Што забележуваат жените кај мажите и обратно?

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Најбитен е прв впечаток: позитивност, енергија, првична допадливост. Деталите следуваат потоа: насмевка, мимика, раце, манири, поглед, држање...

Гледам прво у лице, после ако може да се види стапало многу сакам тоа ми е фетиш. Може да се најдам у момент кај забегувам у нечии женски прсти на стапала ако е у сандали.

Повеке гледаат надворешен изглед,ама најбитен е и карактерот.Игра важна улога:)

da ne se lazeme prven sekoj gleada kako si vo nadvoresen izgles ako nekoj ne vi se dopaga a kakov i da ima karakter da vi se puste ce dobie korpa

Ја прво глеам фаца, облини, стегнати цури, и после карактер :)
Неќам некоја огромна цицка, усни какви даш такви, коса долга права, црна или плава сеедно. Само да не набијам комплекси :)

Јас како на филм од петици до глава ја снимам :pos:
но не приметливо не така да се мањачам :wink:

кај машкото прво гледам очи...значи не ги обожавам баш плавите очи кај машките...за да ми се засвиѓа најважно да има кафеави или црни очи,кафеава коса,не многу кратка(по можност со шишка),средна висина,убава уста,заби,згоден да е...многу сум пребирлива јбг

Јас најчесто за загледувам во фацата тоа како и сите други, после како оди, неговиот од, ииииииииииииииии другото си доаѓа после, кога се истражуваат нови места хахахххахаха

Колкови , нозе , коса , дванаес палачното црево , дланки , стапала море СЕ !

Јас искрено најпрво гледам прво фаца и после одма гледам карактер.

Прво што забележувам се манирите, однесувањето, сакам фини дечки, културни и интелегентни, не метросексуалци или клошари, а другото, немам мој тип, физички, само сепак, треба да изгледа пристојно, не како фото модел, туку онака, да биде симпатичен, мора да е повисок од мене, и да не е дебел или жгољав.

Кога здогледувам дечко најпрво забележувам

1. Појавата (лик, став и облека)

Ако, има прилика да започнеме муабет-да се запознаеме, секако и

2. Манири
3. Интелектуалните капацитети (во секоја смисла)
4. Смислата за хумор, шарм

Сакам да има правилни црти на лицето, убави заби, не превисок, не пренизок, не набилдан, не кускуле... Убаво да мириса, да не е нападен и наметлив, ухх да е начитан. Паметен, да сака да учи и да го бива за тоа што го работи. Да има самодоверба ама да не се истакнува со тоа. Има уште, али да не навлагам у детали :)

Сакам да има правилни црти на лицето, убави заби, не превисок, не пренизок, не набилдан, не кускуле... Убаво да мириса, да не е нападен и наметлив, ухх да е начитан. Паметен, да сака да учи и да го бива за тоа што го работи. Да има самодоверба ама да не се истакнува со тоа. Има уште, али да не навлагам у детали :)
Малце бараш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom