Помош, софтверски проблеми и совети

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Компјутерот е форматиран во нико.
Toгаш че да е хардверски софтвер. Со деловите, мислам графичка пример можи да биди, повеќе работи се. Макар шо мавни скен еден, ништо не те кошта, да се осигураш дека не е проблемот со таква работа.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Toгаш че да е хардверски софтвер. Со деловите, мислам графичка пример можи да биди, повеќе работи се. Макар шо мавни скен еден, ништо не те кошта, да се осигураш дека не е проблемот со таква работа.
Прееска ми го форматираа..и на првото отварање пак исто...ке го однесам утре во нико, а зборот ми беше некој друг да не имал ваков сличен проблем ..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Прееска ми го форматираа..и на првото отварање пак исто...ке го однесам утре во нико, а зборот ми беше некој друг да не имал ваков сличен проблем ..
Aко е форматиран би требало да е чист. Тогаш проблемот е во некој внатрешен дел како што реков. Мене обично ми кочело од вируси или пренатрупаност(преполн диск).

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Aко е форматиран би требало да е чист. Тогаш проблемот е во некој внатрешен дел како што реков. Мене обично ми кочело од вируси или пренатрупаност(преполн диск).
Се е избришано, се посоменавав јас најпрвен во графичката..а и приближно е ладно цело кукиште кога го отворив пред 20-тина минути .. претоа беше топло грееше и работеше најнорално а сеа ...

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.269
Поени од реакции
2.270
Се е избришано, се посоменавав јас најпрвен во графичката..а и приближно е ладно цело кукиште кога го отворив пред 20-тина минути .. претоа беше топло грееше и работеше најнорално а сеа ...
Сите драјвери ти се инсталирани?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.503
64битна ако имаш инсталирано тoj фолдер со "(x86)" на крајот ти е за 32битни апликации што ке ги инсталираш таму ке ги става а 64битните апликации во тој без (x86) фолдер....немам 64ка ама вероватно така е.

Член од
25 октомври 2008
Мислења
541
Поени од реакции
77
64битна ако имаш инсталирано тoj фолдер со "(x86)" на крајот ти е за 32битни апликации што ке ги инсталираш таму ке ги става а 64битните апликации во тој без (x86) фолдер....немам 64ка ама вероватно така е.
Да да 64ка имам инсталирано и ич не ми текна дека можи и така да е . Фала ти премногу :)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.754
Поени од реакции
4.524
Си се заебал, на новите не може да се инсталира оперативен систем... Врати го и земи стар. На старите се инсталира на следниов начин:
се снабдуваш со windows cd, го ставаш во оптичкиот уред на стариот лап топ, местиш да бутира од оптичкиот уред и бидејќи имаш 6400 мислења и најверојатно знаеш да читаш, ги следиш инструкциите што ќе се појавуваат на екранот.
Зошто не може?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
здраво
пред некој ден купив хард нов и компјутерчево работи некаде одприлика некое време и наеднаш замрзнува и се рестартира сам.
во бут девајс не ми го кажува хардот ми дава само флопи и цд ромот
некој ?

Kajgana Shop

На врв Bottom