Пост на кој сте се изнасмеале

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
stvar e so blekburn e jak u odbrana ali ovoj fergi so znam ja gleam ostarel tipacov ali lani bese u redu moe da e poso se preselil u nova kuca u centar i sea ima maka so koli motori autobusi nevaspitan narod be po cela noc brm brm navamu natamu i coekot ne moe da spie na mir pa u igra stava nekoi sakati igraci ko onoj brazilac so vitkana kosa a ne go stava kinezot vise e pa koj mu e kriv be sakas u centar pa se vidi podobro da ide da spie u vikendica da si fati autobus do tamu navecer pa man utd moe pak da e prv u premiere liga
ЛЕГЕНДА

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
А бил некогаш уопште смешен ?
10 страни исполнети со негови цитати и реплики " закон си брат" "респект" "звер си" и најтрагичната споредба " А тебе а Лет 3 ве читам "
Па ваљда бил за повеќето...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Let 3 е оригинален, овој се преправа. Беше смешен првите 5-6 поста, сега веќе досаден е.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Јас не знам дал да се смеам, или да плачам на работиве кои се постираат на темава.:(

Д

ДаркхарТ

Гостин
Неписменоста на форумот. Фина тема... Треба да ја посети сириан спирит патем... Некогаш:jaj:

Јас не знам дал да се смеам, или да плачам на работиве кои се постираат на темава.:(
Ќути ми се плаче дебилизми кога ќе видам! Спореди ги првите цитати во темава, со последните :jaj:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Неписменоста на форумот. Фина тема... Треба да ја посети сириан спирит патем... Некогаш:jaj:

Ќути ми се плаче дебилизми кога ќе видам! Спореди ги првите цитати во темава, со последните :jaj:
Споредбите се излишни. :kesa:

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Искрено, до мене ли е проблемот?:uvo:

Оти, почнав да си ја доведувам до прашање мојата смисла за хумор.:kesa:

Д

ДаркхарТ

Гостин
Искрено, до мене ли е проблемот?:uvo:

Оти, почнав да си ја доведувам до прашање мојата смисла за хумор.:kesa:
Не е до тебе проблемот дефинитивно. Проблемот е што очајно треба модератор во подфорумов да ги зачисти глупостиве.

Kajgana Shop

На врв Bottom