-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Немаше да ти помогнам да бев изнервиран , само ти давам совет како да се снаоѓаш сам за понатаму.не се нервирај
Немаше да ти помогнам да бев изнервиран , само ти давам совет како да се снаоѓаш сам за понатаму.не се нервирај
Druze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimumЕВЕ ГО И МОЈОТ ПРОБЛЕМ
го форматирав компјутерот, ми бараше некој драјвер за АТИ, го симнав го инсталирав
од тогаш секогаш кога ќе го статувам виндоусот ми се појавува ова
имам јава рантајм инсталирано
што друго би можел да инсталирам за да го прочита?
ај ако сакаш напиши го целосното име или дај ми торент ако не ти е тешкоDruze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimum
Еве повторно линк :helou:ај ако сакаш напиши го целосното име или дај ми торент ако не ти е тешко
Стара е таа верзија :helou:Момци ми треба помош,ми треба directx 3.0,имате идеја?не знам кај да го најдам
Пробај со BS Player.Луге како да го сменам фонтот на прводот. Кириличниот превод не ми го дава во гом плеер. Пробав со code page - curillic aма пак не сака. нешто во контрол панел да не треба да се смени?
znaete za sto zboram neli...