OmarSpears
Stelar
- Член од
- 11 декември 2009
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 3.314
:pos2::pos2::pos2::pos2:Е ајде де.
:pos2::pos2::pos2::pos2:Е ајде де.
А што е тоа ејакулација? И дали тоа може да го направи секој маж?
прајслес!!!:pos2::pos2::pos2:Го може секој маж кој има буткано кола по главна улица. Другите неможат.
Фаталната Надица Богоевскаmichealangelo напиша:Со браќата во канализацијата
Радиодифузна такса! Причина поради која нема да ја платите:Darling напиша:А спотов со мобилен ли е сниман?
Princ напиша:3. Скржав сум.
Јас имам еден сериозен проблем.
Се видов краен пат со госпоџата пред два дена. Си излеговме во град се фино лепо оно ово убаво си поминавме и на разделбата ми ги побара слушалките за телефонот и јас како џентлмен и ги позајмив.
Од тогаш натаму ми се нема јавено, ни смс, ни титнато а тоа и беше пракса по 3 пати на ден.
До мене ли е или ме искористи за слушалките?
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3187070&postcount=14152Да се разбереме, според логиката на член кој е тука кога Интер губи, смеете да бидете оптимисти само кога :
1. Kлубот кој е противник на Интер е Европски и Светски првак
2. Клубот кој е противник на Интер е во серија на 13-14 победи без примен гол
3. Клубот кој за изминатата сезона е нумеро уно у свет, со најдобриот индивидуалец на планетата и го има еден од најдобрите на клупа.
Но, не смеете и смешно е да бидете оптимисти кога :
1, Kлубот кој е противник на Интер минатата сезона смени 2 тренера и заврши на третото место
2. Клубот кој е противник на Интер до сега има 3 порази, игра лошо во одбраната и има направено ред други киксови
3. Клубот кој е противник на Интер во последни 3 години има пад у форма и игра
4. Клубот кој е противник на Интер игра слична игра како и италијанскиот шампион, т.е. не негува игра од крила, нема 10 универзалци во средина и ред други работи со кои Интер тешко се справувал
Чак Норис, Супермен и Брус Ли се натпреварувале кој најдобро слуша. Почнал Супермен и вика: "Спијам јас една вечер и почнав да слушам чудни звуци. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба и што да видам пајакот пајажина плете."
На тоа Брус Ли му враќа и вика: "Ништо не е тоа. И јас една вечер спијам и нешто шушка, тропа, чудни звуци испушта. И станав да видам што е работата. Идам во една соба нема ништо, идам во друга соба нема ништо, идам во ВЦ и што да видам чешмата почнала 'рѓа да фаќа."
И на крај Чак Норис вика: "Пссс... тоа ништо не е. Јас една вечер спијам и исто почна нешто да тропа, да испушта некои мистериозни звуци и станав да проверам што е. Идам во една соба ништо, идам во друга соба ништо, во ВЦ ништо. Се враќам во спалната отварам шифоњер и што да видам капутот од мода ми излага.
ke bidam kratok
neostrarena zelba mi e da gi prosledam koncertite na JIMI HENDRIX , PINK FLOUD so SYD BARRETT kako gitarist , METALLICA so bass liniite na CLIFF BATON , NIRVANA , PANTERA , DEFF LEPARD koga tapanarot gi imase devete race a sega ednata mu e zagubena i tropa so dvojna pedala i EDNA RAKA
леле сега сакав да го цитирам :хаха::хаха::хаха::хаха::хаха:е овоа е врв...ја разбудил мајка му...ама арно шо не била заспана
си ти, пошто целиот пост е таков со непостоечки бендови и невозможни остварувања На место е постот, во темата концерт од соништата и неостварена желба.
Постот е напишан 2006 год, Џими умре 1970 :pos2:
Во иднина не пробувај вакви работи, не ти оди.
Баш и за тоа е групата иначе но ок. Вака барем мислиш дека си смешна.Па да бе, човекот само може да сонува за тоа
Ако воскресне чоеков или некој бенд може желбата ќе му се исполни
FAIL! XD Ај прочитај го уше еднаш постот