- Член од
- 4 јули 2008
- Мислења
- 6.134
- Поени од реакции
- 1.896
д гирл уан...уби се одма!Чичо Лет 3 , божјиот човек кој ни го носи божјиот дар смеењето до солзи .
Фала ти боже за даровите
бонус
читај болд :jaj:
:pos2::pos2::pos2: :kesa:
Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
За разлика од тебе, Сириан ми е смешен...Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е
Сириан Брат само така :tv:
на ЧДА му треба заебанција.... а не и на секој можна темаОооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е
Сириан Брат само така :tv:
Smexy_Bit напиша:Јас при ритуалот серење обожувам да си ги драпкам ташаците и потоа да си ги мирисам прстите и притоа ме удира една опојна арома и решавам дека треба да се бањам.
Одамна се немав насмеано на некој пост, темата е законТони_Земунац напиша:Inace ja koa ke kenjam i iam tvrda stolica prvin brcam prst u gz za da mi se rasiri supakot za polesno da padne gomnoto, a koa iam proliv tolku mokno go praam toa so cela solja e isprskana a ponekogas bogami i cel gz i po nozete mi se spusta nadole toa gomnata, zatoa ne nosam papuci, posledniot pat lom gi napraviv, a za normalna stolica zeam tegla tursija i so edna rakaa so druga jadam tursija probajte provereno e zakon cuvstvo e.
![]()
Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:Отековте со сириан спирит. Јас воопшто не го ни читам. Уште кога ќе видам дека пишува без ниеден интерпункциски знак добивам нагон на повраќање.
И нема смисла за хумор, има само смисла за неписменост.
За таквите како тебе и само за тоа служи. А патем, ни ти не си интересен.Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:
Абе јас сум фејкер остај ме мене, туку глеј цел форум е заебанција, нема сериозна дискусија и што очекуваш од мене? :tv:За таквите како тебе и само за тоа служи. А патем, ни ти не си интересен.