Не вели двапати истото беше и кај мене - рикнала матичната а работеше се.Значи, ако работи мониторот а ја покажува оваа пораката како да нема конекција а сигурен си дека е конектирано тогаш проблемот ти е до Графичката.
Нема шанси да е до матичната плоча бидејќи компјутерот нема да функционира без неа.
turned offмило ми е што среди сам не заборавај сега да исклучиш automatic updates. ако не ги исклучиш пак може да те заебава
Пробај на сите усб портови на матичната позади што се и после со апдејт драјвер да проба виндоусот сам да најде драјвер.имам џојстик нејќе да работе. Со него нема цеде, ништо нема, пише дека е plug and play. Ко го уклучам пише: USB Device Not Recognized. Мислам дека треба драјвери за USB.
Зашто после рестарт,несака да влезе во safe mode..? Или кога е во safe mode, иако идам safe mode with networking, после нејќе да се конектира на нет ..? Помош !
И во Safe Mode не можеш да се конектираш на нет мислам.Во сејф мод ако не можеш да влезеш со ф8 можеш со рестарт.кога ке го пуштиш компјутерот кога ке дојде кај виндовс логото тоа што се цртичките што полнат тука стисни рестарт и потоа ке ти излезе само да избираш дали нормално стартување,сејф мод,сејф мод со блабла...
Safe Mode with Networking може.И во Safe Mode не можеш да се конектираш на нет мислам.
Ја велам ако графичката не ти е онборд, односно ти е stand-alone. Ако ти е на матичната, тогаш можеш да земаш нова графичка, доколку матичната е компатибилна да прифаќа други графички картици. Ако не, земај нова матична.Не вели двапати истото беше и кај мене - рикнала матичната а работеше се.
барај тукаЌе може ли некој да ми даде линк од програмот што беше за сечење на клипови, односно повеќе видеа да се сместат во едно, како микс еден вид. Поздрав.
А зш movie maker не ти врши работаЌе може ли некој да ми даде линк од програмот што беше за сечење на клипови, односно повеќе видеа да се сместат во едно, како микс еден вид. Поздрав.