Пост на кој сте се изнасмеале

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е :toe:
Сириан Брат само така :tv:
Хахахахаххах, ти се пресмеав на ова мислење брат на темата Јас кога серам.:pos2::pos2::pos2: :vozbud::vozbud::vozbud:

Цар си дефинитивно!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::хаха::хаха::хаха:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.NooooooooooooooooooooooooooT!

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
Не знам ова дали го имало до сега:pos2:
Прават муабет за zamunda.net и еден вика

Дајте нешто покана ова-она?
А Let 3 иде со одговор:Имам покана за на свадба кај некој трет - четврт брачед за на 15 сти Мај (не планирам да одам) па ако немаш ништо во план... :pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе јас сум фејкер остај ме мене, туку глеј цел форум е заебанција, нема сериозна дискусија и што очекуваш од мене? :tv:
А патем, во срце ме погоди што не сум ти интересен :nesum:
:pos2::pos2:
Не викај два пати.

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
ednash idev u edna prodavnica od onie golemite so ima se unutra i ja gleam da fatam kvakata ali nema kvaka vratava sama se otvara i ja si vlagam i si kupuam stvari mi teknue togas zimav ce de kasetofon imashe eftini i sea glupost pak koa idev na tamu po godina i neso si vikam aj da vidam so ima so nema u prodavnicava i mi teknue deka vratava sama se otvara i ja zastanuam pred vrata i cekam ne se otvara cekam 5 minuti da ne e neso kvar pak ne se otvara ae si vikam use 5 minuti ja cekam i si begam brat i niso pak ne se otvori pa posle gleam niz toa izlogot unutra so e fintava a tamu niso be nekoi masi kompjuteri telefoni ko kancelarija ali zaboraiv da vidam deka kvaka staile ponovo kasno mi tekna toa abe gluposti
....

Kajgana Shop

На врв Bottom