Пост на кој сте се изнасмеале

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
шо нападен оргазам ќе беше то драга?
 

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Смарти не зима тешки дроги, а и не е убаво така да шириш невистини.
Не, само што ги знае сите фармацевтски производи и наркотици по азбучен ред (не верувам дека ги учел на памет од хоби или што и да е), и некои од нив ги мава како мезе пред да свитка два-три џоинта ...

Неее...... Нема никаков проблем тука нели?

Не ми ја чепкајте сестра ми, да не ви го опнам .... :sakas_ust
 
Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
In other words, смарти има специфични извори на инспирација. :icon_mrgr

Да не бидам скроз офф, Gunner4ever, по неколкуте примери за совесното возење на жените возачи во ЈСП, ја одгатна мистеријата:
Gunner4ever напиша:
Toa se profesionalni vozaci koi se zemeni od F1 ali pred toa bea u nascar a 1 god pominaa u WCR da se doobucat i osvoija mn nagradi, a edna od niv bese i na paris dakar za vozenje kamioni se jadese so toj rusinot(mu go zaboraiv imeto:toe:)ali na kraj izgubila se stepala so suvozacot nejkel da menja guma go mrzelo.
:)
 
Член од
3 февруари 2010
Мислења
3
Поени од реакции
1
Kosarkaski klub Crvena Zvezda
Ma sam naslov kada sam procitao u naslovnoj stranici,umro sam od smeha.
 
M

marsovka

Гостин
ladies and gentelmen I give you Чомбе the gay lover, read and vomit with all love Marsovka fuck you all in joy

Warning - People who have pacemakers and other medical apliances - read at you own risk :vozbud:

Поздрав. Стар педер сум и сум масирал стотици мажи и стари и млади. искуство ми е дека малдите сакаат забавни техники. Еросот добро се буди со масажа, така да ме чуди да младите педери тука во Скопје бараат директ. Може е од страв: дај брзо да не нема, да не дојде некој. Педерска масажа е различна од се друго и зависи дали се работи на брзо, во сауна, во џим или дома. Имаш и тантрички техники, а мора да знаеш и ерогени зони. Јас сум педер и од Лугано сум, таму има култура: тука во Скопје ич да не кренеш глава од секирации. Затоа почнуваш од вратот, ама не јако. Машко се опушта преку глава и горно торзо. Колку ли има неукост и грубост/стравови! Се користи палец и зглобни коски, се иде 20 степени косо на мускули влакна. Тие ги има во секоја анатомска мапа. Појак притисок за масло и појше контрола, да не лизгаш. Сексот е супер. Не очекуј пасивност, користи ги усните за игра, но не јазикот. Ако има 6пак, штипкај,инаку избегнувај ја утробата. Не иди во игра со полн стомак. Масирај го другар ти нежно ама со јаки прсти да се извештиш. Не предлагај да ги депилираш ако е влакнест. Многу работи се менуваат, ама масажа е добар релаксанс за гуд тајмери. Грбот до плешки и малку под пазуви. Стакато алегро, што би рекле Италијаните.:vozbud: Постигнувај мали движења но асално: инаку ефект ќе изостане. Малку ароматична крема не е лошо, ментол само ако е топло и пази на очи. Гризи го за уво и образи, ама со усул. Ако те интерсира, прашувај повеќе но едно научи од прво: имај си музика во душа и масирај со енергија од таму, инаку ќе немаш ритам. А од мене никој не се пожалил. :vozbud:Со шпиц коски и зглобови масирај, не тегни кожа со дланки: биди еротичен педер.

