Поплаки

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Ах, ах, малери. Најпрвин Берер губи после добиен прв сет со 6-1, сеа и Карено Буста +3,5 го играм, тој губи 6:3, 7:6. Па и тој Шарди сречко, на 5-5 Карено имаше 2 везани брејк топки и на двете мана сервис винери. Па и во тај-брејкот се отепа прв сервис пукање, а тој му беше 85% 34/39 поени освоени после прв сервис.

Не е само во пишувањето, ако немаш среќа во оваа спортската џабе ти е.

:facepalm:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Не е само во пишувањето, ако немаш среќа во оваа спортската џабе ти е.

:facepalm:
Стварно е џабе ако немаш срека пред неколку месеци ја чекав само Валеренга Т12+ 1-0 1ва минута и остана така после Нанси 2+ цела 2минута 1-0 и таа остана и којзнае колку пати вака ме дупеле утакмици ако немаш срека џабе е и пратење и знаење и све.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
And here we go again ...

Армани Милано, кошарката. И тоа купот се игра во Милано, трета четвртина едно време имаа и 16 поени предност, за на крај да загубат.

Мизерија, неам нерви веќе. :facepalm:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.987
Поени од реакции
67.808
Стерлинг и Стариџ, да ви ебам све по список што ви шета дома, и машко и женско.

А на тебе Вес Браун, да те ебам у мозокот скапан, се прави ли бе црвен картон во 4-та минута?
Дупла шанса ме паѓа.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Тија Сауптемптон, ако имаат некоја сестра поасална и ако го читаат постов нека ми ги пратат сестрите, и така спортска не даваат, барем сестрите да дадат (y)

Член од
22 октомври 2011
Мислења
1.281
Поени од реакции
798
Siti gomna skapani ejjj ama sum nervozen od tia skapanici,po greska mesto Real,Valekano go staiv i mi vode samo uste niv ke gi cekaav,ama....

Sent from my C2105 using Tapatalk

B

Blade Torch

Гостин
Со кое лице ги зимаат тие огромни плати ракометариве на псж не ми е јасно . Не само денес. Цела сезона победи на сила и во првенство и во европа. :гомце: на кубен

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Хамбург 1x .. шо да кажам .. арно си знам не уплаќај.
претходната утакмица дома ја пишав херта да тепа она ми го начука , сеа у гости газе со хамбургер , е ај како да ги погодеш ,, да тепаше сити ке ми останеа реал и алкмар за 8000 :вонзем:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Значи каков малер ме бие тоа е чудо едно:mad:,какво тикетче си склопив денеска,и кај се фатив за тиа Унион Берлин бе.Се мисле дали нив и Кајзерслаутен,и нормално уве ги бирам погрешите.

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
На второто Свонси-Кардиф 1+I&1+II , 0:0 HT 3:0 FT ... шо треба да кажам ????

Kajgana Shop

На врв Bottom