Блаугранец!
mes que un club!
- Член од
- 28 август 2009
- Мислења
- 785
- Поени од реакции
- 176
Како можам да го средам ова ? :|
Или форматирај и после ИСКЛУЧИ automatic uptades, или земи оригинален Windows.Како можам да го средам ова ? :|
не мора да го форматираш....колку што знам не треба да поставувам варез линкови а ова мора да биде решено преку програма преку која ке го промениш серискиот број на виндовсот ајде најкасно утре ке аплоадирам и на пп ке ти пуштам како да средишКако можам да го средам ова ? :|
Не бе, полесно е да го најдеш тој фајлот у system32 фолдерот..... на него треба да му направиш rename, па послем рестарт, и готово! Само не се сеќавам како се викаше фајлот........ иконата му беше со клуч мислам..........не мора да го форматираш....колку што знам не треба да поставувам варез линкови а ова мора да биде решено преку програма преку која ке го промениш серискиот број на виндовсот ајде најкасно утре ке аплоадирам и на пп ке ти пуштам како да средиш
WGATRAY.EXE ќе го најдеш у sistem 32Не бе, полесно е да го најдеш тој фајлот у system32 фолдерот..... на него треба да му направиш rename, па послем рестарт, и готово! Само не се сеќавам како се викаше фајлот........ иконата му беше со клуч мислам..........
Ако користиш ХР најдобра варијанта ти е се што ти е важно од податоци да префрлиш на друга партиција формат и да инсталираш свежа копија на Win 7 на таа конфигурација. Помалку главоболки и пофункционален софтвер што има минимални хардверски побарувања.Не сум до толку , прилично се разбирам со софтверскиов дел од компјутерите , прво што направив е мавнав скан во сафе моде со нодот ...
Ама овој пат стварно немам идеа што да правам ... :/
Па со таа конфигурација седмицата ќе ти работи како подмачканоПа не сум многу запознаен со таа тема , но нели XP имаше помали хардверски побарувања од Win7 ?
мило ми е што среди сам не заборавај сега да исклучиш automatic updates. ако не ги исклучиш пак може да те заебаваФала ви дечки, средив како што ми кажа Були, го кракнав и сега е добро