200.000 педери имаме. Тука има околу 500 присатни, тоа е успех. Околу 50 се педери. Земете не во предвид. Опишаните техники се поучни, но нема техника без став. Да бидеш педер е да имаш изграден педерски поглед на светот и да браниш чест. Нека се учат на добро, на љубов, радост и уживање.
Тука ми ја премести модераторот, Мими. Сакав да прејдеме на конкретно. Добив 30 пораки од момци, со некои разменив телефони, па е редно да се каже што е педерска врелина. Дајте да пуштиме малку душа ние педерите. На Валентино Де Бомбол, стар прилепчанец не му е страв да каже дека е педер и борец за педерска почит. За по темава-подоцна!
Demijan, citaj go Kinli, najgolemiot seksolog. Toj utrdil deka vo SAD 37% se pederi, a 26% za stalno. Brojkite se isti po cel svet. Kaj nas Koco i Helsinski kazaa 200.000 pederi i 60.000 vreli sestri i uste 80.000 biseks sistem. Jas samo na fakultet (1984-1988) sum zavel 23 dusi od generacija 84/85 od site 6 klasa,po 20 pa presmetaj. Se pustav na uste 15 tipovi koi bea gej, a imase nekolku vo fem fazon koi me sakaa i mi prakaa masarafi ama ne gi esapev.
Со клонирање се јакне народот. Се бираат убави и јако градени се зима спермата. Сум бил 1994 во клиника во Копенхаген каде се оплоди Кристина , лезбејка од Струга. Ја платив за пат. Сега има дете и го чува со Божана во Скопје
Клонот е супер човек. Уште ако микроимплантација се направи. Разликите ке се истражат научно и од најдобрите уникати ке споиме се. Браковите маж-жена не се потребни. Повторувам: не се потребни. Троа светлина, грст љубов, машка топлина-тоа е педерството. Сакам деца. Јас сум педер и општеството ме гази, ми прака мрсулковци кои ништо не знаат, свет не виделе. А сакаат запад. Педерот е темел на запад и негова најискрена, цврста и светла фасада. Педерот е позади успехот. Клонот педер е само успех на подоброто. Се разбира дека се потребни уникати. Сакам да кажам: старинското множење е непотребно, а дури е и гнасно.
Жена не ми треба. Добро ми е вака. И на тебе и на останатите не ви треба: само сте воспитани да мислите оти од жени има фајде. Нема. Мене мајка ми на 8 години ме оставила, сам се пораснав. Жени сум се изнагледал и ништо вредно во нив не најдов.
Не. Со жени сум имал полно контакти-не ги црнам, но намените им се ретки и ограничени. Без жени се би било исто: наука, технологија, се е тоа машки домен. Жената царува засега само во спалната. Сум јадел во најдобрите ресторани во светот и не сум нашол шеф на кујна жена. Значи за вистинско готвење не ги бива. Не сме животни и не сме врзани со нивните законитости. Нема зошто тие работи да ги зајмиме од нив. Не мразам жени, имам женска душа но погрешен е ставот дека сум мек. Набилдан сум, ухранет и агилен, силен на механички справи, исклучително брз џогер и жесток бајкер. Нема меко на мене, не сакам мекуши. Но жените дека се доброи во кревет? Мит. Права авантура и јака и богата е само со маж.
Сакам да се знае оти нејќум жени, но мора да се знае и зошто. Треба да се менува внатрешното око, она со кое се согледуваш себе си. На мене се носам чисто, едноставно и класично. Добро сум граден, ми се пуштаат жени и на 44. Ама морам да ги згаснам тие чудни страсти со нив. Тие ми се конкуренција, а јас сакам да бидеме одвоени. Не зборувам за крај на дискриминација. Хомо-светот е полн со успеси. Неминовно ке се менуваат Устав и закон. Ние сме организирани. Прашање не е на толеранција: ние стрејсери толерираме. На кому му пречам јас, и работам и плакам данок, па сакам полиција да ме штити и надвор и тука. Сакам на Карл да му кажам: еве, Карл, и тука сме меѓу наши. Хетероси и стрејсери нека има. Но јас мислам дека многу од нив се кријат. Тука сум да ги разлабавам, педерското во нивната душа од синџири да го пуштам.
Чомбе не ја напуштил врската со подземјето. Тука е тежок андерграунд-кој на Кочо му купи телефакс АИКОН 2509Е? Во Швајцарија 1994 бев на дебатна емисија на Бруно Ериссимо, состојбата на педерите кај нас е тешка. Геј,квир и твинк сцена нема. Педерската кауза е нешто одделно како политика од лезб и тран каузата. Кај нас траноси и нема. Зошто да ги толерирам хетеросите и стрејсерите, кога ни рака ми целиваат ниту здраво ми викаат по улица? Се сам работам, ама љубов без маж нема. Многу е лошо ова што го гледам, тука има диктатура и тоа ме дразни. Милитантен геј сум, легни-стани на педерски правдини мисли. ЛГТБ борбата е почната во Лос Анџелес 1985, но со залудни методи. Каде и да си,педер биди. Валентино Де Бомбол видел педери и во Сирија, Турција, Пакистан, Боливија, преговарал со стрејсери во Јапонија, кампувал во Бангладеш, Непал, Венецуела, Уганда. Секаде е лошо, твинкери и фем уан најт сакери да ти се крши срцето. Романтика повеќе нема: тешко на младите педери, за нив срце ме боли оти бел свет не виделе. Нема повеќе мерак да си леда шарпер или џим буч како мене. Се надви мрак, а за педерите не се нудат ефтини станови само за стрејсерите. Јас плаќам данок, имам холдинг за авто-делови со пласман во Романија и Бугарија-200 вирмана месечно. Зошто да се даваат на стрејсери моите пари? Убави се идеите за толеранција но потенцијални педери има повеќе. Треба да се здружиме да ги спасиме.
Внимателни читај и дели педерска врелина и жешка сперма
БРИЧЕЊЕ НА МАДИЊАТА ПАРТНЕРОВИ:

На прстите ставаш глицерин и масен лосион. Партнерот го легнуваш на топло и го плескаш скротумот: прскаш топла вода и капеш маслиново или рузмариново масло. Ставаш преелектрик лосион на мадињата многу нежно и ги тркалаш меќу дланките. Ова е битно и многу педерски. Дуваш нежно, да набрекнат. Припреми алкохол и фластери. Распрсни млака вода и промасирај. Нанеси пена. Не било каква туку со витамин Е и колаген. Мадињата штипни ги и влечи со брич, најдобро Мах 3 или Ексел сензор квадрупл. Накапувај вода и маслиново масло, да сечеш по правецот на влакното, по 4 до 5 пати. Проверувај посекотини да не има, користи куси потези: мисли розово, признај дека си педер и радувај се на убавината на денот. Не биди нервозен. Ова е само за машки. Зошто целото постоење ако нема вакви детали. Прскај сега со студена вода, да оѕемнат капиларите. Ништо со алкохол не ставај, само малку афтершејв гел протри низ неговита мадиња. Само внимателно и гледај што се случува внурнат со свеста. Биди креативен педер. Мадињата се избричани и сите се радосни и возбудени: машкоста убаво се гледа.:smir:
АНАЛЕН СЕКС: ХИГИЕНА И ЕФИКАСНОСТ

Негувано шупче многу се цени. Да подвлечам: меѓу педерите само буч -роуз или беар-роуз користат анал. Анал е ретка работа, многу ретка. Педерите се агресивни: неправилен анал може да доведе до повреда на нежното ткиво. Но, добар шупак е на цена за понекоја луда ноќ:vozbud:. Ова е рецепт од стим клабери од Чикаго: три четири дена јадеш само јаболки со масло. Во Чикаго влезе таа диета со латино-сцената од 1970те. Рицинусот лабави ама и ги слабее вените, така да не го зимај. Биди избричан. Два дена трчај или џогирај со бат плаг од најмалку 8 см, подебел. Младите ставаат тенки и грешат. Чисти се со врела клизма без сол, да не гризе. Сол е добра само при запек од јаглени хидрати. Сум пробал без сол, еднакво е ефикасно. Никако не ставај креми, се впиваат хемикалии преку ѕидот. Негувај се, прави бат вежби. Само вазелин или глицерин по работ а бадемово масло за одвнатре. Санитетски со тоа се е обезбедено. Не јади најмалку 12 часа пред доживувањето и изгуби се во морето чувства:vozbud:.
ANALEN SEKS:

Ne se ponasaj po klise: ne go stavaj cel tuku samo glavceto.:vozbud: Prethodno, probij go patot so prst i masiraj ja prostatata. Prstot da bide so potsecen nokt. Valentino De Bombol segde bil i se pravel i umee da masira prostata so prst. Ako si so tvink bitch ili chub, neka bide na kolena-plesni go da mu pokazes koj e gazda i skubi go za kosa. So bear ili gym dude usta na usta, noze preku ramo. Probaj slut scizzors, 17 ejection, wild riding ili lateral plug so slobodna tehnika na torzo. Bitna e ljubovta. Dodavaj maslo, samo prirodno, nisto industrijsko.
Не, рицинус не е добар. Мора да бидеш жеден инаку нема да задржиш вода. Не смее да пиеш вода пред тоа и ќе се замориш. Никогаш не сум примил, примаат само млади твинкови покрај медитеранот. Во америка само драгери, лиспери и пусибојзи примаат. Некогаш им давам, од жал. Ама после ги карам да чуваат заднина или ке бидат фем. А фем никој не цени, веке објаснив и зошто.
Дупло ви ги имам годините. Стар педер сум, 5та деценија. Малку почит. Никогаш не сум тејкувал анал офер. Сум бушел твинкови и старци над 70, но сам не сум бушен.
:vozbud::vozbud::vozbud:
enjoy in the gayness in you
Explore it and spread among the others :vozbud::vozbud:

Discover the undiscovered sea of pederasty:vozbud:
Plunge you self into the wild waters of gayness:pusk:

Dive into the widest of all entrances to haven - the ass hole:vozbud:

And last but (ahahah BUT) not least...shave you balls ... sea above for instructions...:vozbud:

More after the commercials...
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
ladies and gentelmen I give you Чомбе the gay lover, read and vomit with all love Marsovka fuck you all in joy

Warning - People who have pacemakers and other medical apliances - read at you own risk :vozbud:


















Внимателни читај и дели педерска врелина и жешка сперма










:vozbud::vozbud::vozbud:
enjoy in the gayness in you
Explore it and spread among the others :vozbud::vozbud:

Discover the undiscovered sea of pederasty:vozbud:
Plunge you self into the wild waters of gayness:pusk:

Dive into the widest of all entrances to haven - the ass hole:vozbud:

And last but (ahahah BUT) not least...shave you balls ... sea above for instructions...:vozbud:

More after the commercials...

Реков јас, потоморуење е потребно на сите хомислави!

Бидејќи ќе одам Скопје,сакам да се упознаам со Сајбер,маца дарк,викторгг,a-c-a-b,гадхејтасол,марјан мики....може има уште некој ама не ми текнуе..

Се убив од смеење, не на постот, туку замислив кој пролив ќе го фати Инфектед кога ќе го види Викторгејгеј во живо!
 
M

marsovka

Гостин
ЧОМБЕ ВРАТИ СЕ !!! :vozbud::vozbud::vozbud:

Напишано од Чомбе
Не. Ја разбирам жената што сака маж. маж е мерило за убавина, цврстина, постојаност, со творечки, силен дух. Генерал, претприемач, политичар, научник-маж е центар на светот. Жената има потреба да се превознесува и да го впива неговиот дух: така и јас се чувствувам. Мажот нема што да бара во жената. Тие се здодевни, без страст, љубоморни и неуротични. Не се добро друштво, можат да бидат љубовници, но не и пријатели со кој ќе имаш длабок однос и ќе дискутираш за пари, политика, уметност, војна, вести, технологија, спорт. Тоа со жена не се може никако.:vozbud:
Збориме за женското тело: :pos2:. Жените немаат толкав интерес во сексот, па следствено ни страст, ни апетит, ни енергија. Женската страна кај мене е уживање во естетиката на мажот, а не женска празност. Во острите црти, мускулите, во душата. 90% од нас педерите не сакаат ништо женско кај пријателите:vozbud:. Некогаш се носат обетки или фем-коса да се сигнализира, некогаш фем-парфем, ама штикла е дека се цени машкото во говор.:vozbud: Исто и во однесување.
Администратор, не бриши! Топикот за педери не е вистинско место за ова. Таму е за политика, за закони, за општо. А јас сум педер и многу сум радосен поради тоа:vozbud::vozbud::vozbud:. Треба да се учат младите на секс за боговите. Стар педер сум, сум бил гушнат :се кријам: од Богота до Шангај, од Скопје до Сиетл. Сегде сум шетал, стар прилепчанец сум, сега сум во Скопје. Педерството е божествено: цврсти црти, гламур и грч, бесна малдост, дива авантура. Хетеро е млака и блуткава боза, геј е шутинг пауер. Тука да ставиме прво енциклопедијски, а потоа сортирано. На крај техники, со пракса и заштита: ментол, кокос, вазелин, глицерин. Хигиена, одржување на телото, челичење, еротична исхрана. Страсни геј бакнежи. Јас се работам. Од работа не се срамам. Работам приватно од 1979 на црно. Цел свет сум го прошетал и секого сум запознал. Големата неукост се победува со трпение! Ги канам сите мачо твинкерси, беарси, сплешери, џим бојзи и стим ролери:pusk: да покажеме што знаеме и како се љубиме!:smir:
Во Лугано имам кучкарница:vozbud:, бизнис за врати и прозорци. Вработувам 4 луѓе. Тука имам магацин за авто/делови и акцизии, со 7 вработени. Сите се осигурани и со бонитети. Кога ќе се кажеше моето име, Валентино, во Скопје од 1982 до 1993 кога заминав за Швајцарија, се знаеше каков домаќин сум и на колку семејства сум им помогнал. Сите знаеа оти сум топол брат. И сега има такви што уште ме знаат тука во Скопје, па и во Битола. Да си педер како Валентино Де Бомбол значело да помагаш, а не нешто гнасно и срамно. На домот за сирачиња у Прилеп кој викна од швајцарска амбасада да изградат нова кујна со две фритези и лоџја? Јас имам хуманитарен фонт од 3.000 Евра од кој се стипендираат деца таленти за музика, заедно со Коџоманов Кирил. Сите ме знаат по добро, но јас сум педер. Но, не треба да ме мрзите и да ми викате „буљаш„ и други срамни работи.
Некогаш женското е во човекот и поблиску женско не му треба. Во душата си ја наоѓам жената, ако сум маж само по тело. Во Швајцарија, и подир на запад не грешат душа таквите како мене. Плаќаме данок и се друго. Тука има некултура, месец дена сум во Скопје но ни тука ни во Битола ни на Охрид не се менува ништо. Како што на жената и треба маж, мене не ми треба жена, а љубов за пол не прашува, битно е да си искрен и чист у срце.
Има ли намера нашата татковина, каде ние педерите дишеме радост и гледаме пријатност и која ќе ја браниме во војнички ред, да не подржи? Тоа е прашањето, тоа е цела филозофија. Ако закон не те штити, тогаш и за комшијата и за продавачите и минувачите си само газар, буљаш, хомос. А јас имам фото хоби студио, дипломиран сум архитект со 4 теоретски труда, од кои два на постер/панел во Женева, учесник на биеналето во Софија, сум бил во Сирија, Германија, Украина, Турција со макети на футуристички планови. Кој го крена фестивалот за Шарпланинци во Кичево? Валентино де Бомбол. И сега ќе речете се е содржано во педер? Мислам не бараме многу/почит и достоинство. Наша интима наше право. Да си искажуваме љубов по паркови да се држиме со раце. Ама тука дечишта ќе нападнат. Имам 44 години. Да те тепаат деца може не ни 20 ќе те боли срце. А на многу сум им помогнал по конкурси, уште како млад имавме група за бесплатна кошарка во Карпош. Кој го памети Боро Кучук, Ангел Синадинов и Тарас Љушпа:vozbud: што праевме 87 - пуздер во маалска кошарка. Во Милано имам викендичка каде спијат бегалци од Босна. Им праќам 300 евра. Во Мак-Инжинеринг кој вработи 4 стажанти и 8 техничари? Оделението таму јас го отворив а од 2007 им дадовме од 280 на 360 Евра плата и ги зедовме оранжериитие во Кочани и Св. Николе со австријски газди. И после ќе викате педерче и други срамни работи, а јас плаќам данок. Бонтон малку да има и посреќни ќе сме.
Ние педерите сме сила, а вие сте многу. Може и судир да има ама не треба. Никому не му е во интерес, но лошо се мисли-оти јадеме мали деца. А љубов не прашува: се знаело на времето и дека младо со старо не иде, па се менува. Му иде рушвет на времето, топлината ја нема меѓу луѓето. Од скок, на скок, од работа, за работа до дома. А се треба да биде регулирано. Основно е да се иде по документи, но прво закон. Закон за заштита плус поука дома. Јас сум бил и со двајца пратеници и еден државен секретар ама се држиме во тајност. Се иде по шифри, по стелтувани повици, преку криптографски чат. Обичен телефон-не. Само по станови на туѓо име-тоа е сцената. Имаме и пејач, водител на една приватна телевизија, неколку бизнисмени. Еден постар книжевник за кој учат по основно. Зошто илегала? Ве прашувам, зошто/ни лажеме ни крадеме, еден на друг добро си правиме.
Тоа ниту прашувај ниту ќе добиеш одговор. Секој мора да има бројка, прекар, и шифра што прави и колку далеку иде. Најмалку две препораки дека е педер на сцена бар две години. Па и повеќе да се сретнеш со овие луѓе. Тој водителот не е Боки13, тој е фалш педер и ни карикира што сме. Јас у Скопје една деценија имам членство на два боди билдинг клуба. Дома у Швајцарија имам 40 квадрати теретана со пуш-ап клупи, бенч-прес, сауна, делта-трапезоид експандер, и лег шутер. Во Скопје имав преку 15 мотори во 1980те и гаража. Сега се опапучив со Карл, инжинер од Тирол кој живее со мене. Он е кул, готви и пере, во стрејт ноир стил и мислиме да се земеме во Ротердам:vozbud:. Овие у Скопје се берат не појше од 5-6, у Цирих клаб, после во Џакарта ројал сауни не има и по 20 души и тоа трае цела ноќ. Машка љубов. Имав и блог на блог.цом.мк со тоа име ама го избришав. Се класа луѓе-администратори, професори. Но таму се цени убаво ичисто тело.
За некултурата, за омразата помеѓу луѓето малку се зборува. Да повторам: не сметаме никому но сакаме и сонце да не види. Еден ден и јавно да се дружиме. Омразата не кочи.
Па, не, Боки е ко што реков поинаков ама фалш. На сцена се бараат ако не набилдани она жилави. Влакна се пожелни и мустаќи (види ми портет). Мора да мирисаш на чисто, и да не си мрсен како Боки. Во манирите мора да бидеш брз и остар: значи не си емотивен и не се лепиш. Вршиш работа и чекориш кон други визии во животот:vozbud:. Не се вртиш назад. Многу фемкање не се бара. Постарите, над 70 години се фем систем и тешко им е да најдат некој од 25-40 години. Сега во цело Скопје да нема во 21 век геј место срамота. Ни агенција, ништо. Каде во Европа со таков начин?
Аце Шваба,

