Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Ја знам дека многу седење пред екран е штетно зато си лежам и диктирам. На компјутер ќе седнам некој од фамилија кој знае латиница и тој ми чита шо пиши на мониторинго а ја му диктирам шо да одговори. Така и игри играм му викам например на кантеро “Полево полево сега погоре ушче ушче.... ПУКАЈЈ!!“ и си немам пороблем ни со очи ни со кичма ни со емароиди
овој пост посебно, ама и на сите други постови од лет 3 ѕвер е човекот!:pos2:

H

HITCH

Гостин
:pos2:

Јас имам кориснички натпис

:icon_lol:
Jassna напиша:
А за Пабло, го читам во оригинал, па кирилицата си ја употребувам кога сум во Македонија.
(Ах, кирилицата колку им ги помати сметките и на странски и на домашни терени, ама ова во историја ќе го ПАБЛОСУВАМЕ)
Мисли на „философот“ Пауло Коелјо!

Мојов пример станува се поинтересен! Сеуште тврди дека е ПаБло КоеЉо, та дури го читала и во оригинал! „Философите“ `ко ПаУло Коелјо ја уништуваат младината!!! Цело време се мислам како ли би ги преименувала Достоевски и неговите ликови?! :vozbud:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.318
Поени од реакции
270
spored mene sigurno imaat nekoi prekrsuvanja vo elektromangetnata gravitacija. sum cital deka sve e elektromagnetizam i gravitacija. ima i atomski i nuklearni sili ama tie se mnogu mali no silni i se za atomski bombi i nuklearki. e sega spored mene takvite nekoi prekrsuvanja moze da donese do cudni nastani, posto tuka ne se znae ni prostor ni vreme moze tuka pobrzo tece ili posporo ako se secavate ko na digimon svetot koj bea u digimonite. taka da se e mozno
За дигимоните.

Human

Explorer
Член од
10 октомври 2009
Мислења
12.460
Поени од реакции
5.162
THE_CHOSEN_ONE напиша:
Научно е докажано, атеистите потекнуваат од дискфункционални семејства.
Освен во ептен ретки случаеви немало до сега убиец и силувач кој бил израснат во саглам фамилија.

Секој човек кој не го сфаќа ова како навреда, сигурно го сфаќа како тешка глупост на која смеењето е неизбежно... :pos2:

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836

Секој човек кој не го сфаќа ова како навреда, сигурно го сфаќа како тешка глупост на која смеењето е неизбежно... :pos2:
The chosen one... taking trolling to a whole new level. Стварно не го сфаќај човеков сериозно зашто иде до тој степен во тролање што се претставува како партиски војник на ВМРО. :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom