statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.617
U serious?Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:
U serious?Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:
Хахахахаххах, ти се пресмеав на ова мислење брат на темата Јас кога серам.:pos2::pos2::pos2:Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е
Сириан Брат само така :tv:
можи кога ќе добијаш бан ќе сватиш колку е сериозен овај форум :smir:Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:
ова го кажуваш од лично искуство?:smir:можи кога ќе добијаш бан ќе сватиш колку е сериозен овај форум :smir:
а ти ме заебаваш или ....?ова го кажуваш од лично искуство?:smir:
Не викај два пати.Абе јас сум фејкер остај ме мене, туку глеј цел форум е заебанција, нема сериозна дискусија и што очекуваш од мене? :tv:
А патем, во срце ме погоди што не сум ти интересен :nesum:
:pos2::pos2:
Де на заебанција збуцај го две недели.Не викај два пати.
Збуцан, да не викаат заебаванти сме биле.Де на заебанција збуцај го две недели.
:pos2::pos2::pos2:Збуцан, да не викаат заебаванти сме биле.
....ednash idev u edna prodavnica od onie golemite so ima se unutra i ja gleam da fatam kvakata ali nema kvaka vratava sama se otvara i ja si vlagam i si kupuam stvari mi teknue togas zimav ce de kasetofon imashe eftini i sea glupost pak koa idev na tamu po godina i neso si vikam aj da vidam so ima so nema u prodavnicava i mi teknue deka vratava sama se otvara i ja zastanuam pred vrata i cekam ne se otvara cekam 5 minuti da ne e neso kvar pak ne se otvara ae si vikam use 5 minuti ja cekam i si begam brat i niso pak ne se otvori pa posle gleam niz toa izlogot unutra so e fintava a tamu niso be nekoi masi kompjuteri telefoni ko kancelarija ali zaboraiv da vidam deka kvaka staile ponovo kasno mi tekna toa abe gluposti
типов си е приказна, абе уникат :pos2::pos2:....