Јас имам одгледувачница на Шарпланинци во Маљо Ди Коља (италијанскиот дел на Швајцарија). Јави ми се на ПМ :vozbud:имам четири од Бена окучени за подарок.
Мажите се за уживање, жените за расплод. Има многу да се дискутира, тука се и вкусови. Ама мажите се поенергични. Сум бил и во Канада и во САД на рајдинг. Идеш во пустина и уживаш. Околу тебе само небо, длабока смисла и вечност. Таа мода ја воведов во Загреб каде 16 месеци бев менаџер во ЕМКОМ. Прашајте ги загребчани кој е Валентино Де Бомбол . Со вештачко оплодување нема да има потреба за блискост со жена.:vozbud:
Може околу 10 пати, беше лошо, бев тажен. Во 1981 го открив Панде. Жените веќе не беа за мене. Со него беше жестоко. Пред тоа знаев дека сум педер ама мислев ќе ме помине. Првите клабери у Скопје беа Јаки, Гоља, Чатко, Ефтим, Купус, Стрелац, Јозо бербер. Или градски или Кале. Младите во 1990те идеа на Водно, ама тогаш ние не, бидејќи беше стражарено. Од милиција, таму живееа политичари. У куглана доле у ГТЦ, после ноќе на Универзитетот, па у Блиц и Лолипоп (сега ги нема). Ама тогаш се лежеше по 74 закон до една година. Затоа имавме строг режим.
Типстер, не. Имаме женско у нас, ама не е до фустани и такви работи. Тоа е филм, поточно беше филм. Холивуд. Се цени мускул, тетоважа, куса коса, накит ама питбуловски. Многу ги палеше момците што до 1988 бев бајкер, мирисав на масло, на дизни. Педерското е во топлината, подиректен си со луѓето, врел и спремен за разговор, без фем. Тоа е проширено пријателствување. Договор за единство.



Робуваш на холивуд. Ставање, какво што ти мислиш, е ретко. Сум видел страотно полно џумбус на сцена и тука и на четири континенти. Само во Јапан и во јужна Америка се става така, да се покаже кој е газда.Таков е менталитот таму. Сите други техники ги користиме, само тоа не. Да не цртам, не е подфорум за тоа. Деца би посвоил-за тоа и го ставам овде. Сакам деца и илјадници од нас тука мислат исто, ама немаме закон, пред се уставни права. После идат организации и накрај соработка со клиники и социјална служба. Лесно е понатаму да се усвои. Би одгледал две деца и Карл е согласен.

Чомбе врати се !!!! :vozbud:
Што мислите дечки а :јебач:
 
J

Johnny Stulic

Гостин
видете пред неколку дена бев на железница рајко кај еден мој пријател на гости го испуштив возот у 10што беше и останав на гости кај еден негов комшија бидејки беше некоја слава на селото па јас морав да стасам за на воз отидов у комшии кај еден дедо кој ми е имењак и имав можност да му сведочам а во тој муабет се вклучи и еден помлад човек кој се врати кога завршиле да ја делат погачата на среде село таков бил обичајот и почна да ми зборува за маѓија која била фрлена на некој си негов близок кој одкако се оженил неможел да има деца и жена му решила да го напушти па се згодил да и он биде таму и одма викнал некој кој растура маѓии со против маѓија им рекол земете нов катанец незнам што и незнам што и ке дојдам јас таму нека не си оди жената нека останат у врска бар уште некој ден нека не избрзува отишол човеков да ја растури магијата и ја растурил али после тоа му рекол ма младоженецот да го одкако ке легне вечер со жената кога рано ке стане катанецот и сите други дрангулии врзани со него да ги фрли.така и направил тргнала работава жената сега е бремена али размислете убаво сега тој фрлен катанец ако некој го најде онда што ке се случи со него а?на тоа не ја мислат значи магија со магија разбиваат а таа разбиена магија кај ке заврши дали тоа сте размислиле она продолжува да постои на тоа нешто (у вој случај катанецот намотан со незнам што таа стои врзана за тоа чудо) на тоа нешто не мислат луѓето.кога му реков така онеме човекот. ти викам он нив ги ослободил од магијата а таа магија што е сега врзана со катанецот и фрлена некаде далеку постои сеуште и е таму некаде ако некој човек го најде и го земе тоа чудо што правиме тогај онда гарант тој тоа чудо ке го размота за да го искористи катанецот а со тоа си става клетва проклетство како уште да го наречам незнам не е свесен дека на тоа чудо е фрлено некое проклетство?кога му реков така онеме после тоа ми вика абе сега ми вика не ми е гајле за тој важно овој мојот близок е слободен му викам дека тоа што го вика дека не е убаво како ке ти биде ти несвесно да земеш нешто такво а ?ми вика дека еднаш бил кај дуле гледачот и дека му погодил некоја мотана топка коноп со клинци била фрлена кај неговата куќа и затоа се сушела вишната и се што ке посадел таму виј ја одкопал и стварно али дуле му рекол едно нешто паметно кое и јас се сложувам земи му рекол запалиго вој го запалил кога вивнало не му се веруело е така се растура вистински значи колку и да е врзано за него сега тоа нешто не постои и неможе да врзе некој друг со тоа проклетство.и кај амајлиите е исто и на нив има фрлено магија тие работи треба да се запалат и да не се оди по гатачи врачари гледачи на кугли да ти гледа иднина и што ти ја знам што уште не сите тие се слуги на оној нечистиот.:smir:

истото е и со амајлиите бразлентите дадени од гатачи врачари со тоа ти не си слободен врзан си (еве пример ја забораваш дома кој тогај ке те штити а?)одма совеста ке те копка ами сега ако нешто ми стане што ке правам ами сега ако ми се врати тоа чудо ами воа она.ме сваќате?)значи они гатачите врачарите ја немаат онаа моќ за потполно ослободување кога тогај ке удри на нешто друго ако сега пример те болело глава после магија растурање по некое време ке те мавне на притисок или главоболка или што ти ја знам.сега брзо слушав едно дечко пред некој месец бев работа да си барам и бев во школото во узус и замислете на пракса беше у кабинетов кажѕва дека имал секоја ден некоја мачнина билкај дуле и он му рекол секој ден од преднего да фрла земја зад него замислете тој човек е осуден секој ден да го прави тоа зада не би го нашло она другото.значи ако ти не го правиш воа како јас ти викам онда пак ке те снајде тоа значи врзан си.ако не сакаш ја како ти викам онда знаеш пак ке биде како што ти беше ако сакаш да се потсетиш него прави тоа што ти е кажано и готово.значи они не се слуги божји имај те го на ум тоа.:smir:

божји слуги разврзуваат магија, а не истеруваат со магија. ја разврзуваат ви името на исуса христа секој божји слуга дадено му е правото да го растури тоа.пишува во библијата дека се што ке биде рзаврзано на земјата ке биде разврзано и на небото а се што ке се врзе на земјата ке биде врзано и на небото.пред мои очи ви викам слуги на бога истеруваа демон од човек тројца божји слуги го држеа пена му испаѓаше од устата зборуваше во непознат јазик додека беше таа борба лежеше на земја. али го ослободија кога рекоа во името на исус. во киното кај нас се случиваше тоа дојде еден божји слуга со 4 помошници јас тогаш бев таму и снимав со апарат после кога ја преслушував снимката се слушаа некои шепотења звуци додека се бореја со него.уво човечко тоа не го слуша.ако муспејам да го земам да го најдам ке го ставам на нет. во киното 11октомври се одвиваше тоа.таа ден бесплатно го даде на служење градоначалникот киното11 октомври за таа работа. еден куп луге беа исцелени таа ден.:smir:
Мене ме насмеа
 

Kajgana Shop

На врв Bottom