Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Драга
Денес после 8 дена си седнав на мојот компјутер на кој оперативниот систем му е на Англиски. Пукнав цела недела на жабарскиот јазик + шлаг на тортата беше што немаше македонски фонт а и никако не можев да се снајдам на чудото....Конечно денес ке се изнапишам со малите, убави и слатки кирилични букви....

Друго, вчера дознав дека за да завршам една работа морам да имам партиска книшка....а немам и нејќам :( За ова нема многу да навлегувам оти модераторите ке ме пукаат.....

Жешково не се трпи!!! Што не отидов не отидов на море ама до Охрид или Струга мора да тркнам и да се изладам до бескрај и назад.

Иде Август. А штом иде Август треба да се планира да се учи малце. Јас сум од тие што мораат да учат Августот (среќа што е само еден предмет). Значи ке морам барем 2 недели од него да одвојам и да го загреам другото столче....

Не ми е лесно. Оваа 2011 година досега ми била најлоша од секоја можна гледна точка. Едвај чекам да заврши и се надевам дека 2012 ке биде далеку далеку подобра и пофина кон мене.

Тоа е тоа сега за сега. Остани ми во добро друштво а јас сега ке “тркнам“ да видам што има ново кај тебе.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
бла бла празни муабети.....
е не ти кажувам бе ништо, не ти се исповдувам. која си па ти се да ти кажувам??? овој период си небитна малку. ај пријатно.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Си дадоцв слободен ден сам на себеси од обврски фестивали и глупости, најдов време и кучето да го прошетам :pos::pos::pos::pos::pos::pos:. А и работата не е зајак да избега тука е ме чека да ја нанишанам :pos::pos::pos::pos:.

Јас сакам.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
срцке,

утре!

утре заминувам од Скопјево,
конечно да се одморам од секојдневниве глупости, од истиве фаци, муабети,
испити, жештини ... глупости

знам дека ќе наплатам за цела година што се замарав со електро и такви слични ГЛУПОСТИ

Закинтос хир уи кам!

I

indigo child

Гостин
Леле коа ќе ми текне колку се смеев на филмов.
Али не беше до филмот.
Ме нервираш -.-
Се нервирам ради мене -.-
Едвај чекам да се изгубам од овде -.-
Да не глеам никој -.-
Да не се глеам ни у огледало и да не морам да ја слушам грдава музика у позадина -.-
Се нервирам.

S

smexy

Гостин
Тапирам два мана и кастам

edit

Кастам

тибам генераторот.

T

Torchyrus

Гостин
Летва сум кајгииии доов дома да се одморам малце па утре уше сабалје газам на базент ... иначе вечерва бев на настап на една личност на која и не сум ни помислил да одам али шо да праеш изненадно беше ... damnnn

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Кајгич пијан сум.... Чуствувам грижа на совест бидејќи не се сјебав со џин тоник. На свадбата растурив и сваќата ја галев по лице, јбг некој и тоа мора да прави. Ме разочараа едни другарчиња али за тоа ќе му ја мислам од утре...Просто зборавив колку ме сакаат луѓево ко сум пијан.Те молам не му кажувај на џин тоникот дека флертував со вино и лимончиња ( друштво од средно = морав да попуштам), Кајгич знаеш шо вреди ли да се нервираш за другарчиња? Кајгич знаеш како сум го изиграл оптан топтан кисело млеко оптан топтан шарени пандувки со новиот Конверс? Кајги знаеш ли дека милион пати сум сакал али сум немал јајца да кажам? Кајгич знаеш ли дека една моја бивша ме викна да и бидам кум на свадба? Кајгич знаеш ли дека една друга бивша ( шо ногу ја сакав ме вика да се лапаме :) a она бејб верена та нема каде? Кајгич шо ми е деновиве се осеќам ко у шоуто на труман едни исти муабети ми вртат луѓево? Кајгич паметно дете сум бил сите се трудат да ме женат или па...? Кајгано си пишувам со една убава дебела девојка на фејс моментално од инат на сите шо сакаат да ми ги местат. Ќе ја женам Кајго па нека се шлогираат сите ( нема грешкаааа).Мене кајгич ме изневерувале и девојки и другарчиња и роднини само џин тоникот ме нема изневерено, може и за тоа се осеќам волку бедно. Чекај убавата дебела девојка ми пиша. Да продолжам , џин тоникот бејб ме воздига, ми пулсира пенисовидниот орган а јас сум тогаш пастир. Е кајганоо не знам дали и ти ко мене го имаш она чуство после свадба, знаеш... И да знаеш дека на другарчето шо му се таксав дека ќе му сум кум нема да му бидам. Шо е тоа Кајгич кум без кума? Дај мести ми некоја од твоите другарки форумки? Домаќинка да е бејб оти лепота је пролазна ( ах си викам шо би правеле без србизми, нашиот јазик нема да го има тој шмек). Лигаво дете сум кајгич ја, плачев и кога прв пат ми се дигна пенисовидниот орган пошо незнаев шо ми се дешава. Е кајги на овој твој лигуш му фали џин тоник, една девојка и другарчињата...Отидов ко маструбатор низаеден, пис кајгано...Те сакам

K

kalimer0

Гостин
Мала жолта вештерке (мада ја користам Сина крв каде што нема ни Ж од жолта), ќе мора да те заборавам десетина дена.
ПС Нема да ми недостасуваш

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.204
Kajгано!
Не можам некој пат да им се изначудам на сограѓаниве.Ни снема салама,можит тостот само со кашкавал?Непланско стопанство јебига.И после Грујо бил крив.Ќе се селам во Струга ,жими Пешчани!

S

Shimamoto-San

Гостин
Жешко!!!!
А и богами нема кислород за 6 души во собава.
Кажи ми што да чинам?!
Ене го спие онде како бебенце.
Му се восхитувам на храброста. За разлика од некои други.
Исти муабети бе. Се пресмеав. Нема врска :)
Се навикнав на неговиот допир уште од сега, а не па наредните 15 дена.
Никогаш не сум се чуствувала вака, убаво ми е. Првпат после толку време ми е убаво.
Дали ти се верува ма ?! Дека стигнав јас да ти кажувам дека ми е убаво! хаха!
Овој пат не оставам ништо недорешено. Толку многу работи се на ризик.
Некои луѓе конечно ги отпишав. Се најубаво во нивните животи нека им биде. Од мене толку.
Си го вратив животот во нормала Јајце. Сеуште не ми се верува.
Ќе те шитнам. Не си ми нешто посебно интересна. И онака едно 20 дена сигурно нема да те посетам, зашто да не е на подолго.

Збогум Кајги.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom