- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
"тој е тој е таков што ја има секоја женска што ја посака или некоја која му се пушта"Или јас стареам или децава се се понеразбирливи. Едно е од тие две.
"тој е тој е таков што ја има секоја женска што ја посака или некоја која му се пушта"Или јас стареам или децава се се понеразбирливи. Едно е од тие две.
Тинејџ глупача, напалена - и такви постојат ...................... за жал :/"тој е тој е таков што ја има секоја женска што ја посака или некоја која му се пушта"
Лигаво дете сум кајгич ја, плачев и кога прв пат ми се дигна пенисовидниот орган пошо незнаев шо ми се дешава.
Не знам од кога сум се смеел толку квалитетно. И квантитетно!Имаше 11 на теренот и неколку на клупата, ама ако играчите и стручниот штаб си ги викате Балисти. И тоа е се.
Ова го видов на темата „Љубовни проблеми“GUSLA напиша:
Јас имам еден проблем со девојката која ја засакав многу
значи се запознавме скоро секој ден се гледаме ама не комуницираме многу скоро ич
ја прашав зашто не комуницира со мене ми рече се ми се свига кај тебе само понашањето не ми се свига ич и затоа нема шанса со мене па помагајте сеа кажете како да се поправам после тоа
Кога го читав, морав да замислувам запирки дека има на некои места.Ова го видов на темата „Љубовни проблеми“
Има неписмени достаКога го читав, морав да замислувам запирки дека има на некои места.
абе и Чалс Дарвин цел живот бил Атеист иако пази се школувал во црква од мал во последните мигови од животот чвичел молел за живототСекој пост ти е се поблескав. Се гледа дека си бестрашен како легионер, не се плашиш да ги истражуваш подрачјата на апсолутната глупост.
Од темата Најлуди и најочајнички методи за отсуство од училиштеБев петто оделение и требаше негде да ја киднам и му викам на класниот треба да идам на гинеколог, кога ме фати да ме тепа у пм па од кај да знам дека гинеколог било само за жени
da da uste pogolem da ne mojs da go goltnis
во Подарок за членот над Васшо да голтнам мори?????????
јој Влатче ѕвезда......па да......Влатко Илиевски е ѕвезда....абе Сонце е......СО ОЧИ НЕ МОЖАМ ДА ГО ГЛЕДАМ !