Поплаки

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Кембриџ :facepalm: 12 од 12 имаа дома , ги играм јас 1X двознак , гомната губат 1-2 :tapp: ... 100 утакмици денес влегоа како што треба и пак статус кво , 1евро едвај ќар за цел ден со златни резултати ... Евертон ГГ такоџе ми носеше парички на 2 тикети ништо... Манчестер 3+ такоџе.... на 8 бет слипс ме јебе по 1 за суми од 10-20 евра ... :facepalm: ... 2-3 Аналгин , here i come...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Аман бе друже , вчера ги зеде денес ги даде... кај играме такви ретардирани екипи како челзи од 879 шута не може гол да дадат...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Гарант ти е испукан филмот и немам намера нешто лошо да ти кажам ама една реална забелешка само(не кон тебе туку општо за играње). 2.3 коеф. е стварно малку за да биде збир од 4 утакмици. Некако тоа е многу сигурно играње. Посебно што си одиграл за 100 евра, да ти зависи добивката од 4 настани е ризично. Според мене многу повеќе се исплаќа играње сингл или најдобро дабл. Овој коеф. можеш да го направиш со 2 натпревари од по 1.5, а верувај не е толку тешко да се одигра тоа. Се разбира малку поголем е ризикот, ама сепак на крајот повеќе се исплати од кинење живци на никакви коеф.

Уште еднаш сигурно е лошо да се изгуби 100 евра и не ми е намера да се правам паметен и да солам памет туку чисто онака да забележам една работа која ја воочив пред некое време...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Проклети да се Челзи што 90 минути и после 40 шута не можат 1 гол на Вест Хем да му дадат.

И проклет да сум јас што повторно играм фудбал со 1,20 коефициент.

:mad:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Билбао нека се ебат во газо ...милион шанси имаа да го докрајчат Алетико М. и на крајот примија два безвезни гола...иако коефициентот за 1 беше голем сепак вредеше да се изигра ...

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Петкович, ова да ти биде последна победа во кариерата. Толку

B

Blade Torch

Гостин
Не знам што им иам згрешено на овие Оклахома . Ебате ботскиот тим со еден поентер. Мизерни 10 коша хендикеп , он едвај 2 разлика тепа со преполовена Атланта . Со факинг АЈОН под кош им водеа цел меч . БОТОВИ !
A синоќа го тепа комплетен Мајами во гости со 15 разлика...

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Катастрофална понуда со катастрофални резултати... и денес и вчера... Кимик-Алба 4 разлика имаа последна минута , нерешено им вадат и губат у продолженија... Гиор женските кошарка хендикеп +4.5 губат 7 , пуфли, кокошки ... Лоренског-Тонсберг ја играм 7.5+ , втора третина веќе 6-0 , почнува трета 7-0 и толку.... Нил Робертсон на 1.15 коеф губи од Пенгфеи јебем ти.... Еве го и Хигинс губи од Дејл 0-4 ... катастрофале .

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
На Петкович и Корнет да им ебам се најмило, вчера ја чекам Петкович да загуби од Младенович за 310 евра, човече играше без грешка, винери од сите страни, денес ја играм да ја победи Корнет со -3.5 хендикеп, 5-1 водство во прв сет го губи во тај брејк, во вториот веќе ја отпишав губеше 5-4, Корнет сервираше и беше 40-15, спаси 3-4 меч топки и го доби сетот со 7-5, и се што требаше да направи во третиот сет беше да победи со 1 брејк бидеќи прва сервираше, ја пуштив да ја гледам и таа Корнет едвај дишеше почна да паѓа на колена не можеше да оди, поведува Петкович 3-1 и има сервис, и кога најлогично беше Петкови да ја прегази, оваа се враќа од 3-1 и победува 3-6, а на крајот на првиот или вториот гем во третиот сет буквално падна на колена Корнет, едвај се движеше мислев дека ке го предаде мечот

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
колку е глупо кога ке те заебе некоја грда тенисерка не можеш ни да ја испцуеш поштено, Сара факинг Ерани, водство 1-0 во сетови 2-0 во втор сет и брејк топка за 3-0, го изгуби сетот 2-6, 3-1 водство во 3 сет го изгуби сетот 3-6, Павличенкова :eek::eek::eek:, по сет негатива успеа да се врати против Шарапова, Кербер и Ерани во 3 последователни мечеви, ќе го памтам овој турнир дефинитивно, Младенович кога изгуби од Петкович ме заеба за 310евра, Петкович кога изгуби од Корнет за 70 евра и еве денес Ерани за 55 евра

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Лузерпул по којзнае кој пат, дефинитивно последен. ќе ти ебам аматерите... останете у историја само на тоа да останете ебаве безкичмењаците.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Марсеј на едно:гомце:
На друго Кристал Палас да даде само еден ебан гол,ама ја сум за утепување.Како може да ја играш најсалбата екипа у Пл гол да им даде на Арсенал,а се мислев или они или Торино да им даде гол на Милан,а тоа беше зицер,епа ако ми е,3000ки,им останаа на апашите.

Kajgana Shop

На врв Bottom