Помош, софтверски проблеми и совети

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Aj malce pomosh.
Od nigde nikade pochna da ne mi se menuva jazik na Alt-Shift. Nishto nemam chepnato, go restartirav i pak taka. Znachi jazikot se menuva dolu od language bar-ot ama na Alt-Shift ne.

Herp me!

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Имам голем проблем што многу ме нервира како да го решам ова ? Untitled.png

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135
Кај може да најдам Serial Number за Daemon Tools?

WEX

DEX
Член од
18 септември 2012
Мислења
14
Поени од реакции
1
Дечки вака сеа,имам еден проблем веќе две недели никако да го решам значи,се започна кога го избришав драјверот од графичката преку сафе моде иначе имам ати хд 6850 и самсунг 24 фулл хд монитор,од тогаш па навака мониторот не ми се уклучува а имам самсунг исто лцд тв на него ми работи се најнормално а мониторот само на сафе моде пробав све на гугл што пишува ги преинсталирав драјверите резулуции на крај и виндовсот го преинсталирав преку тв-то и пак исто ми кога це го приклучам на монитор автомацки се става на слееп ве молам ако може некој да ми помогне ако имал искуство со овој проблем.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Скенирај за секој случај за малвер, (Hitman Pro & Malwarebytes) и исклучи ја тастетурата па пак уклучија (провери го контактот убаво)
:pos: А да провери и казанчето дали му пушта вода?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
А да се држиш до темите за религија?
Ова ти што му одговори е и повеќе од религија, само заборави да му кажеш пред да го направи тоа да каже чоеков, “ај боже поможи“ :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Важи, ај сеа иди бустај си го егото во теми на кои колку толку имаш поим за што збориш, овде не се мешај.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Psyside
Скенирано, тастатурата и пред тоа ја проверив, го расчепкав и ленгвиџ барот пак ништо. мех... че возам вака до преинсталација.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Ако ти се наоѓа друга тастетура пробај со неа?

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
Скенирано, тастатурата и пред тоа ја проверив, го расчепкав и ленгвиџ барот пак ништо. мех... че возам вака до преинсталација.
затвори ги сите програми пред да ги пробуваш работиве зашо може копчињата да се назначени за нешо друго во некоја друга програма и да се дешаваат багови

првин провери дали ти работат левиот алт и левиот шифт
отвори нотепад и стисни alt + f4 дали ќе се затвори ноутпадот
да = работи алтот, не = не работи алтот
сеа провери дали ти работи левиот шифт
капс локот нека ти биде исклучен
држи шифт и стисни A, ако е голема ти работи шифтот ако е мала не ти работи шифтот

доколку после тестовите резултатите покажуваат дека ти работат и шифтот и алтот, стисни десен клик на language barот, settings, advanced key settings
тука види дали кај between input languages , под key sequence пишува left alt + shift
ако е така тогаш не ми текнува во моментов зашо не би ти работела
ако не е така, стисни change key sequence и одбери лево left alt + shift

ако не ти работи левиот алт или шифт стави друга комбинација, објаснето во погорниве реченици

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5

Kajgana Shop

На врв Bottom