Со кој член од форумот сакате да се запознаете?

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
Пошто ќе доаѓа за Скопје редно време е да се упознаам со Infected и жена му DarkHeart :):):) Се надевам нема да ме заеба факсов во намерите :tapp:

I

InF3cTeD

Гостин
Бидејќи ќе одам Скопје,сакам да се упознаам со Сајбер,маца дарк,викторгг,a-c-a-b,гадхејтасол,марјан мики....може има уште некој ама не ми текнуе..

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Едитирано од модератор
А за да не ме избришат, сакам да се запознаам со Ла-лока!

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Едитирано од модератор

Инаку, јас сакам да се запознаам wot. За таа пригода ќе си носам ножички, да му ја средам емо фризурката, и да го воведам во светот на нехејтерството. :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Едитирано од модератор

Инаку, сакам Леандра да ја запознаам, сакам сексиљава a.k.a sexsilisious, сакам со шмекерот едно пиво да акнам -.- Сакам, хм, винди сакам!

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Едитирано од модератор

Инаку, сакам Леандра да ја запознаам, сакам сексиљава a.k.a sexsilisious, сакам со шмекерот едно пиво да акнам -.- Сакам, хм, винди сакам!
Грешка у превод ти викам јас :vozbud: Го дужам пивото знам знам :) Да не бидам офф би го додала и ^HITMAN^ и она малоно јуник што вчера ни кидна.

Д

ДаркхарТ

Гостин
Денес треба да се запознаам со многу форумџии ама посебно драго ќе ми биде да ги запознаам маца_дарк и јуник грл :back::back: (за двете)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
За почеток мојата листа со пријатели. Најдобри меѓу најдобрите :smir:

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Хахах Болиглава го избришале а посто баш имаше смисла...Ама нема везе јас сакам да се упознам баш со него со Болего глава дека и он беше едно време изразил желба а и ми изглеа на баш кул момак.Ајт позз.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Едитирано од модератор
А за да не ме избришат, сакам да се запознаам со Ла-лока!
Јас не сакам да се запознаам со членот со јузернејм Едитирано од модератор!

Едитирано од модератор

Инаку, јас сакам да се запознаам wot. За таа пригода ќе си носам ножички, да му ја средам емо фризурката, и да го воведам во светот на нехејтерството. :)
Сакаш, сакаш, ама не заслужуеш.

Имам нов фејворит за упознавање.

Сакам со Амќо башисламџијата од Санџак со кој се препираме на религија. Морам да ја видам таа бесловесна фаца.

Член од
10 март 2009
Мислења
1.300
Поени од реакции
1.161
По можност сите сакам да ги запознаам, ама сакам да ги видам ВикторГГ, Кискино и Кире јувентус.толку за сега :)

Kajgana Shop

На врв Bottom