Пост на кој сте се изнасмеале

The_Red1

значи фактички
Член од
18 септември 2009
Мислења
4.209
Поени од реакции
4.756
Dali sakate pari? [Потрага по најупорниот спамер на Кајгана]

Темава ја читам и се смешкам. Сите го пцујат спамерот и како досаден комарец се избацува од негде мислењево:

DO YOU LIKE 100% SAFE BET TIP?
FIXED MATCH WITH ODDS 30,00!

DO NOT MISS THIS CHANCE FOR EASY WIN!
NO CHANCE TO LOSE!
VISIT US!

DALI HOCETE LAKI NOVAC SA KLADIONICE?

DOJAVA! FIXED MATCH!
KOEFICIJENAT 30,00!
NE PROPUSTITE OVU SANSU ZA LAKU ZARADU!
POSJETITE NAS!

http://desetdesettip.bloger.hr
Првична реакција на КикоД

Сум се пресмеал :ROFLMAO:

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Ахахаххааааааааа :pos:
знае некој како можам да го сменам името /?
А како се викаш иначе? И дали си сериозен?
во матично
ХАхаха не ме разбра мислам на форумов...

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
гледам и ви се чудам..делите памет,а од дома не сте излегле...нема да ве цитирам,не сте заслужиле такво нешто...и искрено нема више што да ви коментирам,сами сте свесни колку сте „мутави“

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
гледам и ви се чудам..делите памет,а од дома не сте излегле...нема да ве цитирам,не сте заслужиле такво нешто...и искрено нема више што да ви коментирам,сами сте свесни колку сте „мутави“
Ова ко рапериве, демек вие дома седите а ни на улица живееме и така го знаеме живот. А ти си улица нели? Од толку улица што си, очекуваме да станеш тротоар некој ден.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Ова ко рапериве, демек вие дома седите а ни на улица живееме и така го знаеме живот. А ти си улица нели? Од толку улица што си, очекуваме да станеш тротоар некој ден.
како прво,не сум напишал како раперите...како второ не сум од улица (за тебе незнам,не сум проверил) како трето подобро би станал„тротоар“ отколку „неписмен човечки изрод“ како тебе..така да уживај

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
како прво,не сум напишал како раперите...како второ не сум од улица (за тебе незнам,не сум проверил) како трето подобро би станал„тротоар“ отколку „неписмен човечки изрод“ како тебе..така да уживај
Колку е добро чувството коа ќе повлечам навреда кон мене и тоа сосема ненамерно. Фала, имаш пријава за навреда, боту еден.

Се навреди што ти се смееле луѓето. А ако сме неписмени изроди, зашто толку тешко ти падна? Се гаѓаш со свое оружје бе брат. И ќе ти се смееме и понатаму. Јас ти се смеам на глупостиве што ги напаѓаш луѓево што ти се смеат, зашто покажуваш колку си очаен. Ако незнаеш, мене ми се смееја што незнаев што е офсајд за една ситуација. И никому ништо. Неписмен ми кажа дека сум бе...

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
Колку е добро чувството коа ќе повлечам навреда кон мене и тоа сосема ненамерно. Фала, имаш пријава за навреда, боту еден.

Се навреди што ти се смееле луѓето. А ако сме неписмени изроди, зашто толку тешко ти падна? Се гаѓаш со свое оружје бе брат. И ќе ти се смееме и понатаму. Јас ти се смеам на глупостиве што ги напаѓаш луѓево што ти се смеат, зашто покажуваш колку си очаен. Ако незнаеш, мене ми се смееја што незнаев што е офсајд за една ситуација. И никому ништо. Неписмен ми кажа дека сум бе...
Гледам дека само офсајд не бил единствено нешто што не си го знаел...има многу работи кој не ги знаеш...а за очаен дали сум,дојди провери,сам ќе видиш...се смееш на глупости мои ? попрво смеј си се на тебе ...и да боту еден,ме повреди со тоа ако си ме пријавил....ХАХАХАХХАХАХАХАХХА

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.741
Поени од реакции
18.489
Пред да умрам...

Сакам тетоважа“
„Сакам да имам one night stand“
„Сакам да одам во *уџум*“
„Сакам да се земам со Џастин Бибер“

???

