Штом ти тврдиш, веќе сите знаеме дека љубовта постои. Сите спротивни мислења паѓаат во вода.^Cutie^ напиша:Гарантирам оти постои!!!!Друго не кажувам, не објаснувам и сл...Ама чим јас тврдам да знаате оти е стварно така... :wub::wub:
krt nikoj nemoze da te ubedi dali postoi ili ne postoi, site veruvaat vo razlicni nesta, onoj koj e razocaran ke ti rece ne postoi, toa samo e iluzija, onoj na kogo mu e ubavo ke ti kaze deka postoi...a mene iako ne mi e ubavo ti kazuvam deka postoi i iako sum razocarana na toa pole sepak ti vikam deka postoi...i pokraj toa sto sum vecen pesimist pak ke ti recam postoi, samo e prasanje na vreme koga ke se pojavit...i znaes koj ke ti go dokaze toa...zenskata koja ke te napravi da se pocuvstvuvas sreken, onaa koja ke pravi da se cuvstvuvas ubavo koga si so nea, da ti treperi glasot i onaa koja edvaj ke cekas da ja vidis, gusnis i bacis :smir:..toa e ljubov i taa zenska ke ti ja dokaze, a ako sega ja nema, veruvaj ke se pojavi naskoro...zasluzuvas nesto ubavo vo zivotot!:helou:KrToT напиша:Епа ајде убедете ме дека постои љубов ......ајде чекам ....нема љубов! само чиста психа егоист сум па шо ајде шо ми можете ....ете баш ова е психа
Пер, неможеш да најдеш дефиниција за љубовта што ќе одогвара на секоја личност.точкест напиша:А добро некој да дефинира што е тоа љубов може ли?
...epa sea...kratko ali slatko nekad i toa e u redu...Никола напиша:Вчера како сум се изнаљубил.
Најсовршена љубов е кога ја запознаваш, се ебете и после никогаш не ја гледаш повторно.
Ех, љубов.![]()