Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Г

Грејвдигер

Гостин
Компјутерот во последно време почнува да ме нервира и ми иде да го фрлам преку прозорец. Од самото вклучување стало ми се појавува

И кога ќе кликнам на Don't Send пак истово ми се јавува...

To see what data this error report contains, click here, еве го текстот што го пишува

И кога ќе кликнам Send error report, еве кај ме носи.

Blue screen error caused by a device or driver
You received this message because a hardware device, its driver, or related software has caused a blue screen error. This type of error means the computer has shut down abruptly to protect itself from potential data corruption or loss. In this case, we were unable to detect the specific device or driver that caused the problem.

Кажувајте како да го решам проблемов оти не е на арно работава...:nesvest::nesvest:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
^^
Да пробаш со нови драјвери за графичка?

Г

Грејвдигер

Гостин
Океј е средив со ресторе. Иначе најновите драјвери ги имав... :uvo:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
ЕВЕ ГО И МОЈОТ ПРОБЛЕМ
го форматирав компјутерот, ми бараше некој драјвер за АТИ, го симнав го инсталирав
од тогаш секогаш кога ќе го статувам виндоусот ми се појавува ова

имам јава рантајм инсталирано
што друго би можел да инсталирам за да го прочита?

Член од
9 јануари 2006
Мислења
5.654
Поени од реакции
7.500
ЕВЕ ГО И МОЈОТ ПРОБЛЕМ
го форматирав компјутерот, ми бараше некој драјвер за АТИ, го симнав го инсталирав
од тогаш секогаш кога ќе го статувам виндоусот ми се појавува ова

имам јава рантајм инсталирано
што друго би можел да инсталирам за да го прочита?
Druze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimum

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
Druze tolku e ocigledno so edvaj se naterav da ti odgovoram, citas li gore so ti pisuva...Net Framework nemas uopste, ili ja nemas taa verzija so mu treba na CCinstall.exe, ili apdejt napraj na XPto ili simni soodvetno NetFW, verovatno verzija 2 ti treba minimum
ај ако сакаш напиши го целосното име или дај ми торент ако не ти е тешко

P

Princ

Гостин
Ти дадов директен линк на претходната страна.

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Момци ми треба помош,ми треба directx 3.0,имате идеја?не знам кај да го најдам

Jordan Rudess

Tonight's the night.
Член од
3 декември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
53
Луге како да го сменам фонтот на прводот. Кириличниот превод не ми го дава во гом плеер. Пробав со code page - curillic aма пак не сака. нешто во контрол панел да не треба да се смени?

znaete za sto zboram neli...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Луге како да го сменам фонтот на прводот. Кириличниот превод не ми го дава во гом плеер. Пробав со code page - curillic aма пак не сака. нешто во контрол панел да не треба да се смени?

znaete za sto zboram neli...
Пробај со BS Player.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom