Пост на кој сте се изнасмеале

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.431
Поени од реакции
6.078
Беше ама овој со Гоце Делчев ми ја засени првобитната намена за што ја поставив темата:)
Седи бе ме пресмеа ...Камо да имаше повеќе типаци ко овај во чек дис аут 5 години животов ке ми го продолжат

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Не е пост ама е легендарно хахахахааааааа

Напишано од Garfield
Инаку, да гение сум според квоциент на интелигенција, поет сум објавуван, а пишувам и роман.
Or maybe it is just scary...:pos2::pos2::pos2:

Ова ја става на второ место изјавата на Шон Конери - Mu name is Bond,James Bond...

Барем не ми е мака што Монтиевци веќе заедно...нова надеж исплива на површина...:vozbud:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Tоа не зависи од твојата желба тоа ќе биди желба на благородните геј поколенија. Мслиш револуционерите и борците за време на живот си мислеа “леле еден ден ко ќе ми кренат споменик... шубоо“
Ќе му дадат име на некое геј училиште по некој од пионерите на гејството во Македонија, ќе се сними филм или серија за почетоците на борбата за слобода на гејството, ќе те глуми некој иден том круз, ќе ја долови атмосферата како во темна соба со начулени ушиња и прсти со лакирани ноктиња тивко куцкаш постови на кајгана со што ќе ја зачнеш гејската револуција и ќе ги потикниш на акција стотиците иљади тајни гејој низ Македонија.
Твоите правнуци ќе му раскажуваат на подзинатите гејчиња прикаски - легенди како суи му се спротиставил на омразениот Лет 3 на виртуелното бојно поле, и си застанал храбро, си истапил цврсто со депилираното ноџе на штикла, си кренал високо главата и со нежен пискотлив глас низ накарминисаните усни си викнал “ПЕДЕРЛУКО Е ПРИРОДЕН“!
Дефинитивно човекот е луд!!!
Моментално се смеам на темата ГЛБТ популација :pos2::pos2::pos2:

M

marsovka

Гостин
Зошто не можам да аплоадирам слики??

Ми пише дека не ми е цел простор искористен??

Ако може да се среди би ве замолил да ги избришете сите слики кои ги имам аплоадирано па пак да има 3мб слободни:toe:
Едноставно не можам у тема прашања за аднимистратори
Препорака една страна назад идете :jaj:

Што се дешава бре :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom