto ne se slucilo.Колку пати ти се укочил да треба да го ресетираш на копчиња?
Да е црн екран а да незнаеш кој ти ѕвони
Проксимити сензор нема а незнаат ни виртуелниот како треба да работи па пали екран на уво
... има многу грешки тој модел ова не е се
Знам дека корисниците на шајоми се навикнати да проголтаат маани и да ги преќутуваат ама бетер сте напорни и од јеховиниNikogas nisto ne se slucilo.
Koristime 3 telefoni doma i za godina i kusur nikoj nemal problem.
Problemot e sto vie "Majstorite" niz Makedonija ste se drugo samo ne majstori.
Eve ti upatstvo kako se sreduva taa sitnica ednas za sekogas.
![]()
How to Calibrate Proximity Sensor in Redmi Note 10 Pro?
Today in this post we will provide you the step-by-step guide to calibrate proximity sensor in Redmi Note 10 Pro.techcaption.com
Taka neka bidi.Знам дека корисниците на шајоми се навикнати да проголтаат маани и да ги преќутуваат ама бетер сте напорни и од јеховини
Далеку сум од Шаоми фанбој, прв Шаоми телефон ми е и за цената сум задоволен. Како heavy user не можам да се пожалам на некој големи проблеми, а што е најбитно сеуште ми се нема заблокирано.Фала нема никад да купам такво зло![]()
А кои се тие проблемчиња со кои би можел да се соочам доколку се решам за Шаомито? Тие што имате користено или користите еден фидбек да дајте.
Daleku sum of fanboy na istive ustvari i sum imal samo eden nivni telefon i toa pred 5-6 ako ne i poveke godini (Redmi 4 se sekavam bese), pretezno poznanici moi gi koristat najmnogu radi cenata.А кои се тие проблемчиња со кои би можел да се соочам доколку се решам за Шаомито? Тие што имате користено или користите еден фидбек да дајте.
Bez bluetooth mozes da go koristis samo kako obicen saat i tolku. Ke nemas nikakva povrzanost so telefonot. Eve i da zememe deka ke ti broi cekori/kalorii i slicno za da gi sinhroniziras so telefon moras bluetooth.Бидејќи нема тема за смарт часовници или јас не најдов па ќе прашам тука.
Имам AmazFit Bip 3 е сега ме интересира дали за некој функции мора да се користи Блутут или може да се намести и без Блутут? Кога го местев на почеток вклучив и сега за во подесувања секогаш ми бара да биде вклучен Блутут.
Не би сакал да ми е секогаш вклучен блутут да не ми троши батерија многу.