Порака до бившите

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Поздрав до сите идиоти што ме изгубиле (и се најубаво во животот,ништо повеќе) и до сите среќници што допрва ќе ме добијат:pipi:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Затоа што не ти го знам новиот број ај тука ќе направам еден ретард монолог затоа што ич не сум спиен и цела вечер кафиња пијам:)
Како си? Еве и јас фино на работа. Се немаме чуено одамна, те снема нешто....Океј океј те сваќам, помина ли матурата ко што треба. Кај се запишуваш? ТОП, со среќа.
Па да излеземе некој ден да си поприкажеме нешто:)
И на мене ми беше мило, ама морам да идам ме чека работа:)

Излишно е да пишуваме грди работи во врска со бившите т.е. на македонски поранешните партнери. Онака педерски затоа што немаме лице да им го плеснеме тоа во очи.....пиздарење до максимум

Член од
14 јули 2008
Мислења
35
Поени од реакции
0
Pa deka use go sakam i pokraj se so mi naprai..Luda sum znam

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ma goni se...
Druga pesna e od denes...:)

Lorddd

Титула - Лорд
Член од
18 март 2007
Мислења
1.067
Поени од реакции
53
Frankly,my dear, I don't give a damn. :wink:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Нека ти е среќен роденденот денес..но не ти посакувам исполнување на сите желби..премногу бараш:smir::back:

Член од
20 јули 2006
Мислења
260
Поени од реакции
10
Fala za site ubavi momenti, prosteno ti e za loshite i izvini ako ti nanesov bolka!:smir:

N

n/a

Гостин
LOL... a бе јас книга напишав инспирирана меѓудругото и од оваа тема.
(тоа беше оној добриот и меланхоличен близнак,другиот и го истепа и нареди да и го тепаат дечко и едно 5-6 пати.Башка културно сум му кажал дека доживотно го видам ли на 50 метри од мене ќе јаде ќотек ко магаре.:wink:)
А добриот близнак вика вака:
Важно е да се воедначат движењата,да се тргне смирено и стамено,со поглед вперен во точката што останува зад тебе,со поглед втренчен во светлината што ослабува додека е движиш.
Водата е темна,знаеш дека е длабока,но смирен си,затоа што и ова е твој дом,затоа што од овде сите сме дошле.
Веслаш бавно.Веслаш воедначено.
Светлината ја нема,не во онаа точка со која што се поздрави.Водата е студена,ја чувствуваш на подот од чамецот,го чувствуваш нејзиниот здив на дланките.Веслаш во ист ритам,навлегуваш во темнината,ти се допаѓа звукот на веслата во водата.
Низ водата продира светлина,светло лилава и темно зелена светлина.
Стигнат си.

Исцрпен од емоции,претоварен од мисли,чиниш дека си во нечиј,туѓ,сон.Испразнет,а всушност во неможност да се изразиш.Она што го носиш те обврзува,но обврската во такви случаи ти е секогаш туѓа.Чекаш да се разбудиш,копнежливо но и трпеливо.Од другата страна на сонот свири клавир.
Песната ти е веќе во прстите.

Експериментирам со себе.Со мојот разум,со моето тело,со мојата душа.Експериментот е прилично опасен и тоа ме возбудува до крајни граници.Потоа,експериментирам со се околу мене.Веќе не е толку опасно,но возбудата доаѓа од сознанието дека една грешка во експериментот може да ме направи да се чувствувам како злосторник.

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Фала за убавите моменти, ме заболе за неубавите, се надевам дека си остана исто ку..иче како и тогаш и дека сите те онадат како сакаат. А сега одјеби засекогаш....:tv:

Kajgana Shop

На врв Bottom