Пост на кој сте се изнасмеале

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
"тој е тој е таков што ја има секоја женска што ја посака или некоја која му се пушта"

:D
Тинејџ глупача, напалена - и такви постојат ...................... за жал :/

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Fallen. напиша:
Сакам да има правилни црти на лицето, убави заби, не превисок, не пренизок, не набилдан, не кускуле... Убаво да мириса, да не е нападен и наметлив, ухх да е начитан. Паметен, да сака да учи и да го бива за тоа што го работи. Да има самодоверба ама да не се истакнува со тоа. Има уште, али да не навлагам у детали :)
http://www.interpol.int/Public/Wanted/Search/Recent.asp

Na ovoj poznat dating site ima takvi kako vo tvojot opis, ne previsoki ni preniski, ni crni ni beli, ni stari ni mladi, ni debeli ni slabi...middle of the road decki...:D

Toecutter во темата Што забележуваат жените кај мажите и обратно?

Член од
8 јуни 2011
Мислења
303
Поени од реакции
247

Имаше 11 на теренот и неколку на клупата, ама ако играчите и стручниот штаб си ги викате Балисти. И тоа е се.
Не знам од кога сум се смеел толку квалитетно. И квантитетно! :icon_mrgr:

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Абе тој Голи Оток како Dungeons & Dragons ќе да е а Аушвиц и Треблинка како дизниленд, лижавчиња давале таму само...

Ова ти е дело на LordDragonII

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
GUSLA напиша:
Јас имам еден проблем со девојката која ја засакав многу
значи се запознавме скоро секој ден се гледаме ама не комуницираме многу скоро ич
ја прашав зашто не комуницира со мене ми рече се ми се свига кај тебе само понашањето не ми се свига ич и затоа нема шанса со мене па помагајте сеа кажете како да се поправам после тоа
Ова го видов на темата „Љубовни проблеми“:pos:

F

Frankie Yale

Гостин
абе и Чалс Дарвин цел живот бил Атеист иако пази се школувал во црква од мал во последните мигови од животот чвичел молел за животот
Секој пост ти е се поблескав. Се гледа дека си бестрашен како легионер, не се плашиш да ги истражуваш подрачјата на апсолутната глупост.
:pos::pos::pos::pos::pos:

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
Бев петто оделение и требаше негде да ја киднам и му викам на класниот треба да идам на гинеколог, кога ме фати да ме тепа у пм па од кај да знам дека гинеколог било само за жени
Од темата Најлуди и најочајнички методи за отсуство од училиште :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom