Порака до бившите

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ќе ти кажам тајно една вистина , ништо не е трајно ... па ни љубовта, оди не се враќај веќе никогаш а јас ке најдам начин да заборавам !

BTW ... Ти посакувам оној кој го сакаш најмногу да те сака онолку колку што ти мене ме сакаше !

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Ќе ти кажам тајно една вистина , ништо не е трајно ... па ни љубовта, оди не се враќај веќе никогаш а јас ке најдам начин да заборавам !

BTW ... Ти посакувам оној кој го сакаш најмногу да те сака онолку колку што ти мене ме сакаше !
Lele se pronajdov vo postov i jas istoto mu go posakuvam veruvaj me........

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.605
Поени од реакции
13.303
Хаха лицемерка една, требаше да фатам женска за да ме засакаш хаа? Оди си кај бившиот, него можиш да го лажиш! Не згрешив шо те изнаврејџав ко шо ми текна се по список, арно рекле - Постојат курви, и луѓе кои ги направиле такви. Нека ми ти стој.

Член од
14 август 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
sakam da mu kazam deka mnogu zalam so izgubiv bezveze 2 ipol godini i deka mnogu mi e krivo sto imam napraveno nekoi raboti so nego...ama nema veza...zatoa sto sepak tie raboti mnogu mi posluzija vo novava vrska...heheeh....da znam kako da vrtam masko....:pos2:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Jас би им посакала на моите бивши све најлошо,мала шала,им посакувам да не ме мразат многу и да ми простат што не ги сакав.:smir:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Па зошто си била со нив ако не си ги сакала?

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Se najubavo u zivotot.Ne sakam da se karam so bivsi.Ima mali isklucoci no seto toa po nivna vina...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
:pusk: :pusk::smir: :pusk: :pusk: :helou: :helou: :wink:

sifrovano ke sfati

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
Не од навика,туку од досада,мора некако животот да ми мине. :je:Се лажев дека можам туку така некој да засакам ама коа не бива не бива.:nesvest:
ok, mene ne si mi interesna oupshte:smir:

tuku napishi nesho apla, za toj sho ti go svitkal srceto toa tvoe nezno povredeno, ne se foliraj

PS.moz i pa pcuesh, slobodno...just let it all out:tv:

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
не ни сакам да ти бидам интересна:toe:,а инаку стварно никој до сеа ми го нема скршено срцето,нема шо да лажам сеа:nenene:,не се фолирам,секакви не има на овој свет...ок?:smir:

али има време млада сум,може и тоа ке ми се деси некоја ден,ке се заљубам и ке плацам...али сега за сега убаво ми е и вака:baeh:

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Нашето одамна завршило... Биди ми поздравен и се најубаво во животот. Се надевам дека никогаш повеќе нема да се сплеткам со тебе!!!:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom