Последен гледан филм со кратка рецензија

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
The curious case of benjamin button

Повеќето ќе се согласат со моето мислење за филмов. На почетокот ми изгледаше толку глуп и се чудев шо толку ги импресионирало на другиве во филмов, но после 10тата минута веќе почна да ми станува интересен.
Мислам дека нема потреба да ја кажувам содржината,само ќе кажам дека баш на интересен начин е истакната љубовта. Баш тогаш кога треба највеќе да се нагласи тоа е сторено.
Ме расплакака неколку пати, првиот пат ко ја напушти жената, вториот пат кога ќе е веќе дете и кога ќе се сретнат, а тој нема да ја препознае и третиот пат кога ќе и умри како бебе во раце..
Интересен во секој случај

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Twilight

Романтичен филм, поразличен од останатите. Меѓутоа добар за релаксација, поготово за личности кои се разнежуваат на вакви филмови(од понежниот пол би биле дотичните). Поинаква приказна од останатите, некои измислици и додатоци кои го прават филмот уште поинтересен.
Очекував малку поинаков крај. Се надевам во вториот дел можеби дел од моите очекувања ќе бидат исполнети.
Како и да е, одлична изведба.
9/10.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181

хммм интересно филмче мош малку видена приказна ама доста инспиративно у секој слуцај не е лош да се изгледа.

најс муви прекрасно филмче онака чил аут ех ко ми викаше мама вежбај задачи хихи.
ај да не сум офф топик да кажам нешто за филмо приказната е за 1 професор и неколку студенти и сите се тешки математичари и одат и прават сол низ казината на вегас на блек џек едноставно матеамтиката и е у главата и го пердашат системо јако филмче спушти те го.

CueBaLL

Schizophrenic
Член од
7 декември 2008
Мислења
1.137
Поени од реакции
34

најс муви прекрасно филмче онака чил аут ех ко ми викаше мама вежбај задачи хихи.
ај да не сум офф топик да кажам нешто за филмо приказната е за 1 професор и неколку студенти и сите се тешки математичари и одат и прават сол низ казината на вегас на блек џек едноставно матеамтиката и е у главата и го пердашат системо јако филмче спушти те го.
istiot fiLm od gore recenzia ima

Yes Man

nemam zborovi so koj bi go opisal filmov Jim e eden od najdobrite komedianti na vekov i takov ke ostane,vo filmot se raboti za covek koj pred da otide na YES seminarot na site nesta im veli no posle seminarot negoviot zivot totalno se izmenuva.... Interesno Filmce od mene cista 10/10.

interesen film. Vlubenicite vo Resident EviL morat da go gledat fiLmov ima ista tematika ocenka 6.5/10

E

`EsCaPe`

Гостин
Resident Evil: Extinction

Да не должам многу, само ќе кажам дека ако ви се допаѓале првите два дела, тогаш со сигурност ќе ви се допаѓа и овој.
Нешто малце повеќе акција има во овој дел, а и крајот ми се допадна.
Мила Јовович, одлична, како и секогаш.

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14

Да не должам многу, само ќе кажам дека ако ви се допаѓале првите два дела, тогаш со сигурност ќе ви се допаѓа и овој.
Dobar film no nemoze da se meri so prviot del.Spored mene mnogu loso zavrsuva i ne mi e jasno kako vo prviot i vtoriot del zombite odvaj se dvizat,a sea koga se vo vegas trcaat ko maratonci:toe:

On topic:

Crank 2
High Voltage

Mnogu dobro filmce.Vo prviot del adrenalinot go odrzuvase vo zivot,
a sea mesto srce ima nekoja elektricna naprava koja mu ja pumpa krvta i mora postojano da se polni so struja.Sea Chelios na sekoj mozen nacin dogja vo kontakt so struja,ja polni napravata i trca po losite:baeh:
Sry za latinicata

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Ако си фан на Resident Evil можиш да го изгледаш и Degeneration. CGI анимација е.

Mulholland Dr.

Нека ми извинат џимеј анд компани , ама филмот не ме бендиса.

Започнува со жена која ја губи меморијата и пробва да го дознај својот идентитет.

