Пост на кој сте се изнасмеале

A

Auditore

Гостин
Давор, со писмото до Дедо Мраз и она со Мускул од погоре :pos2:

Член од
1 декември 2010
Мислења
1.294
Поени од реакции
2.781
нема подобра игра од Call of duty 4, ја имам превртено над петнаесетина пати

кога ли стаса :pos2::pos2:
како нема да стасам кога по цели денови ја играв и тоа обично на најлесно уклучував :)

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
На тема дебатирање
ЕНТЕР напиша:
мислев да дебатираме на една тема и да видиме кој ке дебатира најдобро :)
:pos:
п.с.Многу ме интересира шо праиме на другите теми :raz:

Принцезичка

courage is contagious
Член од
12 декември 2008
Мислења
1.556
Поени од реакции
348
Македонцки напиша:
како риби на суво, претаат и се прпелкаат, бладаат со устата но ништо суштинско не излегува, се борат со воздухот кој им ги пара шкргите...уф какво задоволство е бавната смрт и конечна немоќ на немакедонците во македонија .... коментари од веб порталите..

Туго,туго да мрев прекјуче, не ќе гу осеќав овуј транс од среќу ,овуј Нирвану за кралски дворац у наше Паљурци!!

Se prašuvam: ovo e vistina - ili VIC?

Тој што ја бутка оваа работа, мислам дека е сулуд!

Сега ми е јасно зошто СВЕТСКИ ПОЗНАТАТА ЛИЧНОСТ Александар ги победувал противниците!Ако неговите војници изгледале како овие на сликата,непријателот умирал од смеа!

Makedonija za ovie 5 godini stana cirkus, cel svet ni se smee, dnoto e dopreno. Preostanuva uste da ne snema od geografska karta so prerodbenicive. Za G-din Stefan Stefan nema komentar uklopen e vo prerodbat

Hahahahahaa!!! Ima li kraj na makedonskite gluposti?Po site izgledi nema.Na "nasata kralska loza" im se da tolku silno zemjiste samo oti se so sina krv

Abre m"makedonchinja"vistinskite potomci na Aleksandar od ilirska macedonia sme nie deneshnite albanci odnosno SHQIPTARI,ili Arbanasi,ili Alvanosi ili Arnauti oli albanians itnk. :vozbud:

Samo sakam da ja prasam doticnata marina Dojcinovska 9ili kako i e imeto0, dali znae so kolkava drskost vo emisija kaj Biljana vo A2 rece deka kralot na Hunzite doagja vo Makedonija , pazete, na nejzina licna pokana. Ma nemoj, mozes ti doma da si go nosis ako si go pokanila, nema sto da baras drzavno zemjiste da mu se podari, a narodov se aka po salteri da si go otkupi dvorot. More da te prasam i tebe - si go otkupi dvorot ili ti go podarija, kako blagodarnost sto go iskopa kralot nas od pod Himalaite
:vozbud::vozbud::vozbud:

Кој филм човече ....

O

Orion.

Гостин
Пред скоро 2 месеца бех со двајца пријатели,и тие вршеа нужда т.е. мочеа а јас стоев настрана,дојде полиција на нив им напиша казна на мене ништо само ме запишаа..Дали е можно да ме викнат на суд како сведок или во случај да не сакаат да ја платат казната ќе ме повикаат мене?И дали е морално да се појавам ?
Овој пост ми го продолжи животот

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
T

Tetro

Гостин
Темата за хакери дали имало во Македонија. :pos::pos::pos::pos:

tstojkovski напиша:
Јас сум хакир мара хакирам за 200 динари наса, сиа, кгб, све хакирам жими мајка само дај 200 динари кредит тури ми на 070462877

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
citam od preska i se cudam polno postovi i gledam tamu nekoj me spomnal stvarno ne znam sto gledate smesno ako ne sve nacitani toa e vase, ja sekoj den citam naucni fantastiki i koga mozam zboram so luge so razbiraat takvi raboti..

i na nikola kopernik mu se smeele koj vikal deka se vrti zemjata ama posle ovoj fino lepo dokazal.. zatoa go zapalile na plostad..

neznam sve sto vi e smesno vas prst covek da vi pokaze ce se iskinete od smeenje..:uvo:
Не можам да престанам не можам ..... :pos2: :pos2:
extreme1 тнх :pos2: :pos2: :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom