Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
-={K-O-R-U-N}=- напиша:
Се си е во ред:

Темата вика: МОЖНИ СПОЈЛЕРИ, ти влагаш во темата и сегде гледаш СПОЈЛЕР тагови :)

А има и подлабоко значење:

Dream within a dream within a dream.... in a dream... = Спојлер во спојлеј со спојлер под спојлер..... спојлер :)

Еве бонус СПОЈЛЕР од мене :devil3:
(Y).

T

Tetro

Гостин
http://forum.kajgana.com/showthread.php?55230-Дали-мислите-дека-Скопјани-се-накурчени-)&p=3921509&viewfull=1#post3921509

Ке ти кажам дека јас сум чист доказ дека сме накурчени.
Секое сабајле без изклучок се будам со дигнат к.р до пупак ,и не знаев у ствари зашто е така, се додека не те прочитав тебе и сватив дека јас сум бил само еден обичен накурчен скопјанец,фала многу за помошта.

:zver:

T

Tetro

Гостин
bucio напиша:
После секоја отворена тема ставам точка на насловот, дали може да ми се вратат точките од насловите некој ми ги бриши, односно ми цензурира мислење.
bucio сака да му ги вратат точките :pos::pos::pos:

Член од
28 март 2006
Мислења
17.883
Поени од реакции
12.419
Извини буцио ама...топ прашање за оваа недела
http://forum.kajgana.com/showthread.php?48302-Прашања-(до-администраторите)-и-одговори-(од-администраторите)-корисничка-поддршка&p=3930317&viewfull=1#post3930317
Да нема точка на наслов има правило?
Кај мене се гледа на повеќето има, таму кај што не смешал некој прсти
.

А за прашалници, извичници и три точки нема правило?
И у право е човекот. Точка не смее, три точки смее

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Ozstriker напиша:
Мислам дека зад ова ВикиЛикс стои АлКаеда..
Верува ли некој уште дека постојат типови по пештери наречни терористи кои членуваат во ал-каеда?

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Повели!
Овој се вика Виктор.Иначе живее во една пештера во близина на островот од Касуко.Се држи во тајност и изгледа во последната епизода ќе го пуштат,да им напраи закачки.
Го викаат ''Mускул'' појма неам зашто.
даворче откачи последнива 24 саати :vozbud: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom