Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.823
Поени од реакции
50.041
druze vlezi u system 32 baras vga logo i izmeni mu ekstenzija na vga logo restart i se treba da bide ok
не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!! :)

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!! :)
Да ти џитнам еден сктиншот од мојов десктоп (ќе имаш и десктоп и старт мени) ? :)

Пробај преку Safe Mode да направиш нешто или па ако имаш Linux да го кренеш Linux-от на Live CD и така да го средиш проблемот.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.795
Поени од реакции
12.280
http://www.exitmusic.tv/node/92916
Moжам ли некако да го извадам концертов од сајтов, да даунлоадирам? :)
Za такви видеа имам инсталирано ИДМ (интернет даунлоад менаџер), па на секое нивно отворање (било каде, па и на јутуб) се појавува копче за симнување на видеото. Моментално баш го симнувам, 240 мега е, во флв формат. Види со таков ИДМ програм. Или ако не можеш да најдеш ИДМ со крак и слично... пробај некој адд-он од фајрфокс (не знам само да не ти влијаат на самиот фајрфокс, оти не сите адони се добри и безбедни). Види овде
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/search?q=flash+video&cat=all

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Lele ve molam za pomos. Go formatirav kompjuterot i na sred instalacija na windows kompjuterot se iskljucuva. Javuva poraka za greska i odma se iskljucuva, pa ne mozam da ja procitam porakata. Ne moze da se instalira windows.
Koga instalirav Linux, se bese ok.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Lele ve molam za pomos. Go formatirav kompjuterot i na sred instalacija na windows kompjuterot se iskljucuva. Javuva poraka za greska i odma se iskljucuva, pa ne mozam da ja procitam porakata. Ne moze da se instalira windows.
Koga instalirav Linux, se bese ok.
Не ти чини Windowsot или е изгребано CD ногу или некој фајл фали при инсталација па за тоа јавува грешка

Cak

Член од
22 април 2009
Мислења
212
Поени од реакции
18
Не ти чини Windowsot или е изгребано CD ногу или некој фајл фали при инсталација па за тоа јавува грешка
Ili imas problem so memorijata ama probaj i so drugo cd i ako mozes procitaj ja greskata so ti ja javuva pozdarv

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
Користам мајкрософт ексел 2007//како можам да ја избришам позадината да нема лини , црти ??само бело да биде.
мислам дека ме разбравте што сакам

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Користам мајкрософт ексел 2007//како можам да ја избришам позадината да нема лини , црти ??само бело да биде.
мислам дека ме разбравте што сакам
Ако мислиш за принтање, кога принташ не се принтаат тие линии, тие се само за ориентација.

Крими

......
Член од
8 декември 2008
Мислења
479
Поени од реакции
14
има некој формулари во ексе за рачунајне на нив ги нема линиите ...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
има некој формулари во ексе за рачунајне на нив ги нема линиите ...
Да му се сневиди, ќе побараш во View или во Page Layout нешто такво, сигурно нема да бараш во FONTS менито.

Page Layout - Отштиклирај го View во Grindlines

Толку е!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom