Поплаки

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Чикаго хокејот сабајле :facepalm: . .. таман помислив ќе се извадам за лошиот ден.... тоа Мамба гледа хокеј се убаво ама појма нема од типување од него препишав типот, моја кривица сепак ...

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Чикаго:facepalm:..коренот нивни 0-2 водеа и како некој аматери се испонашаа..дебили..иначе мамба убо си кажа дека на Детроит повредени му се едно друго трето, но ете хокејот е заебана игра..

B

Blade Torch

Гостин
Во смрдливите на цел тим Пиринто Тампере. И во аналниот бонус црнечки.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Дортмунт умрете умрете умрете да пцојсате сите копилиња Левандовски,Ројс урмете дај боже живи да не се вратите дома умрете умрете на гробишта сите до едно утре да бидите да ве закопаат живи педери едни гнасни ..никогаш повеќе да не победите и да испаднете во 4-рта лига никогаш да не се вратите во Бундес бидејќи не заслужувате да постоите

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Наполи на едно,Дортмунд на друго,Херефорд 2+на трето ливче..
Е па се да ви ебам,посебно на Наполи и Дортмунд...шо ќе беше бе кретенски екипи..
Сити ја врти од 0-2 и ме паѓаат нормално,само кретените милионерски,е па се да ви ебам....
Да ви се плукнам во звездите шо ги имате,кога за кур не ве бива,дудуци едни скапани...едни отепани екипи како Аугсбург и Киево си играат мајтап со вас...
Мизерија,да му с еповрати на човек да ги гледа како се мачат на домашен терен....мрш таму....
Ах бе,до кога ќе паѓаме на вакви екипи,до кога?:mad:самите сме криви....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.965
Поени од реакции
116.571
Смичек говедо едно, 5-2 имаше у првиот сет со два брејка и го изгуби во тај брејк. Во вториот 2-0 со брејк води, му враќа овој брејк и му прави уште еден и 3-2 му поведува. Следниот гем 15-40 има мојов, нормално, две лесни топки у мрежа. Како бе еднаш мене вака не ми напраи пресврт, кога го чекам јас тој што губи да напраи пресврт и да извади гз, КАКО????

И сеа нормално некој од Прибилци ќе стави тикет со 4 прелази, 5 икса и 6 гг прво, 500 000 добивка и ќе рече: Е вака се игра!!, а мене ќе ми се одмили животот.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Шинтер гниди невоспитани... X-1 ми требаше за пун систем гол на Џенова не можат , пу јазк.... Ќе ве силуваме у недела ќе ви отвориме шупакот метар на метар ....

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Па поебана недела в кладилница никогаш не сум имал не е можно ова...:mad:
Откако ме скина онај четникот Џововиќ во вторникот,се си еба мајката,ме затера невиден малер...
Унгарија од водство +4 во 40 минута губи од Австрија,нормално за јас да на фатам...
Македонија дудуците не можат 20 зицери да погодат,24 гола ми требаа против еден од најслабите(по процент на одбрани)голман на ЕП.....
За саботата маките си ги кажав...
Вчера ме отепаа....
Данска,за 7800,неам коментар...:cenzura:
Интер за 1500,шо да се кажи за вас бе пилиња,Катанија 10 утакмици во гости,10 порази,требаше да гостуваат на Сан Сиро за конечно да се омрсат.....:pos:
И за крај на ебаниот викенд Фиорентина за 2000,колку да се редуцира малце зијанот....
3 гола примаат,посебно вториот беше комедија,абе ајде таму...
Доста е комари,мора пауза,нека си ебат матер....

B

Blade Torch

Гостин
Не знам што им иам згрешено на овие Оклахома . Ебате ботскиот тим со еден поентер. Мизерни 10 коша хендикеп , он едвај 2 разлика тепа со преполовена Атланта . Со факинг АЈОН под кош им водеа цел меч . БОТОВИ !

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Arsenal GG3+
Derby - 1
Man Utd - 1 & T1
Newcastle - 0-2