Помош, проблеми, прашања, совети...

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ме мачи еден проблем со iPod-от...
Тазе ми е донесен од Канада пред 2 недели. Одма чим го добив си го ставив најнормално у USB и ми гo даде како диск у My Computer. Фино лепо си влагам ја у тоа си ставам песни со copy-paste (првпат ми е со iPod незнаев дека не требало така). И сеа воопшто не ми го чита ни како USB device. Инсталирав тоа што требаше ама некако не проработува, го авторизирав со тоа кодот што е на задна страна нели и пак ништо.
Некој чаре?
Фала однапред

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Тазе ми е донесен од Канада пред 2 недели. Одма чим го добив си го ставив најнормално у USB и ми гo даде како диск у My Computer. Фино лепо си влагам ја у тоа си ставам песни со copy-paste (првпат ми е со iPod незнаев дека не требало така). И сеа воопшто не ми го чита ни како USB device. Инсталирав тоа што требаше ама некако не проработува, го авторизирав со тоа кодот што е на задна страна нели и пак ништо.
Некој чаре?
Фала однапред
Citav po net imalo nekoi problemi so iPod classic (ako imas takov)... careto e izgleda da ho updateiras - nov firmware.. pobaraj po forumite na Mac ili iPod ke gi najdes odgovorite.. ne si ednistven. Mn. lugje imaat problemi so tie iPod's.
Ili drug nacin napravi Restore na pc-to i preku iTunes proveri dali ti go dava iPodot i preku iTunes prefrli si gi pesnite.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Citav po net imalo nekoi problemi so iPod classic (ako imas takov)... careto e izgleda da ho updateiras - nov firmware.. pobaraj po forumite na Mac ili iPod ke gi najdes odgovorite.. ne si ednistven. Mn. lugje imaat problemi so tie iPod's.
Ili drug nacin napravi Restore na pc-to i preku iTunes proveri dali ti go dava iPodot i preku iTunes prefrli si gi pesnite.
Да iPod- Classic имам пробав тоа со Restore ама пак ништо! Ако имаш нешто поконкретно пиши ми го у пп!
Фала ти

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Некој чаре?
Фала однапред
И јас имам тазе iPod од 30GB и и јас имав проблеми на почетокот :prdez: Ама основно треба прво да го инсталираш iTunes и преку него ќе ставаш песни. Тешко ќе се снајдиш ама пробувај едно 75635 пати :hehe: А за то мислам имаш во пакетчето шо давет еден лист со инструкции, тамо имаш инструкции на пример ако не ти го покажува iPodот, ако ти се блокира шо да напрајш и то...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Луѓе ај ако може накој да ми прати user32.dll фајл за MSI gForce 8600GT ако уопште постои таков фајл за графичкава. Ако никој го нема нека пише веб-страна кај шо може да се најде. Однапред благодарам.

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Ме интересира каде низ Македонија може да се најде водено ладење за компјутер и отприлика колку одат цените ?

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Ме интересира каде низ Македонија може да се најде водено ладење за компјутер и отприлика колку одат цените ?
CM Aquagate 4550 ден.
CM Aquaviva 3300 ден. (овој е за графичка ама мислам дека моеш да стаиш и на процесор ако си докупиш waterblock)
CM Aquagate Mini 2900 ден.

Гаранција мислам дека имаше 3 години...

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Во која продавница се овие цени ?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
CM Aquagate 4550 ден.
CM Aquaviva 3300 ден. (овој е за графичка ама мислам дека моеш да стаиш и на процесор ако си докупиш waterblock)
CM Aquagate Mini 2900 ден.

Гаранција мислам дека имаше 3 години...

Гледам имаш CM производи, дали можиш да ги најдиш овај

http://www.set.com.mk/setClient/productdetails.asp?subitem=&brand=Cooler Master&bybrand=&group=16&productid=23307

или овај

http://www.set.com.mk/setClient/productdetails.asp?subitem=&brand=Cooler Master&bybrand=&group=16&productid=23321

ги нема на лагер во СЕТ.

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130

Лол TX-от го имам дома у машинава. Мислам дека ке можам да го најдам, за некојси 950 денари, а TX2 помалце веројатно, али ке пробам.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Јас го купив последниот. За нови дали ќе донесат, не е до нас. Иначе стварно е феноменален.

едит: како вториот си купив

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Одвај чекам да наместам еден таков во машинчево, и сега е тивко, ама со него ке биде и ладно и тивко и оверклокувано на макс. :vozbud:

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Одвај чекам да наместам еден таков во машинчево, и сега е тивко, ама со него ке биде и ладно и тивко и оверклокувано на макс. :vozbud:
Ке почекаш до среда, пошто све е отидено од делови не само кулери.

Член од
28 февруари 2006
Мислења
9
Поени од реакции
0
Prashanje

Znae li nekoj koja firma ima najeftina ponuda na laptopi,vo soodnos cena/performansi.Zainteresiran sum za Coreduo ili Core 2 Duo so najmalku 1GB RAM,DVD RW i....

Kajgana Shop

На врв Bottom