не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!druze vlezi u system 32 baras vga logo i izmeni mu ekstenzija na vga logo restart i se treba da bide ok
не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!druze vlezi u system 32 baras vga logo i izmeni mu ekstenzija na vga logo restart i se treba da bide ok
Druze ne mozes da vlezes u sejf mod?не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!
Да ти џитнам еден сктиншот од мојов десктоп (ќе имаш и десктоп и старт мени) ?не можам бе другар, немам ни старт мени ни десктоп имам ни бутур, ништо, празно, мракои!!!
Za такви видеа имам инсталирано ИДМ (интернет даунлоад менаџер), па на секое нивно отворање (било каде, па и на јутуб) се појавува копче за симнување на видеото. Моментално баш го симнувам, 240 мега е, во флв формат. Види со таков ИДМ програм. Или ако не можеш да најдеш ИДМ со крак и слично... пробај некој адд-он од фајрфокс (не знам само да не ти влијаат на самиот фајрфокс, оти не сите адони се добри и безбедни). Види овдеhttp://www.exitmusic.tv/node/92916
Moжам ли некако да го извадам концертов од сајтов, да даунлоадирам?
Можеш со Internet Download Manager. Концертот ти е 263 MB.http://www.exitmusic.tv/node/92916
Moжам ли некако да го извадам концертов од сајтов, да даунлоадирам?
Не ти чини Windowsot или е изгребано CD ногу или некој фајл фали при инсталација па за тоа јавува грешкаLele ve molam za pomos. Go formatirav kompjuterot i na sred instalacija na windows kompjuterot se iskljucuva. Javuva poraka za greska i odma se iskljucuva, pa ne mozam da ja procitam porakata. Ne moze da se instalira windows.
Koga instalirav Linux, se bese ok.
Ili imas problem so memorijata ama probaj i so drugo cd i ako mozes procitaj ja greskata so ti ja javuva pozdarvНе ти чини Windowsot или е изгребано CD ногу или некој фајл фали при инсталација па за тоа јавува грешка
Ако мислиш за принтање, кога принташ не се принтаат тие линии, тие се само за ориентација.Користам мајкрософт ексел 2007//како можам да ја избришам позадината да нема лини , црти ??само бело да биде.
мислам дека ме разбравте што сакам
Да му се сневиди, ќе побараш во View или во Page Layout нешто такво, сигурно нема да бараш во FONTS менито.има некој формулари во ексе за рачунајне на нив ги нема линиите ...