:cuc::icon_lol:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Гледам дека само офсајд не бил единствено нешто што не си го знаел...има многу работи кој не ги знаеш...а за очаен дали сум,дојди провери,сам ќе видиш...се смееш на глупости мои ? попрво смеј си се на тебе ...и да боту еден,ме повреди со тоа ако си ме пријавил....ХАХАХАХХАХАХАХАХХА
:facepalm:

:pos::pos::pos::pos::pos:

Не морам да дојдам, си знам очигледно од тука со кого зборам.
Стварно погрешно си ја сфатил поентата на форум. Ако неможеш да издржиш несогласувања со твоите мислења - си згрешил што си зачленил. Не е ова твој Фејсбук па да кажуваш што да прават другите. Плус друже, глеј фин сум со тебе, ти укажувам каде грешиш, читам а ти ме викаш на некоја сомнителна средба со тебе. Стварно, рилекс малце.

Член од
23 март 2011
Мислења
626
Поени од реакции
323
:facepalm:

Не морам да дојдам, си знам очигледно од тука со кого зборам.
Стварно погрешно си ја сфатил поентата на форум. Ако неможеш да издржиш несогласувања со твоите мислења - си згрешил што си зачленил. Не е ова твој Фејсбук па да кажуваш што да прават другите. Плус друже, глеј фин сум со тебе, ти укажувам каде грешиш, читам а ти ме викаш на некоја сомнителна средба со тебе. Стварно, рилекс малце.
ооо,дечко извини,никаква сомнителна средба,те викнав со убаво,на кафе,пиво што сакаш (си ме сфатил изгледа дека сакаш да праиме нешто)...можам да издржам несогласувања,доколку стварно признавам дека е смешно,ама што ум побарал совет,и што се потрудил дечкото да помогне,негледам ништо смешно...а тоа дали ќе си фин и што ти знам,ти си знаеш

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.709
Поени од реакции
13.390
MUST SEE AND GET - МАЈКА ТИ.

DALI HOCETE LAKA MAJKA U VRUCI KREVET? MAJKA TI.

DA I GO NACUKAM NA MAJKA TI U SRED FRFULJ.

POSETETE JA MAJKA MU NA HAMMER.

KOEFICIJENAT ZA VRUCI ANALNI SEX JE 30.000!!!
Acid speezde <mark 2>.
Болдот ми ја скина дијафрагмата од смеење. Сеа више не сум невин хахахахаха!

Г

Гучи

Гостин
Во темата: Најгрозна случка што ви се има случено..

Еј пер гадно е тоа шо ти се десило... Дури пет точки? :(
е да и уште една случка, ама оваа за мене не беше нешто гадна колку што е болна, знаете од тие упаљачите што се вадат што пецкаат со струја, епа си имам обичај да се пецкам сегде по заби, јазик, уше итн итн (и не се пецкам на оној доле мојов џони дека нејќу да не ми лае цел живот после) епа и еднаш ми текна во око внатре да се пецнам....паааа болеше и не гледав со едното око можеби 2-3 минути
Јове бе, ти си лејм... само со арома на кафе во нос си прошол.
Јас, така, едно саботно утро си јадев омлет и одеднаш почна да ме пече носот и како полузатнат ми стана. Ај божем да го издувам и кога почнаа да излегуваат од него парчиња салама, кашкавал и јајца... е тоа беше бљак.:pos:
Една другарка, во основно почна низ нос да дува бисквити, а на друга другарка, на враќање од трговски, пиејќи Кока Кола - низ нос почнаа меурчиња да и излегуваат.
цела тема е лудница :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Искрено се надевам дека горенаведените злодела немаат врска со муслиманското незадоволство - туку се предизвикани од структури кои не и мислат ништо добро на оваа наша Македонија. Е тука полицијата стапува на сцена, а Господ да и помогне во истрагата.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196
http://okno.mk/node/1136 Првиот човек што стапнал на Месечината, Јуриј Гагарин.
Не бе,Лајка прва стапна на Месечината. :X3:
Лајка беше куче.
Па да.Ко стапна на месечината рече ’’ова е мал чекор за кучето,но голем за кучештвото,ав ав’’.
.. и се измоча потоа, за да ја обележи територијата. ;)

Немом појќе:ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom