Пост на кој сте се изнасмеале

Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е :toe:
Сириан Брат само така :tv:

За разлика од тебе, Сириан ми е смешен...

Оооо :pos2::pos2::pos2:Леле Сириан Спирит закон е човекот.
Озбилно, ве дрибла сите :tv: како и јас,,,,тоа му треба на форумов - ЗАЕБАНЦИЈА зашто за ништо друго и не е :toe:
Сириан Брат само така :tv:

на ЧДА му треба заебанција.... а не и на секој можна тема

Smexy_Bit напиша:
Јас при ритуалот серење обожувам да си ги драпкам ташаците и потоа да си ги мирисам прстите и притоа ме удира една опојна арома и решавам дека треба да се бањам.

Тони_Земунац напиша:
Inace ja koa ke kenjam i iam tvrda stolica prvin brcam prst u gz za da mi se rasiri supakot za polesno da padne gomnoto, a koa iam proliv tolku mokno go praam toa so cela solja e isprskana a ponekogas bogami i cel gz i po nozete mi se spusta nadole toa gomnata, zatoa ne nosam papuci, posledniot pat lom gi napraviv, a za normalna stolica zeam tegla tursija i so edna raka :drk: a so druga jadam tursija probajte provereno e zakon cuvstvo e. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Одамна се немав насмеано на некој пост, темата е закон :pos:

чак незнам зашто мислиш дека си смешен ? можам да кажам само дека си ГЛ*П

Отековте со сириан спирит. Јас воопшто не го ни читам. Уште кога ќе видам дека пишува без ниеден интерпункциски знак добивам нагон на повраќање.
И нема смисла за хумор, има само смисла за неписменост.

Не стварно за Сириан се гледа дека се преправа.......више досаден е.

Отековте со сириан спирит. Јас воопшто не го ни читам. Уште кога ќе видам дека пишува без ниеден интерпункциски знак добивам нагон на повраќање.
И нема смисла за хумор, има само смисла за неписменост.

Абе ајде. А демек форумов го бидува за нешто друго освен за заебанции и гледање сеир?! :tv:

За таквите како тебе и само за тоа служи. А патем, ни ти не си интересен.

Абе јас сум фејкер остај ме мене, туку глеј цел форум е заебанција, нема сериозна дискусија и што очекуваш од мене? :tv:
А патем, во срце ме погоди што не сум ти интересен :nesum:
:pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom