Д
ДаркхарТ
Гостин
На прашањето каков мобилен телефон користите во моментов...
Кратко и јаснокраден
Кратко и јаснокраден
Седи бе ме пресмеа ...Камо да имаше повеќе типаци ко овај во чек дис аут 5 години животов ке ми го продолжатБеше ама овој со Гоце Делчев ми ја засени првобитната намена за што ја поставив темата
:pos2::pos2::pos2:HITCH напиша:Абе не се срами со глупостите дека цигарите се штетни!
Ме интересира дали се вистините шпекулациите дека е полесно да поминеш година на ФОН отколку да ја ќариш Виолета Ралева?
Под кое име да ја барам зајди зајди јасно сонце, миксот?
Ноу Комент:pos2:Shut down shut down clear sun! :kesa:
Легенда......
Or maybe it is just scary...:pos2::pos2::pos2:Напишано од Garfield
Инаку, да гение сум според квоциент на интелигенција, поет сум објавуван, а пишувам и роман.
Дефинитивно човекот е луд!!!Tоа не зависи од твојата желба тоа ќе биди желба на благородните геј поколенија. Мслиш револуционерите и борците за време на живот си мислеа “леле еден ден ко ќе ми кренат споменик... шубоо“
Ќе му дадат име на некое геј училиште по некој од пионерите на гејството во Македонија, ќе се сними филм или серија за почетоците на борбата за слобода на гејството, ќе те глуми некој иден том круз, ќе ја долови атмосферата како во темна соба со начулени ушиња и прсти со лакирани ноктиња тивко куцкаш постови на кајгана со што ќе ја зачнеш гејската револуција и ќе ги потикниш на акција стотиците иљади тајни гејој низ Македонија.
Твоите правнуци ќе му раскажуваат на подзинатите гејчиња прикаски - легенди како суи му се спротиставил на омразениот Лет 3 на виртуелното бојно поле, и си застанал храбро, си истапил цврсто со депилираното ноџе на штикла, си кренал високо главата и со нежен пискотлив глас низ накарминисаните усни си викнал “ПЕДЕРЛУКО Е ПРИРОДЕН“!
Е па како да му објаснам поинаку како да ја барал.Со свеќа ебаго )))Ноу Комент:pos2:
Едноставно не можам у тема прашања за аднимистраториЗошто не можам да аплоадирам слики??
Ми пише дека не ми е цел простор искористен??
Ако може да се среди би ве замолил да ги избришете сите слики кои ги имам аплоадирано па пак да има 3мб слободни