Првите 30тина мин скоро секоја сцена башка приказна кои полека почнуваат да прават една целина. Ама некако фалеше динамика.

И една работа е да не ти ја сервираат цела приказна на тацна, а друга е ниту тацна да не знајш кај да побараш за сам да си ја сервираш.

Мислам дека овај е прв филм на David Lynch шо го гледам, а најверојатно и последен.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
Mulholland Dr.

Започнува со жена која ја губи меморијата и пробва да го дознај својот идентитет.

Првите 30тина мин скоро секоја сцена башка приказна кои полека почнуваат да прават една целина. Ама некако фалеше динамика.

И една работа е да не ти ја сервираат цела приказна на тацна, а друга е ниту тацна да не знајш кај да побараш за сам да си ја сервираш.

Мислам дека овај е прв филм на David Lynch шо го гледам, а најверојатно и последен.
ко што е вкус во прашање ... и јас не го сакам многу многу линч ама да кажеш дека нема динамика е тажно :toe: ...

треба посебно расположение да се гледа линч ... ти препорачувам да си го изгледаш уште еднаш .

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
ко што е вкус во прашање ... и јас не го сакам многу многу линч ама да кажеш дека нема динамика е тажно :toe: ...

треба посебно расположение да се гледа линч ... ти препорачувам да си го изгледаш уште еднаш .
Почетокот на секоја сцена ме потсеќаше на 2001: A Space Odyssey само шо фалеше уште 10 мин класична музика.

Не мислам дека би го гледал уште еднаш филмов.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Ако си фан на Resident Evil можиш да го изгледаш и Degeneration. CGI анимација е.

Mulholland Dr.

Сакаш да кажеш дека ништо не сфати што се случи во филмот? :)

Член од
29 јуни 2008
Мислења
460
Поени од реакции
27
Сакаш да кажеш дека ништо не сфати што се случи во филмот? :)
Сакам да кажам дека гледам филм за да бидам забавуван, а доколку сакав сам да си изигравам режисер тука ми е имагинацијата па ќе немаше потреба да гледам 2 и кусур сати.
Инаку баги работи не ми се сврзаа , ама далеку е од то да речиш дека ништо не сум сфатил.

Знаев дека ќе ме нападнат за то шо го искритикував филмот , само не очекував толку брзо.

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Dobar film no nemoze da se meri so prviot del.Spored mene mnogu loso zavrsuva i ne mi e jasno kako vo prviot i vtoriot del zombite odvaj se dvizat,a sea koga se vo vegas trcaat ko maratonci:toe:

On topic:

Crank 2
High Voltage

Mnogu dobro filmce.Vo prviot del adrenalinot go odrzuvase vo zivot,
a sea mesto srce ima nekoja elektricna naprava koja mu ja pumpa krvta i mora postojano da se polni so struja.Sea Chelios na sekoj mozen nacin dogja vo kontakt so struja,ja polni napravata i trca po losite:baeh:
Sry za latinicata
друже да те прашам за цранк каква снимка најде јас сакам да го симнам ама се се срање снимките дај пиши шо како со снимката???

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Race to Witch Mountain (2009)

Филмов е вистинско освежување за мене, после толку филмови со насилство, крв, деструкција добро ми дојде ова филмче. Исто како со зеленчукот пролетва си вршам детоксикација од зимската храна на моето тело, така и со филмов направив на мојата душа. Иако Волт Дизни студио го има правено филмов воопшто не е детски. За подобри информации гледајте го трејлерот, инаку добар филм и според мене заслужува да се гледа.

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
Race to Witch Mountain (2009)

Филмов е вистинско освежување за мене, после толку филмови со насилство, крв, деструкција добро ми дојде ова филмче. Исто како со зеленчукот пролетва си вршам детоксикација од зимската храна на моето тело, така и со филмов направив на мојата душа. Иако Волт Дизни студио го има правено филмов воопшто не е детски. За подобри информации гледајте го трејлерот, инаку добар филм и според мене заслужува да се гледа.

а добар торент од филмов????или се е камера???

Kajgana Shop

На врв Bottom