same shit different day, пресликан меч со оној од сабајле, двапати прават брејк во првиот сет и го губат во тајбрејк, го добиваат вториот сет, и третиот сет стара песна, кога се игра тај брејк или решавачки сет во 99% не сум добитен, а шансите би требало да се негде 50-50Butorac E. / Klaasen R. браво, успеавте да изгубите од Anderson K. / Ebden M. на кои ова им беше втор меч заедно, прв сет двапати прават брејк и не успеваат да го земат сетот, во решавачкиот сет имаа водство од 8-6 и сервис за 9-6 и 3 меч топки ама си ебал маме Марфи знае како да изрежира, изгубија 11-13, отидоа 4800.
Дај да седнеме на кафе некој ден да си помуабетиме, имаме што да си кажеме очигледно е тоа. Може да ги викнеме и Џони, и Lowe, не се и они далеку.same shit different day, пресликан меч со оној од сабајле, двапати прават брејк во првиот сет и го губат во тајбрејк, го добиваат вториот сет, и третиот сет стара песна, кога се игра тај брејк или решавачки сет во 99% не сум добитен, а шансите би требало да се негде 50-50
http://www.rezultati.com/utakmica/CYYTFuWD/#detalji
ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме макитеДај да седнеме на кафе некој ден да си помуабетиме, имаме што да си кажеме очигледно е тоа. Може да ги викнеме и Џони, и Lowe, не се и они далеку.
Еве денес Новак ме заеба, али небитно тоа, туку веќе месеци уназад ме заебува тенисер после добиен прв сет, или после водство од 1-0 во сетови и брејк во вториот, или брејк во третиот сет. Не знам што се дешава, некој опасен малер тера, еве пред некој ден Кејс ја чекам води 3-0 у третиот сет, го изгуби 6-4, и тоа таа другата двете брејк шанси од прва ги искористи, а Кејс имаше 3 од 1000 брејк шанси. Пичка ли му матер, како не затера една добра серија така не разбирам, да зареди 5 дена да фаќам, и да ми прават пресврти моите тенисери/тенисерки, или екипи у фудбал/баскет сеедно...ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме маките
ќе ни требаат 5-6 дена да си искажеме маките[/quote
Е баш и кај мене истото се случувва во тај брејк и секогаш губи мојот. Кога ке дојде тај брејк готово знам дека губи.same shit different day, пресликан меч со оној од сабајле, двапати прават брејк во првиот сет и го губат во тајбрејк, го добиваат вториот сет, и третиот сет стара песна, кога се игра тај брејк или решавачки сет во 99% не сум добитен, а шансите би требало да се негде 50-50
http://www.rezultati.com/utakmica/CYYTFuWD/#detalji
Во фудбал ме има паѓано Бешикташ 2+ цела утакмица 1-0 од втора минута, кошарка Цска со Олимпјакос финалето пред 2-3 сезони кога изгубија Цска после 15 разлика водство во 3 четвртина, одбојка пред 2-3 месеци Динамо Казан жени водство 2-1 во сетови и 23-19 во четвртиот сет, тенис да го земе сетот водство од 6-1 во тајбрејк загуби 6-8, ракомет на 3 минути пред крај водат 3 разлика и завршува нерешено, и најзаебани 2 дена кои ги памтам пред 5-6 месеци на бет365, 4-5 тениси играни сингл сите изгубија после водство од 1-0 во сетови, утредента 2 тенисери играм да го земат првиот сет двата водат со брејк(едниот имаше и 30-00 на 5-4) и двата изгубија во тајбрејк и еден пинг понг загуби од 9-6 или 9-7 водство во последниот сет[DOUBLEPOST=1393630463][/DOUBLEPOST]Еве денес Новак ме заеба, али небитно тоа, туку веќе месеци уназад ме заебува тенисер после добиен прв сет, или после водство од 1-0 во сетови и брејк во вториот, или брејк во третиот сет. Не знам што се дешава, некој опасен малер тера, еве пред некој ден Кејс ја чекам води 3-0 у третиот сет, го изгуби 6-4, и тоа таа другата двете брејк шанси од прва ги искористи, а Кејс имаше 3 од 1000 брејк шанси. Пичка ли му матер, како не затера една добра серија така не разбирам, да зареди 5 дена да фаќам, и да ми прават пресврти моите тенисери/тенисерки, или екипи у фудбал/баскет сеедно...
Ана Иванович мислам дека има губено меч од 5-1 и 40-15 водствоАбе лани Кербер на Вимблдон, од 5-1 изгуби 8-6 во тај брејкот, а имаше водство од 1-0 во сетови, значи ќе го добиеше мечот, уште 2 ебани поени и требаа. После нормално го изгуби мечот. А иначе до сеа најболно заебување така во тај брејк што сум чул беше пред едно 5-6 години, едно другарче што тренираше со мене ја чекаше Бартоли задња на тикет за голема добивка, преку 10к му беше добивката, и оваа води 1-0 во сетови и 6-0 во тај брејкот, го изгуби 8-6 и го изгуби мечот потоа. Овој не можеше да тренира цела недела, ко попарен беше.
П.с. Највеќе од се мразам кога некој ќе ми каже: Еј ајде бе ќе биде подобро, ќе те фати добра серија сега, чим до сега била лоша ќе дојде и добрата. Кур ќе дојде, само полошо и полошо станува.